• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar bebişlerin kafaları ne zmna kdr düzeliyo
bizimkinin arkası düzleşti yan yatırıyorum dönüyo
bide kafasını yana döndürünce kulağı katlanıyo
gördükçe düzeltiyorum ama
kepçük olcak bizim oğlan ya :)))

canmmmm aynı sorun benm sıpada da var yaa hep düz yatıyo yan çeviriyorum geri dönüyoooo ve kafasınn arkası düzleştiii
kulakta yumuşak olunca kepce şeklini alıyooooo

ArkadaŞlar zeynep bıraz hasta gıbı hırıltısı var gecede burnu tıkandı bır saĞa bır sola dÖnÜp dÖnÜp durdu ıŞtahıda azaldı dıyebılrım .... DÜn ÖĞlen 3 te yoĞurt yedırmıŞtım saat 20.00 de gÜzelce kaŞık mamasını yedı Çok acıkmıŞtı ÇÜnkÜ bırde gece 70 cc mama ıÇtı Çok Çok az normalde kontrolÜmÜz haftayaydı ama ben bugÜn 12.30 a randevu aldım doktorundan ecrınde bÖle olur gıbı olmuŞtu tuĞba doktora gÖtÜrerek ÖnÜnÜ almıŞtı bende hemen gÖtÜreyım dıye dÜŞÜndÜm havala bı sıcak bı soĞuk bız bıle ıyı deĞılız babasıda bende boĞazlar acıyo yanı ufacık bebekler aman arkadaŞlar dıkkat edın annemın demesıne gÖre hastalık havalarımıŞ bunlar ....

kızlar bu toplu alıntıyı nasıl yapıyosnzzzzzzz

canım alıntı yap butonun yanında mq var alıntı yapmak istediklerinden buna basıyorsun en son bitirdiğinde son alıntı yapmak istediğinin kişinin yazısına alıntı yap butonuna tıklıyorsun hepsi geliyo .... Karışık oldu biraz ama böle hehehehe

ohhh maşallah şenlenmiş yine buralar
ne güzel kalabalık
demekki akıllı bebişler uyuyorlar.
bende kitap okumaya sardırdım demir uyuyunca bi buraya bakıyorum
hemen kitabı alıyorum elime işgüç hak getire.
herkes iyidir umarım geçmişi okumayı yetiştiremiyorum artıkın.

Hangi kitabı okuduğunu merak ettim.............

ya kaç gündür bişii sorucam unutuyorum her sabah kalktığımda artık bileklerim dizlerim ağrıyo sırtım kollarımda ağrıyo ama onu ela yı kucaklamaya bağladım da bacaklarım ama eklem yerlerim daha çok ağrıyo bileklerimin üzerine basarken zorlanıyorum ilk kalktığım da zor yürüyorum sizin böyle bişey oldumu hamilelikten falan mı halsizlik var merak ettim birde düzenli olarak çocuk taşıdığım halde vücudum hala nasıl ağrır alışmaz anlamadım ben

Benim de dizlerim felaket resmen sızlıyor.....Her kalkışta zorlanıyorum.....

Sinehas canım çok geçmiş olsunnnn

mesajın altındaki alıntı yap varya onun yanındaki no yazan yere tıkla alıntı yapıcağın tüm mesajlara o şekilde tıkla en son alıntı yapıcağın mesajın altındaki alıntı yapa tıkla sonra aralara notlarını ekle..umarım anlatabilmişimdirrr karışıkmı oldu biras ???
ArkadaŞlar zeynep bİraz hasta gİbİ hırıltısı var gecede burnu tıkandı bİr saĞa bİr sola dÖnÜp dÖnÜp durdu İŞtahıda azaldı dİyebİlrİm .... DÜn ÖĞlen 3 te yoĞurt yedİrmİŞtİm saat 20.00 de gÜzelce kaŞık mamasını yedİ Çok acıkmıŞtı ÇÜnkÜ bİrde gece 70 cc mama İÇtİ Çok Çok az normalde kontrolÜmÜz haftayaydı ama ben bugÜn 12.30 a randevu aldım doktorundan ecrİnde bÖle olur gİbİ olmuŞtu tuĞba doktora gÖtÜrerek ÖnÜnÜ almıŞtı bende hemen gÖtÜreyİm dİye dÜŞÜndÜm havala bİ sıcak bİ soĞuk bİz bİle İyİ deĞİlİz babasıda bende boĞazlar acıyo yanİ ufacık bebekler aman arkadaŞlar dİkkat edİn annemİn demesİne gÖre hastalık havalarımıŞ bunlar ....

