• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri buraya

selamm..
ayyy pınar çok üzüldüm yaaa... bizim de haziranda harddisk bozulma alarmalarını verince eşim yedeklemişti.... hatta yedeklerken gitmişti 2 gece uğraştı ulaşmak için.... ama değdi.... şimdi ikişer tane yedek:)
sorma canım ya..keşke bizimki de yedekelrken gitseydi..tamamen benim adamın sinirinden..laptop donduğunda arkasındaki pili çıkarıyodu sürekli kızıp, e dayanmadı tabi aletde....keşke bizde kendmiz çözelbilseydik..veri kurtarmaya gönderdik mecburen..100$ ile 1000$ arasında tutarmış..hadi 100 neyse verilir de 1000 nasıl verilir bilemiyorumm:)..o zaman mecbur kime mail attısam onları toplayacam...:(..
eşimin bir anlık siniri ve teknik servis,in yetersizliği yüzünden şu başıma gelenlere inanamıyorum.:(..

valla bişi yapmıyom bu gunun tadını devırıp bı tarafımı çıkarıyom annemlerde selene bakıyo kaydirigubbakcemile3 evet çoğalıyoz bız çoğalıyoz

slm kimse yok derken dün akşam bayağı çoşmuşsunuz doğumumla ilgili bende size birşey anlatayım epidurel normal doğum yaptım 8 cm e kadar hiçbir şey hissetmedim oturp görümcemle dedikodu yaptık ben epey hareketli olduğum için bir anda epidureli yerinden çıkarmışım hastaneyi ayağıya kaldırdım anestezi uzmanlarına kadar bir daha bana epidurel vuruldu tabii o esnada zaman geçiyor 10 dk daha odada kalsaydım doğumumu annem yapacaktı

kızlar sezeryanla doğumu sadece neşterin uzanmasına kadar izleyebildim rengim gitti 2 doğumda basıma ne gelceği belli değil

ağrı kesici içsene cnm çekme boşu boşuna şimdi o ağrıyı bende acaip mayışmış durumdayım ama ela şimdi kalkar hiç yatmayayım boşuna bu ara çok uykuluyum zaten yaa

kızlar sezeryanla doğumu sadece neşterin uzanmasına kadar izleyebildim rengim gitti 2 doğumda basıma ne gelceği belli değil
:))) ben sonuna kdr izledim ve bayılıyodum az kalsın kendimi balkona attım çok kötü oldum ben 2. bebeği düşünüyorum o da mecburen sezeryan olcak neyse daha 4 sene var kaydirigubbakcemile3

Back
X