ben doktoruma çocuk istediğimi genel bi kontrol istediğimi söylemiştim benim için bi sürrü testler yapıldı ve temiz çıktı ama eşimin testi yapıldı ve dr beni aradı gelmeniz gerek diye o an içime bi ateş düştü kötü bişey var dedim söyleyin dedim hayır eşinizle beraber gelin dedi. biz muayhaneye nasıl gittiğimizi bilmiyoruz.doktor bize eşimin testlerinin çok çok kötü çıktığını ve normal yolla asla çocuk sahibi olamıcağmızı söledi o an sanki kaynar sular döküldü.eve gidene kadar ağladık ikimizde birbirimize sarılıp ağl0adık saatlerce.sonra eşim kaç kez olursa olsun tüp bebek denicemizi ve bebeğimizin olucağnı söyleyip teselli etti beni ama ikimizinde içinde alevler yanıyodu ve biz ailelerimize söylyemedik bbile.sonra rüm hazırlıklar yapıldı ağustos ayında adet olur olmaz başlıcaz tedaviye ve ben adet olmayı bekliyorum olmadım bi türlü eşim dedi bi test yapalım imkansız dedim kesin olucam.sonra ben ümitsiz bi şekilde eczaneye gittim ve test aldım sabah allahım çift çizgi elim ayağım kesildi resmen hüngür hüngür ağladım gözlerime inanamadım.ama işte şimdi kucağımda yavrum bizi hiç üzmedi teyzeleri allahım herkesin yavrularını bağışlasın bizimkinide.biraz uzun oldu kusura bakmayın:)