kızlarr selammm kayra düzeldi çok şükür.allahım bebişlerimizi korusn
geçmiş olsun canım gözün aydın..
genelde arkada pusetinde yatardı.
araba koltuğu almak şart oldu zatennn.(oturmaya başlasın,alıcam)
oturmaya baslasın demişsin ama anlayamadım..zaten bebişler oturuyorlar dogduklarından beri ana kucagı ya da oto koltuklarında?.. sen koltuga benzeyen oto koltuklarından mı almayı düşünüyorsun 9-18 kg. olanlardan?
Bİraz uzun olacak ama bu evlİlİk yıl dÖnÜmÜmÜn kıymetlİ oluŞunu kısaca paylaŞmak İstİyorum sİzlerle ....... 02.09.2009 tarİhİnde evlendİm o gÜn malesef halam kardeŞİm teyzem ve annemİn hap kurbanı oldum gelİn olma heycanımı yenebİlmem İÇİn herbİrİ bana aĞrı kesİcİ (baŞım aĞrıyordu da) dİye rahatlatıcı İlaÇlar vermİŞler ben o kadar rahatladım kİ gecenİn sonunda gelİnlİĞİmle duvaĞımla uyuyakalmıŞım mİsafİrler İÇerdeyken daha ve İlaÇların etkİsİ balayımızda da devam ederek ben 3 gÜnÜ uyuyarak geÇİrdİm neyse İlk evlİlİk yıldÖnÜmÜmÜzde gelİnlİĞİmle evİmde resmİm yok dİye gelİnlİĞİmİ hazırladım gÜzel bİr sofra kurdum mumlar felan saÇımı baŞımı yaptırdım geldİm gelİnlİĞİmİ gİyİcem eŞİmİ Öle karŞılıyacaĞım akıl İŞte ben daha gİyİnmeden eŞİm geldİ onu atlatmaya ÇalıŞırken zİl Çaldı ve yakın arkadaŞlarımız geldİ sÖyleyemedİkte ayıp olmasın dİye gelene gİt denmez gece saat 02.00 kadar okey oynayarak evlİlİk yıl dÖnÜmÜmÜz geÇtİ bİttİ geÇen sene yanİ 2. Yılımızda 2 aylık hamİleydİm ve 02 eylÜlde yİne ramazandı İftardan sonra uzanmıŞ dİnlenİyordum kİ ıslaklık hİssettİm ve kanamam olduĞunu gÖrdÜm ve doĞru acİle benİ doĞumhaneye aldılar muayne İÇİn doktorda doĞumdaymıŞ onu bekledİm eŞİmde zavallım hastane kordorlarında benİ bekledİ eve geldİĞİmİzde saat 23.00 felandı ve İkİmİzde ÜzgÜndÜk yorgunduk Ölece geÇtİ gİttİ bu sene allaha Çok ŞÜkÜr evde de olmıycaz (mİsafİr gelmesİn dİye) hamİle de deĞİlİm kızımıda anneme sattım .... Kısmetse İlk defa baŞbaŞa evlİlİk yıl dÖnÜmÜ geÇİrcez Çok uzun oldu bİlİyorum ama paylaŞmak İstedİm .... LÜtfen dua edİnde bugÜn bİr aksİlİk Çıkmasın ...
canım seninki de benimkine benzer hikaye.. hadi inşallah bu sefer gönlüne göre kutlarsın.. mutluluklar..