geçmiş olsun cnmm götür bencede çok ilerlemeden şurupla halleder doktor antibiyotiğe gerek kalmasın..

günaydın kızlarrrrrr opuyorumnanaktan

canım benimki de aynı 600 700 cc içirebiliyorum ben çok uğraştım ama olmuyor,sıma canını ben alıştım demek yetiyor....

sefaköy rumeli hastanesi özeline telefon numaramı vereyim geldiğinde beraber gideriz mr falan çektiririz.

ben mayalanmıyorum doktorumuz babymix verebilirsin dedi annemde kızıyor

canmmmm aynı sorun benm sıpada da var yaa hep düz yatıyo yan çeviriyorum geri dönüyoooo ve kafasınn arkası düzleştiii
kulakta yumuşak olunca kepce şeklini alıyooooo

kızlar milupadan numune için mesaj geldi ama ben annemdeyim ev adresimi vermiştim annemin adresini mail atsam gönderirler mi.

canım alıntı yap butonun yanında mq var alıntı yapmak istediklerinden buna basıyorsun en son bitirdiğinde son alıntı yapmak istediğinin kişinin yazısına alıntı yap butonuna tıklıyorsun hepsi geliyo .... Karışık oldu biraz ama böle hehehehe

mesajın altındaki alıntı yap varya onun yanındaki no yazan yere tıkla alıntı yapıcağın tüm mesajlara o şekilde tıkla en son alıntı yapıcağın mesajın altındaki alıntı yapa tıkla sonra aralara notlarını ekle..umarım anlatabilmişimdirrr karışıkmı oldu biras ???

geçmiş olsun cnmm götür bencede çok ilerlemeden şurupla halleder doktor antibiyotiğe gerek kalmasın..

oldu sanırımm çok saoln kızlar yaaaaaaaa opuyorumnanaktan

slm kızlar geçmişi okumaya çalışıyorum ama o kadar gevezesinizki yetişemiyorum valla
öncelikle mügecim nice yıllara

milupadan numuneleri nerden istiyorsunuz
ya ben hala şu konuyu anlamış değili ne numunesi ya banada anlatınnnn

kızlar benimde doğumdan sonra göbeğimde kat oluştu nasıl düzleşir acaba artık oturmaktan utanıyorum kat kat duruyor
canım benimde öyleydi mekik çekmeye başladım ilk önce yarım mekik çekmeye başladım sonra tam mekik şimdi göbeğim iyi fena değl tavsiye ederim

bugun erene bebelac ın seftali elma puresınden verdım bıraz surat burustu ama yedı bı kac kasık
yanı toplam 2-3 tatlı kasıgı kadar
uzerınde 4. aydan ıtıbaren yazıo
ya kızlr vermesem mı acaba erken mı
canım bende erken değil ama sütün yetiyorsa bence bunlara hiç gerek yok bend 4. aydan sonra başladım benim sütüm az geliyordu çünkü

bebek bezi firmalarından da bez istesek fazlamı olurki:))
ayyyy çatlıcam ha ne beziiiii

günaydın herkese dün gece çok kötüydü her zamanki gibi kayra yı kendi yatağımıza yatırdım ordan alıp emziriyorum biz yatana kadar bizim yatakta yatıyo geniş geniş bizde tv ye bakıyoduk.sonra bi öksürme sesi geldi hemen fırladım ama hızlı adımlarla tam yatak odasının kapısındayıp güm diye bi ses ve çığlık çılığa ağlama oraya nasıl gitti bilmiyorum kızlar yatağın taa öbür ucundan düştü kuzum sırt üstü düşmüştü kafasının üstüne katıla katıla ağladı susmuyodu birden öğürmeye başlayınca panikledim çünkü böyle durumlarda kusmaması lazım biliyorum babası ve ben ağlıyoruz resmen kendimizi nasıl hastaneye attık hatırlamıyorum.kafa filmi çekildi hemen şükür temiz çıktı kafasının arkasında şişlik var biraz.bütün gece 2 saate bir uyandırdım allaha şükür ii sabah gülücükler saaçarak uyandı.ama benim ömrümden ömür gitti kendimi suçladım hep:(
canım benim allahdan kayra bebeğimize bişey olmamış çok üzüldüm geçmiş olsun cnm mafoldumbenkendini suçlama bence olur böle şeyler düşe kalka büyücekler işdea.s.

günaydıııııııııııııııııııın
çok uykum var yaaaa
sabahın 5inde kalkıyorum süt sağıyorum
6-7 arası anca dalıyorum
8de demir emmek için uyanıyo
sonra saat 9 da zombi giibi oluyorum ben ne zmn deliksiz uyuycam ya
zaten deir gece 1 de yatıyo o yatınca bende hemen atlıyorum yatağa
işte 5 e kdr uyuyorm o kdr
bende uyumak istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum

bnmde belim çok ağrıyo
sırtüstü yatamıyorum
yatsam bile kalakamıyorum

al benden de o kadar. ölüyorum uykudan ama nerdeee?? en son ne zaman 8saat uyumuştum hatırlamıyorum. hatta ben hiç 8 saat uyumuş muydum?? :emir_bebek:

nagıhan bu kaşık mamalarınden sütlü pirinçli al karıştır ondan az içine öyle sevebilir selene 1 kutuyu öyle yedirmiştim ben 2 ölçek ondan 2 ölçek ondan koyup yapıyodum

kızlar valla geçmişi okuyaadım o kadar ilerlemişki sayfalar okursam akşam olacak kaydirigubbakcemile3 ve ben bişi yazamıcam herkezler iyidir umarım

kızlar benİmkİnİn sol kolundakİ aŞı kabuk baĞlıyor.
sonra kabuk dÜŞÜyor hafİf ŞİŞp İltİhap topluyor.
sonra tekrar kabuk baĞlıyor...
İlk baŞlarda bİŞey yoktu songÜnlerde bÖle oldu.

sİzİnkİler ne alemde...

bizimki de öyle..

kızlar siz muz verdiniz mi nasıl ezip verdiniz di mi ben ilk denememi yapsammıki diye düşünüyorum

bizim dr. muz için erken dedi. zaten muz kabızlık yapar. ishal tedavisinde kullanılır patates ve havuc ile birlikte.

kızlar bebişlerin kafaları ne zmna kdr düzeliyo
bizimkinin arkası düzleşti yan yatırıyorum dönüyo
bide kafasını yana döndürünce kulağı katlanıyo
gördükçe düzeltiyorum ama
kepçük olcak bizim oğlan ya :)))

canım 1 yas civarı düzeliyordu yanlış hatırlamıyorsam

ArkadaŞlar zeynep bİraz hasta gİbİ hırıltısı var gecede burnu tıkandı bİr saĞa bİr sola dÖnÜp dÖnÜp durdu İŞtahıda azaldı dİyebİlrİm .... DÜn ÖĞlen 3 te yoĞurt yedİrmİŞtİm saat 20.00 de gÜzelce kaŞık mamasını yedİ Çok acıkmıŞtı ÇÜnkÜ bİrde gece 70 cc mama İÇtİ Çok Çok az normalde kontrolÜmÜz haftayaydı ama ben bugÜn 12.30 a randevu aldım doktorundan ecrİnde bÖle olur gİbİ olmuŞtu tuĞba doktora gÖtÜrerek ÖnÜnÜ almıŞtı bende hemen gÖtÜreyİm dİye dÜŞÜndÜm havala bİ sıcak bİ soĞuk bİz bİle İyİ deĞİlİz babasıda bende boĞazlar acıyo yanİ ufacık bebekler aman arkadaŞlar dİkkat edİn annemİn demesİne gÖre hastalık havalarımıŞ bunlar ....

geçmiş olsun canım. evet mevsim değişimleri hastalıklar artar hep..

ya ben hala şu konuyu anlamış değili ne numunesi ya banada anlatınnnn
.

mama firmalarından mama numunesi istiyorsun onlar da çeşitlerinden gönderiyorlar canım.

kızlar bu mamalardan bahsetmişiniz ben gece tahıllı mama aldım milüpanın sütlü muzlu defne hiç sevmedi ama allah var bende tadına baktım bende hiç sevmedim ıyyyyyyyyyy

Back
X