• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri buraya

selamlarr....
ecrinimize geçmiş olsun sanırım hastamış.. geçmişe henüz bakamıyom pın pın mızmız....
bişiy sorcam...
göğüs pompası almam gerekiyo artık... malum okul başlıyo... hangisini tavsiye edersiniz? ben hiç bilmiyom da...

medelanın elektriklisi güzel ama pahalı 140 tl falan

selamlarr....
ecrinimize geçmiş olsun sanırım hastamış.. geçmişe henüz bakamıyom pın pın mızmız....
bişiy sorcam...
göğüs pompası almam gerekiyo artık... malum okul başlıyo... hangisini tavsiye edersiniz? ben hiç bilmiyom da...

canım çok sağol
bende medelanın elektriklisini tavsiye ederim ben çok memnunum

slm kızlar bugün evlilik yıl dönümüm oğluma hamile olduğumu öğrendiğim gün ve oğlum bugün ası oldu veeeeeeeeeeeee ben çok kötü hastayım adım atamıyorum

canım ne güzelbir gün senin için ve de anlamlı öncelikle bebişinin inşallah ateşi falan çıkmaz sanada geçmiş olsun bir ömür boyu mutluluklar

kızlar benm zeynep beni hiç emmedigi için biraz tarif arıyorum neler yedirebilirim diyee mama dan ziyade bizim yediklermzdn mamada veriyorum ama

sebze çorbasını hiç yemiyo bizim yedgimz yayla mercimek tarhana ve şehriye çorbasını seviyoo
yogurt meyve püresi veriyorum
kızlar benm anlamdgm bi yer var şimdi siz kendinz meyve suları yapıysnz ya onu nasl yapıynz katımeyve sıkıcndamı ne kullanıyosnz
veya süzgeçten geçrdgnizemi diyosnz meyve suyu diyeee yada hazır satılıyoo oganik onumu veryosnzz ayy çokmu cahil kaldım yaaa :utangac:

kızlar benm zeynep beni hiç emmedigi için biraz tarif arıyorum neler yedirebilirim diyee mama dan ziyade bizim yediklermzdn mamada veriyorum ama

sebze çorbasını hiç yemiyo bizim yedgimz yayla mercimek tarhana ve şehriye çorbasını seviyoo
yogurt meyve püresi veriyorum
kızlar benm anlamdgm bi yer var şimdi siz kendinz meyve suları yapıysnz ya onu nasl yapıynz katımeyve sıkıcndamı ne kullanıyosnz
veya süzgeçten geçrdgnizemi diyosnz meyve suyu diyeee yada hazır satılıyoo oganik onumu veryosnzz ayy çokmu cahil kaldım yaaa :utangac:
canım ben elma suyu veriyorum elmayı önce rendeliyorum sonra tülbentte süzüyorum bi güzel .armut ve şeftaliyi ise püre şeklinde veriyorum içlerinede bebe bisküvisi atıyorum bide.

bende cam rendede rendeliyorum pure için genelde öyle veriyorum suyunu verceksemde tulbentten gecırıyorum nagıhancım

kızlarr burnum tutmuyoooooo yaaa :delphin:
zeynep yeni atlatmıştıı sıpa bana satmş gribiii

canım geçmiş olsun..
selamlarr....
bişiy sorcam...

medela mini electric tavsiye ederim canım.

slm kızlar bugün evlilik yıl dönümüm oğluma hamile olduğumu öğrendiğim gün ve oğlum bugün ası oldu veeeeeeeeeeeee ben çok kötü hastayım adım atamıyorum

canım nice yıllara.. sana ve ogluna da gecmiş olsun..

kızlar yasemin e küçük siyah tatlı eriklerden rendeledim cam rendede 2 tane hepsini yedi. hoşuna gitti sanırım.

bu arada bebelac tan numunelerimiz geldi.
2 adet sütlü peynirli pekmezli
2 adet sütlü ballı irmikli
1 adet sütlü pirinçli
1 adet çavdarlı mısırlı
1 adet gece sütlü tahıl karışımı
1 adet önlük
1 adet bebek beslenmesi ve tariflerle ilgili kitapçık

bakalım milupa dan neler gelecek..

kızlar biraz önce zeynebi yüzü koyun yatrdm emekler pozisynda ilk defa kendini yana attı çok sevndm bunun devamı ya emekleme olablr belkii

canım geçmiş olsun..

medela mini electric tavsiye ederim canım.

canım nice yıllara.. sana ve ogluna da gecmiş olsun..

kızlar yasemin e küçük siyah tatlı eriklerden rendeledim cam rendede 2 tane hepsini yedi. hoşuna gitti sanırım.

bu arada bebelac tan numunelerimiz geldi.
2 adet sütlü peynirli pekmezli
2 adet sütlü ballı irmikli
1 adet sütlü pirinçli
1 adet çavdarlı mısırlı
1 adet gece sütlü tahıl karışımı
1 adet önlük
1 adet bebek beslenmesi ve tariflerle ilgili kitapçık

bakalım milupa dan neler gelecek..

bizede bebelactan hemen gelmişti ama mlilupadan gelmedi sanırım onlar göndermior...cimri herifler:oklava:

bende bebelec a üye olmama rağmen mailimi giriyorum böle biri mevcut diyor nasıl olur yani annemin mail adresini bile denedim olmuyor ya bana kasıtlarımı var acaba

bizede bebelactan hemen gelmişti ama mlilupadan gelmedi sanırım onlar göndermior...cimri herifler:oklava:

bana gönderilecektir diye mail göndermişlerdi 3. ayda, bir şey gelmemişti. ben de kendi maillerini forward edip mail gönderdim elime ulaşmadı diye. onlar da bana adresimi yazmıslar numune gönderilmiş görünüyor bu adrese adresinizi teyit edin diye mail göndermişler. yazdım adres dogru ama elime bir şey ulaşmadı diye. tekrar numune gönderimi yapılacaktır diye mail gönderdiler en son. bekliyorum bakalım...

Kızlar bebelac da numuneleri nerden talep ediyorsunuz mail mi attınız? ben sms servisine üyeyim ama numune istiyorum ecrin aptamil 1 aptamil milumil ve bazı kavanoz mamalarını kesinlikle almıyor.bari denerim neyi sevecekse ondan yedirirm.

Back
X