kızlar siz bbebelere deterjan olarak ne kullanıyosunuzzz
ben geçen gün dalinin yumuşatıcısını aldım 2 gündür ev dalin kokuyo misss gibii
deterjan olarakta roxy kullanıyorum[/QU
yumuşatıcının astımı tetikleyenler arasında olduğunu bir alerji doktorundan duymuştum......
ben omo baby kullanıyorum bundan sonra dalin deniycem
eyvah eyvah! kimse var mıydı evde yoksa komşular falan mı haber verdi?..
yok canım ev boş en üst kat dubleks yerlerim komple laminant onlar kabarır allahtan komşularımda anahtar vardı temizlemişler eşim gitti o da yolda kalmış
çok sağol canım ya. oliviumda da buluşabiliriz daha iyi olur zahmet olmasın sana. konuşuruz yine o zaman
kızlar bende beylikdüzünde oturuyorum oliviumada çok giderim bende sizinle tanışmak isterim eğer isterseniz
kızım bu aralar pek bi huysuz olduu.. diş olabilir mi diye düsünüyorum çıkmaz ama ağrısı olur belkii.... çok hareketli saçımı yoluyo walla...
benimkide aynı anlayamadım herhalde dişten geçmiş olsun canım.
bende idile almıcam bayramlık ama kararım değişebilir her an...daha önce gelen bir elbisemiz var çok güzel birde kuzenimin saten ipten ördüğü bir elbisemiz var...ama altına dantel külotlu çorap alıcam birde merserize hırka
senin güzel kızına çaput bile yakışır benim yusufla idil birbirlerine çok benziyor.
canımcım sende benim gibi doğumdan sonra 93 lerde kalıp kilo veremeseydin öle bi yapardın ki ...... kaydirigubbakcemile2 çok teşekkür ederim ilk zamanlar hızla verdim kiloyu evet inşallah bölede devam eder....
biliyormusunuz hiç hayır diyemiyeceğim şey çikolatalı pasta geçen bir yere gitmiştik ben seviyorum diye almış hemde arkadaşım ve ben hayır dedim yiyemedim mafoldumben en çok içime o oturdu ...............
helal olsun sana bende doğuma 95le girdim şimdi 80 bende başlıycam inşallah bende veririm.
valla benım zıllı saatı geldimi sızıyo kalıyo gezmekmiş oyalamakmış işlemıyo uyucam dediyse uyur o kadarkaydirigubbakcemile3
ohh ne güzel benim ortalığı ayağa kaldırıyor maşallah selene