Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkürlernice yıllaraaaaaaaaaa alkisalkisalkis
inşaalllllaaaaaaahhhhhhhhhhhevet işte ne güzel belki torunlarımızda olur kaydirigubbakcemile2
ben kullanıyorum aşı bizde hafif ateş yaptı fitil koyduk geçtimerhaba arkadaşlar
dr son kontrolde bize demir damlası verdi günde 7 damla verin dedi hau...nn fe..um damlanın ismi
siz kullanıyormusunuz bunu? 9 aya kadar kullanacakmışız
bir de rota aşısını yaptırmışmıydınız, yan etkisi oldumu hiç, yardımcı olursanız sevinirim
teşekkürler
tşklerayyy bende hero baby sıtesıne gıremıyorum maıl adrsı daha once kaydedılmıs dıo yapabıldın mı sen cnm ya
bzm de cıkmadı. arkadasımın bebegı 20 gun buyuk 2 dıs cıkarttı yaa.
bu bahsettıgınız cc 1 ögundemı yıyıyorlar benım sıpaya ben gece yatarken 60 cc verıyorum oda 2 aydır hıc artmadan. sadece mama mı yıyorlarda o kadar cok verıyorsuz
benım dunur duymasında bunada bayılıdımmm
maşallah demırımmmm
nıce yıllaraaaaaa
mılupadan ve bebelactan da bana maıl geldı yollucaklarmıs.
ama hero baby maıl adresımı kabl etmıo mafoldumben
2 gune kadar gelır herhalde
tşklertuğbacım ben sadece mama veriyorum o yüzden çok cnm
esra ben çok istedim emzikle uyusun diye uğraştım kaç emzik değiştirdim olmadı umudu kesmiş her emziği dolaba kaldırmıştım ki bi tane dışarda kalmış nerden estiyse verdim ağzına tuttu sonra da onunla uyudu kendi kendine yani huy değiştiriyolar ya eskiden almadığı emziği alacağı da tuttu yani :))
nagihan cnm dua ediyorum senin için inşallah hepsi süper geçer
müge 3. yılınız kutlu olsun cnm nice senelere
tşklerkızlarr biz geldik babaneden oğluş uyudu ben duş aldım bi geçmişi okudum müge canım nice mutlu seneleree
babanesi bayram kıyafeti aldı kayra ya ama çok zprlandık biraz minik olduğumuz için beden konusunda sıkıntı yaşadık ama sonunda bulduk güzel bişey ..mızmızlanıp durdu evdeki neşeden eser yoktu.bide bizimkisi sesini keşfetmeye başladı sanırım çığlık atıyo .bu arada babymıx yoğurdun içine 1 çay kaşığı pekmez katıyorum severek yiyo oğlum.yarın sebzeye başlıcam bakalım nolcak.
kilo konuşulmuş ama ayıp olmazssa sölim ben 52 kiloyum 2 kilo fazlam var ama boyum kısa kızlar 1.58 im yani kilo vermek için hiçbişey yapmadım kendiliğinden gidiyo kayra saolsun bu aralar resmen boğuşmak istiyo çok hareketli.ayy amma yazdım hee
Benim arkadaşımın oğlu var,7 aylık,daha onun bile çıkmadı,6 aya kadar sadece anne sütü almış bebek,belki ondandır?
Maşallah Ela'ya,ele avuca sığmaz artık o)
Nice mutlu senelere!
evet,onu dedim,ben ilk anda yanlış yaptım sandım ama meğer tatlının özelliği oymuş.
Ben Hero Baby e mail atalı 1 hafta olmamıştır,geldi.
tşklernice seneleree
yarım sünnetli nasıl oluyo yaw
bol şans canımm
vallabi yolunu bulursan banada söle
hay maşallah
sidale bak sen nelerde bilirmiş:))
Ben de sahur için kalktım,normalde tost yiyip yatıyorduk,ama ne ekmek ne de pidemiz yokmuş,Ben de makarna yapıyorum ,ee işim uzun tabi,uykuya dalmayayım diye de buraya bilgisayarı açtım.
Ben Babystar dan istemiştim hamileyken,geldi,onu da hastanede bana koymuştular.kaydirigubbakcemile3Gayet emiciydi.:roflol:
günaydın herkese dün gece çok kötüydü her zamanki gibi kayra yı kendi yatağımıza yatırdım ordan alıp emziriyorum biz yatana kadar bizim yatakta yatıyo geniş geniş bizde tv ye bakıyoduk.sonra bi öksürme sesi geldi hemen fırladım ama hızlı adımlarla tam yatak odasının kapısındayıp güm diye bi ses ve çığlık çılığa ağlama oraya nasıl gitti bilmiyorum kızlar yatağın taa öbür ucundan düştü kuzum sırt üstü düşmüştü kafasının üstüne katıla katıla ağladı susmuyodu birden öğürmeye başlayınca panikledim çünkü böyle durumlarda kusmaması lazım biliyorum babası ve ben ağlıyoruz resmen kendimizi nasıl hastaneye attık hatırlamıyorum.kafa filmi çekildi hemen şükür temiz çıktı kafasının arkasında şişlik var biraz.bütün gece 2 saate bir uyandırdım allaha şükür ii sabah gülücükler saaçarak uyandı.ama benim ömrümden ömür gitti kendimi suçladım hep![]()
günaydın herkese dün gece çok kötüydü her zamanki gibi kayra yı kendi yatağımıza yatırdım ordan alıp emziriyorum biz yatana kadar bizim yatakta yatıyo geniş geniş bizde tv ye bakıyoduk.sonra bi öksürme sesi geldi hemen fırladım ama hızlı adımlarla tam yatak odasının kapısındayıp güm diye bi ses ve çığlık çılığa ağlama oraya nasıl gitti bilmiyorum kızlar yatağın taa öbür ucundan düştü kuzum sırt üstü düşmüştü kafasının üstüne katıla katıla ağladı susmuyodu birden öğürmeye başlayınca panikledim çünkü böyle durumlarda kusmaması lazım biliyorum babası ve ben ağlıyoruz resmen kendimizi nasıl hastaneye attık hatırlamıyorum.kafa filmi çekildi hemen şükür temiz çıktı kafasının arkasında şişlik var biraz.bütün gece 2 saate bir uyandırdım allaha şükür ii sabah gülücükler saaçarak uyandı.ama benim ömrümden ömür gitti kendimi suçladım hep![]()
çok saol canım hep kontrol ediyorum zaten bi daha asla yatırmam bana ders oldu allahım esirgedi ya bişey olsaydı diye ağladım tüm gececanım çok geçmiş olsun kıyamam yaa mafoldumben
kendini suçlama oluyor böyle şeyler Allaha şükür bişey olmamış yalnız dikkat et biraz daha gözlemle fışkırır tarzda kusması olursa , 3 kez fazla miktarda kusarsa, göz hareketlerinde değişme var mı ona bakarsın 24 saat daha izle
çok çok geçmiş olsun
çok geçmiş olsun canım ya benimde geçende başıma geldi ama allahtan yüksek yerden değil çekyat biraz alçaktı.. senin yata yüksekliği nasıldı bayağı var mıydı.. allah bbeklerşimizi korusun.. verilmiş sadakan varmış:a015:
selam kızlar,
ah bu sidal ne kadar bilmiş böyle! demek t-shirtlerimi koklarsın hee!
.
senin kız da fenaymıs yani hee.. yaz bu lafı bir kenara. seni özledim falan derse bir gün yapıştırıverirsin t shitlerimi kokla kızım diye
..
sidale bak sen nelerde bilirmiş:))
çok çok geçmiş olsun canım. insanın ömründen ömür gidiyo valla böyle şeyler olunca.günaydın herkese dün gece çok kötüydü her zamanki gibi kayra yı kendi yatağımıza yatırdım ordan alıp emziriyorum biz yatana kadar bizim yatakta yatıyo geniş geniş bizde tv ye bakıyoduk.sonra bi öksürme sesi geldi hemen fırladım ama hızlı adımlarla tam yatak odasının kapısındayıp güm diye bi ses ve çığlık çılığa ağlama oraya nasıl gitti bilmiyorum kızlar yatağın taa öbür ucundan düştü kuzum sırt üstü düşmüştü kafasının üstüne katıla katıla ağladı susmuyodu birden öğürmeye başlayınca panikledim çünkü böyle durumlarda kusmaması lazım biliyorum babası ve ben ağlıyoruz resmen kendimizi nasıl hastaneye attık hatırlamıyorum.kafa filmi çekildi hemen şükür temiz çıktı kafasının arkasında şişlik var biraz.bütün gece 2 saate bir uyandırdım allaha şükür ii sabah gülücükler saaçarak uyandı.ama benim ömrümden ömür gitti kendimi suçladım hep![]()
İhsaniye de Lifeland var,ama kendim gitmedim,aslında içine girip baktım da,spor için gitmedim.mügecim nice mutlu yıllara..a.s.
ya bursalı annecikler sultan seher elif spor salonuna gitmek istiyorumkaydirigubbakcemile2 sizin bildiğiniz iyi bir yer var nı,, beyge var ama fiyatını falan bilmiyorum sayfası da açmıyor, bir de fit24 diye konak caddesinde bir yer var ordan mail gelmş eşime bir fikriniz var mı siz gidiyorsanız veya çevrenizde giden varsa
Offf ,çok kötü olmuş,çok çok geçmiş olsun,ama sanırım daha önce de böyle yatakta ilerlemişti Kayra,çok dikkat etmek lazım!günaydın herkese dün gece çok kötüydü her zamanki gibi kayra yı kendi yatağımıza yatırdım ordan alıp emziriyorum biz yatana kadar bizim yatakta yatıyo geniş geniş bizde tv ye bakıyoduk.sonra bi öksürme sesi geldi hemen fırladım ama hızlı adımlarla tam yatak odasının kapısındayıp güm diye bi ses ve çığlık çılığa ağlama oraya nasıl gitti bilmiyorum kızlar yatağın taa öbür ucundan düştü kuzum sırt üstü düşmüştü kafasının üstüne katıla katıla ağladı susmuyodu birden öğürmeye başlayınca panikledim çünkü böyle durumlarda kusmaması lazım biliyorum babası ve ben ağlıyoruz resmen kendimizi nasıl hastaneye attık hatırlamıyorum.kafa filmi çekildi hemen şükür temiz çıktı kafasının arkasında şişlik var biraz.bütün gece 2 saate bir uyandırdım allaha şükür ii sabah gülücükler saaçarak uyandı.ama benim ömrümden ömür gitti kendimi suçladım hep![]()
ay ben yine günaydın demeden dalmışım.
GÜNAYDIN KIZLARRRRRRRRRRRRRR