• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri buraya

rüyasında Brad Pitt i mi gördü acabakaydirigubbakcemile3
bilmem ki kız brad yaşlı ela için justin timberlake i falan görür en fazla.yaşına daha uygun :)))
[QUOTE=merakli_misafir;892056

canım bana da sonda takılmadı. ben gece 22:30 gibi ameliyata girdim. girmeden bir yarım saat falan önce tuvalete girmiştim. spinal anestezi oldum. sonda takmayacagız dediler. sabah 6 gibi uyuşukluğum geçmişti. 8-9 gibi de hemşire tuvalete götürün dedi. zaten o zamana kadar hiç tuvaletimin geldigini bile hissetmedim. tuvalete oturdum bir 10 saniye kadar sonra bir işemeye basladım ama durmuyor, öyle dolmuş ki idrar torbam, bayagı bir sürdü :)))

ooh be saol ipek gerçi olan olmuş ama takardım ben şimdi kafayı yalnız değilim yani :)) :içelim:

günaydın herkese gerçi biz bugun sabah 4.30 da kalktık ya ben bide 3.30 da sahura kalkmıştım uykusuzum anlıcağnız kociş hala uyuyo uyanınca alışverişe gidicez bide eyüp sultana gidicez o gece kayra düşünce eğer filmi temiz çıkarsa eyüp sultana götürücem oğlumu demiştimde.

günaydın herkese gerçi biz bugun sabah 4.30 da kalktık ya ben bide 3.30 da sahura kalkmıştım uykusuzum anlıcağnız kociş hala uyuyo uyanınca alışverişe gidicez bide eyüp sultana gidicez o gece kayra düşünce eğer filmi temiz çıkarsa eyüp sultana götürücem oğlumu demiştimde.

cnm bnm nasılda hassas oluyoruz konu bebeklerimizolunca kötü bişey yoktur içini ferah tutttttt

ya kızlar gece byunca demirin karnı sanki gök gürler gibi gurultuluydu
akşam yatmadan önce milupanın gece çayından da verdim ama
sanki dahada bi gazlandı
çocuğumun gözleri kapalı esniyo
bacaklarını havaaya kaldırıp indiriyo
napıcam ben
önerisi olan varmı

demirim, burcu_arda, cicekcicek+, denizela, dilekruzgar, merakli_misafir
nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

selam kızlar ne var ne yok okul açıldı ben iyice harab oldum kızlar beni çok özlüyo bende onları:((((((( hele zeynep ben yokken hiç bişey yemiyo canım çok sıkılıyo ne yapıcam blmiyorum

selam kızlar ne var ne yok okul açıldı ben iyice harab oldum kızlar beni çok özlüyo bende onları:((((((( hele zeynep ben yokken hiç bişey yemiyo canım çok sıkılıyo ne yapıcam blmiyorum
canım bebişlerimiz biize iice alıştı tabi artık zor ama alışcak merak etme.ben hamile kalmadan önce iş ten ayrılmıştım ve hamile kaldığımı öğrendim eşim bebeğimize sen bak dedi maddi ihitiyacımız yok dedi bide eşim annanesinde büyümüş ya ondan kendi çocuğunu annesi büyütsün istiyo kimileride bana ünv. mezunusun çalış diyo herkes herşeye maydanoz zaten sizene yaa

dün gece sohbet baya iyiymiş bi çiş muhabbeti almış başını gidiyooo:kedi:
oku oku anca bitti valla
dün gece iftara misafirlerim vardı giremedim arkadaşın 5 aylık oğlu var benimkinden 10 gün büyük ,oğlan emekliyor yaaaa :emir_bebek: 5 dakika yerinde durmuyor acayip hiperaktif bişey ,bizimki çok sakin hiç iyi bir ikili olmuyorlar :mymeka:

ya kızlar gece byunca demirin karnı sanki gök gürler gibi gurultuluydu
akşam yatmadan önce milupanın gece çayından da verdim ama
sanki dahada bi gazlandı
çocuğumun gözleri kapalı esniyo
bacaklarını havaaya kaldırıp indiriyo
napıcam ben
önerisi olan varmı

çay ne çayı rezene mi var içinde ,,ben öyle olunca sırt masajı yapıyorum ya da neo baby gripe water diye bitkisel bir ilaç var onu veriyorum,,bi de banyodan sonra rahat yapıyor ama ben suyun içinde tutuyorum

ayyyy şenayım kime bırakıosun kuzucukları
fıstık gibi olmuşsuuuuunnnnn hihoyyythihoyyyt

teşekkürler bacccımm o sizin fıstıklığınız:)

dün gece sohbet baya iyiymiş bi çiş muhabbeti almış başını gidiyooo:kedi:
oku oku anca bitti valla
dün gece iftara misafirlerim vardı giremedim arkadaşın 5 aylık oğlu var benimkinden 10 gün büyük ,oğlan emekliyor yaaaa :emir_bebek: 5 dakika yerinde durmuyor acayip hiperaktif bişey ,bizimki çok sakin hiç iyi bir ikili olmuyorlar :mymeka:
bende onu düşünüyorum bizimkini yüzüstü yatırıorum poposunu kaldırıyo tırtıl gibi kendini ileri itiyo ama emekleme değil tabii ne zaman emekliicek acaba. emeklese de eğlensek:P :emir_bebek:

bende onu düşünüyorum bizimkini yüzüstü yatırıorum poposunu kaldırıyo tırtıl gibi kendini ileri itiyo ama emekleme değil tabii ne zaman emekliicek acaba. emeklese de eğlensek:P :emir_bebek:

benimki de öyle. emeklemeye baslayınca eglence çıkar da canımız da çıkar büyük ihtimalle peşinde koşturmaktan :)

günaydın kızlar.. dün kontrolumüz wardı..Umutcuk 7,600 gr boyuda 68 cm olmuş :nazar:
patlıcan hariç tüm sebzeleri yiyebilirmiş kuzular artık bu ay çorba veya püre olarak..artık aylık 500 gr. kilo artışı normalmiş büyüyo monnişlerimiz artıkkk

benimki de öyle. emeklemeye baslayınca eglence çıkar da canımız da çıkar büyük ihtimalle peşinde koşturmaktan :)

benim için farketmez tüm gün kucakta 9 kilo taşımaktansa peşinden koşturmak kolay olsa gerek:P

günaydın kızlar.. dün kontrolumüz wardı..Umutcuk 7,600 gr boyuda 68 cm olmuş :nazar:
patlıcan hariç tüm sebzeleri yiyebilirmiş kuzular artık bu ay çorba veya püre olarak..artık aylık 500 gr. kilo artışı normalmiş büyüyo monnişlerimiz artıkkk

maşallah canım kuzuya

Back
X