selam kızlar sonunda yeni evimdeyim yerleştim sayılır çok şükür anca fırsat bulup bakayım dedim geçmişi okumam tabiki imkansız özür dileyim hasta olanlara geçmiş olsun iyi haberler varsa toptan hayırlı olsun diyeyim beni bu seferlik affedin
canım hayırlı uğurlu olsun eşinle çocuklarınla mutlu huzurlu olursunuz yeni evinizde buradan taşınmak kısmet kendi evinize olur inşallah ....
Miray 500 gr almış bu ay:
7380 gr 66,5 boyu.
Dr. a sordum gece mızırdanarak kalkıyor,(kalkmıyor da ses çıkarıyor aslında)acaba gazdan mı diye,yok bu daha sonraki aylarda bekliyoruz,ama sizinki erken başlamış dedi.Sebebi de yalnız kalmak istemiyor,bizi yanında hissetmek istiyormuş.Dr. deyince düşündüm de ben kucağıma aldığımda susuyordu gerçekten de.Demek kii dönemsel birşeymiş bu da,çoğu bebekte de vardı.
maşallah canım miraya kocaman olmuş
bizim doktorda çok rahat.aynı şeyleri söyledi.arada yoğurt ver dedi kendim mi tutturayım dedim yok güvenilir bi markanın yoğurdundan verebilirsin dedi bebek yoğurtları var onlardan mı dedim hayır sizin yediğinizden dedi.biraz pekmezde katsam azıcık bişi olur mu ki
canım bizim doktorumuz hazır yoğurda hatta meyve pürelerine bile yanaşmıyor mümkünse kendiniz evinizde hazırlayın diyor yoğurduna pekmez değilde biz sabah kahvaltı mamasına koyuyoruz çay kaşığının ucunla o kadar ...
kızlarrr öldüm valla yorgunluktannn...herşey gayet iidi misafirler gelince kayra yaygrayı bastı allahım o ne ağlamak susturamıyo kimse beni istiyo bende köfte kızartıp pilav pişiriyorum bi yandanda böreği pişiriyorum allahım içim gitti oğlum susmuyo yabancıları sevmiyo kızlar yaa napcam ben bi yere gitmicemmi kimse gelmicekmi bana insanların yüzüne bakıp bakıp ağlıyo valla nasıl misafir ağırladım naptım hiç bilmiyorum.
canım zeynepte aynı 2 gündür misafrim vardı bizimkide acayip yabancılıyor son dakka salatayı felan malzemeliyorum benim kız bir bastı feryadı bıraktım valla salata felan kızımıda aldım kucağıma getir götür beraber o kucağımda yaptık biraz yavaşladı ama napim kızımın ağlamasından önemli değil hiç bişey ...
selam kızlar.........
biz yeni geldik tatilden,tatilimiz iyi geçti diyemem çünkü yusuf ateş ve ishalle uğraştı 4 gün 4.gün sonunda keyfi geldi ama tatilimiz bitti ve oğluşum çok zayıfladı bende çok yorgunum süt sağıyorum birz geçmişi okiyim.
canım çok geçmiş olsun hava değişiminden de olabilir gerçi ishali bilemiyorum ama neyseki geçmiş
sebze pürelerini öğünlük mü yapıyorsunuz yoksa bi tencere mi..
biz öğünlük yapıyorduk canım ama doktorumuz 1 sefer ısıtılıp verilebileceğini söledi yani 2 seferlik olabilirmiş sebze püreleri
Şu anda kimse de yokmuş ama yine de sorayım,bir daha girince bakarım cvp yazan olursa;
Dün Miray a pnomökok aşısı yaptırmıştık ya,sabah aşı yerinin yakını şişti içten beze gibi,sizce normal mi?dün Dr.kızarırsa kolonyalı pamuk yapın demişti,onu da yaptım ama inmedi daha.
canımcım bizimde olmuştu kolanyalı pamuk sık sık masaj yap biz 1 gün içinde geçirmiştik ama hemen her aklımıza geldiğinde çok sık aralıklarla yapmıştık çabuk dağılıyor merak etme ...
bugün akşam 5 gibi ecrine yoğurt verdim biraz çok sevdi ama iftar vakti katıla katıla ağladı çok korktuk ağlamaktan yorgun düştü bebeğim uyuyor şimdi sanırım bana bu gece de uyku yok
yoğurt dokunmuş ola bilir mi acaba kızlar
hayatcım dokunmak değilde gaz yapmış olabilir bende 16.00 - 17.00 gibi veriyorum akşamdan 1 çay kaşığı gaz ilacı ver 1-2 gün alışana kadar kesme bence yoğurdu onun için çok faydalı alışana kadar olacak azıcık zorluklar ....
kızlar bu sabah ne oldu biliyomsnz zeynep tuhaf tuhaf ses çıkartyodu bende uyyodm bi bakıyım dedim baktım ki battaniyesini başına geçirmiş onuda geri çekememiş çırpınıyoo ayy nasl korktum yaaaa
ayyy canım bende çok korkarım öle şeylerden aklım gider bişey olucak diye
kızlar moralim çok bozuk doktordan geldik az önce kayra nın kakasında kan vardı çok korktuk tabi hemen apar topar hastaneye koştuk tahlil yapıldı kuzumda bağırsak enfeksiyonu başlamış kendi doktoru olmadığı için ve çok sulu yapmadığı için sabah kendi doktorunun tedaviye başlamasını önerdi doktor belkş hastaneye bile yatabilirmiş serum falan gerekebilir dedi .sabah 7.30 da gidicez hastaneye tekrar sık sık emzir dedi.
canım çok çok geçmiş olsun inşallah çok önemli birşeyi yoktur kuzunun iyi haberlerini bekliyoruz ...
günaydın kızlar iyi bir hafta olsun hepimize
herkezlere günaydınnnnn
iyi haftalar diliyorum hepinize ....
h.sonu 2 günde de misafirim vardı iftarda
gün içinde koşuşturmaca hazırlıklarla geçti
dün akşamda zeynep hanım ipleri kopardı o kadar uykusuzum ki arkadaşlar anlatamam neden oldu ne oldu bilmiyorum ama zeynep bütün gece mıkır mıkır uyumadı diyebilirim gözlerinide açmıyo öle katıl katıl değilde ağlıyo işte alıyroum susuyo ayağımda salladım gaz ilacı verdim maması suyu bütün gece uğraştım durdum toplasanız 2 saat ya uyumuşumdur ya uyumamşımdır .... sabahta gülücükler saçıyordu sıpa pek bi mutluydu ama ben bugün iş yerinde nasıl akşamı yapıcam bilmiyorum:bbo: