• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri buraya

günaydınnnnn!!
günaydın hem adaşım hem hemşerim güzel denizim..

ve güzel anneler..

valla haftasonum güzeldi.
çünkümm artık cumartesileri çalışmıyacağız
genel müdür izin verdi:)
2 tam gün tatil yaptım:))

geçmişi çok okuyamadım.

çok sevindim cnm gözün aydın nasıl bi lüks olur şimdi sana cmrtsi tatil yapmak hep tatil artık di mi

günaydın kızlar uyumuyorum valla ağrı sızı.. off off
aman ihmal etmeyin ağrılarınızı,ağrı önemli nereden zarar geleceğinin habercisi.
bende çok kilo aldım diye belimin ağrıdığını düşünmüştüm ama mr çektirmeden karar vermein anlamı yokmuş
kendinizi unutmayın bebelerden..

günaydın kızlar uyumuyorum valla ağrı sızı.. off off
aman ihmal etmeyin ağrılarınızı,ağrı önemli nereden zarar geleceğinin habercisi.
bende çok kilo aldım diye belimin ağrıdığını düşünmüştüm ama mr çektirmeden karar vermein anlamı yokmuş
kendinizi unutmayın bebelerden..

sinemcim geçmiş olsun çok haklısın bak beni doktor 40 çıkınca bekliyordu gitmedim ağrılar dehşet gitmiyorum çok ihmalkarız sağlık konusunda.bende kilo fazla geliyo bele ondan ağrıyo diye düşünüyorum valla

evet cnm bende de 1-2 hft oldu başlayalı sonra açılıyor ama bende tutulmuşumdur filan diyordum gece oğlişi emzirmeye kalkıyorum yanında üstüm açık uyuya kalıyorum ondandır diyordum demek ki doğumla alakalı üçümüzde de olduğuna göre

yok canım doğumla alakası yok ağırlık merkezimiz değiştiği için kendimize bakmamız fazla hareket etmememiz gerekiyormuş eski yerine oturana kadar..
tabi biz eğil doğrul çocuğu al,ağlayınca hoplat,o arada terle soğu klimalar felan derken zamanla zorlanmaktan eski yerine oturmuyor,yardım alabilirseniz ii olur en azından bebeği almak için..

facebook sezeryan videosunu silmiş tuğbişin şansına izleyemedi kız gerçi youtube da feriştahı vardır =)

heheheh silmişler valla ayy izlemedi iyiki olan oldu olmadan düşünecektik :))

sinemcim geçmiş olsun çok haklısın bak beni doktor 40 çıkınca bekliyordu gitmedim ağrılar dehşet gitmiyorum çok ihmalkarız sağlık konusunda.bende kilo fazla geliyo bele ondan ağrıyo diye düşünüyorum valla

teşekkür ederim canımcım ama beni koltuktan sedyeye alamadılar kitlendim kaldım.
o sırada dedim bu hale gelene kadar niye kendimi mahvetmişim,geç kalmayın Allah korusun..

ay evet cnm ya bende de aynıları var sırtım hep ve ayağa kalkarken özellikle uykudan sonra eklem yerleri özelliklede ayak bileklerim parmaklarım doğuma yakında olmuştu ama şimdi neden oluyor acaba ipeğe soralım o bilir

hadi cnm ya sende de mi oluyo ben pek doğumla alakası yoktur sadece bendedir diye düşünmüştüm dr a falan gitmeyi düşünüyorum bu yüzden ya 3. ay civarı başladı artarak devam ediyo bende de hatta abartmıyorum sabah kalkınca 9 aylık hamile gibi yürüyorum ilk başta

ben de sırtımdan cok cektim hamilelik sonrası emzirirken iki büklüm olmaktan. şimdi çok şükür geçti sırt agrılarım ama ben ayaklarımdan çekiyorum. zaten hamilelik öncesinde tarsal tünel sendromu ve stres kırıgı yaşamıştım. hatta tts için ameliyat olacaktım neredeyse. doktor hamilelikte nüks edebilir kilonun artmasıyla dedi. çok şükür hamilelikte eskisi kadar agrılı olmadı ama şimdilerde yine hafiftan agrıyor kilo vermem gerekiyor. ve sabahları ya da uzun süre bir yerde oturduysam üzerine basamıyorum ayaklarımın üzerine kesinlikle, dediginiz gibi hamile gibi yürüyorum daha da beter tutuna tutuna.ayaklarım böyle kapkalın gibi hissediyorum. sonradan açılıyor. ayaklar vücudu taşımıyor yani. annemde de benzer problemler var. ayaklarımız genetik olarak biraz hassas heralde ama benim çok erken basladı :(( bir de el bilegimde de problem var. bas parmagımı hareket ettirirken takılıyor bazen.. çürük durumdayım yani..

ıpek geçmişi okuyorum da ıkea' daki mama sandalyesinden alıcam demişsin bende görmüştüm onu ama sert değilmi hemde sanki küçük gibi bebekler rahat edermi ki içinde ??

canım valla oturuyorlar ikea da bebişler hep yemek katında,rahat görünüyorlar. sert ve dik bir mama sandalyesi yani normal sandalyeler gibi. masaya yanastırabiliyorsun istersen ya da tepsisiyle kullanıyorsun. sert bu dersen daha pahalıya 90 lira civarıydı sanırsam silinebilir yıkanabilir kumastan yumusak kılıflı olanları da çıktı ama o kadar para vereceksem zaten öbür sandalyelerden alırım diye düşünüyorum. bakalım, yasemin biraz daha büyüsün, zaten devamlı gidiyorum ikea ya, yemek yerken oturturum oradaki sandalyeye, baktım rahat alırım. deneme imkanım mevcut yani.

ya kaç gündür bişii sorucam unutuyorum her sabah kalktığımda artık bileklerim dizlerim ağrıyo sırtım kollarımda ağrıyo ama onu ela yı kucaklamaya bağladım da bacaklarım ama eklem yerlerim daha çok ağrıyo bileklerimin üzerine basarken zorlanıyorum ilk kalktığım da zor yürüyorum sizin böyle bişey oldumu hamilelikten falan mı halsizlik var merak ettim birde düzenli olarak çocuk taşıdığım halde vücudum hala nasıl ağrır alışmaz anlamadım ben

aman tam ben...benim daha ziyade dizlerim ağrıyor...tıpkı yaşlı insanlar gibi kalkınca 1-2 dakika ayy ayy ayy sesleri ile kalkıyorum.....demekki ortak birşey hakikaten....

facebook sezeryan videosunu silmiş tuğbişin şansına izleyemedi kız gerçi youtube da feriştahı vardır =)

aman iyiki silmiş yoksa seyrederdim.....çok korkuyorum ben çünkü....belki benim ameliyatımın kötü gidişi ile alakalıdır ama ben seyredemem de olamam da gibime geliyor...bu arada bende doğumdan sonra hiç doktora gitmedim birkaçkere ameliyat yerime bakmıştı ama kırkın içinde....şimdi gidipte soruya boğasım var doktorumu.....

herkeslere günaydın kızlar umarım çokkkkkkkkk güzel bir hafta olur....bebelere bol iştah,bol uyku,çok sağlık,annelere fit vücutlar,sağlam sinirler versin Rabbim..........

aynı dız ağrıları bendede vra bazen sızlmasından uyuyamıyorum resmen kemıklerım ağrıyo

hamileyken hep öyle yatardım çok rahat ederdim.yan yatınca bişey yok da sırt üstü yattımmı tutuluyor resmen dehşet bi ağrı

hamıleyken kabustu yaa...
bı saĞa dÖn bı sola dÖn
nefes alamazsın ne gÜnlerdı be..

bayrama kadar tatıl denızcım ama sonrası ıÇın de belkı ıkna edebılırız:))

kızlar benımkının sol kolundakı aŞı kabuk baĞlıyor.
sonra kabuk dÜŞÜyor hafıf ŞıŞp ıltıhap topluyor.
sonra tekrar kabuk baĞlıyor...
ılk baŞlarda bıŞey yoktu songÜnlerde bÖle oldu.

sızınkıler ne alemde...

amanınn yaŞlanıyoruz ya:((aĞrılar falan..

genÇ ıken hıÇ aĞrı sızı olmazdı
baŞ aĞrısı nedır bılmezdım..
ınsan hep saĞlıklı olcam sanıyor...

Back
X