• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri buraya

bizde hastayız ama kimse geçmiş olsn dememişş :çok üzgünüm:

cnm cok gecmıs olsun gelınıme ıyı bak cabuk ıyılessın

canım geçmiş olsun..

medela mini electric tavsiye ederim canım.

canım nice yıllara.. sana ve ogluna da gecmiş olsun..

kızlar yasemin e küçük siyah tatlı eriklerden rendeledim cam rendede 2 tane hepsini yedi. hoşuna gitti sanırım.

bu arada bebelac tan numunelerimiz geldi.
2 adet sütlü peynirli pekmezli
2 adet sütlü ballı irmikli
1 adet sütlü pirinçli
1 adet çavdarlı mısırlı
1 adet gece sütlü tahıl karışımı
1 adet önlük
1 adet bebek beslenmesi ve tariflerle ilgili kitapçık

bakalım milupa dan neler gelecek..

numune nasıl ıstenıo bızde ıstesek

merhabalar kocişle barıştık bgn iyiyimmmmmmmm

cnm ne guzel bıda kusmezsınız inş:Saruboceq:

deniyim bide onu canım saol

dene cnm ben cogu zmn azıcık bı kızarıklıkta zeytınyagı suruyorum bırebır valla

kızlar yaa kayra ishaldi ya bitti çok şükür ama şimdide pişik olduuu napcam ya pişik kremini sürüyorum ama geçmedi daha

canım bephantene merhem sür. çok iyi geliyor. hatta ben önce bephantene merhemi sürüyorum, üstüne de biraz pişik kremi sürüyorum. çok iyi geliyor öyle.

numune nasıl ıstenıo bızde ıstesek

bebelac ın sitesine girip mail atıyorsun canım.

kızlar benimki ishal olmuş sabah bi yaptıı birazönce yaptı yıkadık şimdi tekrar yaptı.. sık sık emzirmenin yanı sıra ne yapabilirim yardıııım çok fena cozurdattıııııııııııı

Ben cepbebeye üye oldum biraz önce Bebelac ta,sitesine bakıyorum da,nereye mail atacağım numune göndermeleri için,ıpek sen biliyor musun ki?

pişik kremi olarak chicco kullan hiç sorun yaşamazsın....

canım chicco diyorsun ama şöyle söyleyeyim bu ıslak mendil çocuk bezi hikayesine dönüyor. bir bebege iyi gelen öbürüne iyi gelmiyor. ben sudocrem, chicco, nivea, sebamed hepsini kullandım. hiç biri tam olarak iyileşme saglamıyor bephantene merhem olmadıkça bizde mesela. aslına bakarsan zaten bu kremler pişik önleyici adı üstünde. piştikten sonra pek bir faydaları dokunmuyor her ne kadar içinde iyi gelen maddeler olsa da.

kızlar benimki ishal olmuş sabah bi yaptıı birazönce yaptı yıkadık şimdi tekrar yaptı.. sık sık emzirmenin yanı sıra ne yapabilirim yardıııım çok fena cozurdattıııııııııııı

canım sadece anne sütü alıyorsa sık sık emzirmekten baska yapabilecegin bir şey yok. ek gıda alıyorsa patates havuc muz yedir. bunlar ishali tutan şeyler.

Ben cepbebeye üye oldum biraz önce Bebelac ta,sitesine bakıyorum da,nereye mail atacağım numune göndermeleri için,İpek sen biliyor musun ki?

iletişim linkinden mail at canım.

slm kızlar iyi dilekleriniz için teşekkürler umarım hepimiz evimizde huzurlu mutlu sağlıklı bir ömür geçiririz

slm eğer emziriyorsan bol emzirmekten ve su vermekten başka şansın yok ben o zaman internetten araştırdım eczanelerde tuz ve seker karışımı çözeltiler varmış onlar ii geliyormuş ama ben denemedim çünkü annem çocukların tadını beğenmediğini ve içmediğini söyledi

slm eğer emziriyorsan bol emzirmekten ve su vermekten başka şansın yok ben o zaman internetten araştırdım eczanelerde tuz ve seker karışımı çözeltiler varmış onlar ii geliyormuş ama ben denemedim çünkü annem çocukların tadını beğenmediğini ve içmediğini söyledi

BİLİYORUM BİZ EVDE HAZIRLARDIK ONDAN ANNEMLER YAPARDI BİZ KÜÇÜKKEN TEK KELİMEYLE İĞRENÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ HEM ŞEKER EHM TUZZZZZZZZ IYYYY

yasakkelime

Back
X