• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri buraya

benim bi arkadaşım geçen mutfağı topluyomuş eşi de minik 8 aylık kızıyla oynuyomuş salonda derken kızını göğsüne yatırmış kız orda uyumuş adamcağız da tv izliyomuş öyle derken o da uyuyakalınca bebek uçuvermiş aşağı kafası şişmiş zavallının

bende kaçar şekerler başbaş. ALlah bebeklerimize bu gece güzel uykular tatlı rüyalar versin. süt veren anaların memeleri süt dolsun inşallahhhhhhhhh:) bu gece istanbul da yağmur yağmasın daha fazla zarar görmeyelim inşallah. inşallah inşallah inşallah

sagolun arkadaşlar ya ben kıyamıyorum bakmaya o kucagında çocuk televizyona bakarak balkon kapısını açmaya çalışıyo oda istemezdi ama daha dikkatli olmalıydı dimi ama kuzuma hiç kıyamıyorum yaşadıgım onca şeyden sonra çok panik oldum sanki her an ona bişey olucak gibi yanımdan hiç ayırmıyorum

canım geçmiş olsun hafif kazalar oluo arada oda yapmak istemezdi eminim ateşi ne durumda

ii geceler kızlar çok üzüldüm bende yaa..üstelik ablam tekirdağ çerkezköyde yaşıyo..uzun bi süre ulaşamadık hatlar kesildi meraktan öldük..ama allah şükür haberini aldık iilermiş..dua edelim kızlar allah yardımcıları olsun tüm mağdurların çok zor bişey..:((

arkadaşlar benimki ateşlendi daha dün doktordaydık doktor ventolin verdi bişey yok dedi gönderdi ama akşam üstü hafif ateşlendi saat 20.30 da uyuyan çocuk hala mızır mızır ayagımda sallıyorum yerine koyunca uyanıyo üstüne üstlük babası hasta kolunu tülün demirine çarptı onunlada tartıştık ben gözüm gibi bakıyorum sen ne yapıyosun diye ne yapacagımı bilmiyorum inşallah gece ateşlenmez bu bizim ilk hastalıgımız moralim çok bozuk
çok geçmiş olsun canım..hoşgeldin bu arada..hemen iyileşsin inşallah..

bende kaçar şekerler başbaş. ALlah bebeklerimize bu gece güzel uykular tatlı rüyalar versin. süt veren anaların memeleri süt dolsun inşallahhhhhhhhh:) bu gece istanbul da yağmur yağmasın daha fazla zarar görmeyelim inşallah. inşallah inşallah inşallah
amin canım..özellikle süt dolsun kısmını üzerime alıyorum benim süt bitti biticek malesefffff..

ii geceler kızlar çok üzüldüm bende yaa..üstelik ablam tekirdağ çerkezköyde yaşıyo..uzun bi süre ulaşamadık hatlar kesildi meraktan öldük..ama allah şükür haberini aldık iilermiş..dua edelim kızlar allah yardımcıları olsun tüm mağdurların çok zor bişey..:((

evet arkadaşım allah kimseye yaşatmasın

sultancım keremle kağan bi çok yönden birbirlerine benziyolar..

uyku düzenleri aynı sayılır..en geç 10-11 de yatar..4 te uyanır emer sonra 7veya 8 de uyanır emer..sonra babamız işe giderken 10 da uyanır altını değişirim mama içer yatağımda koynumda uyuruz bebeğim nasıl sokulur bana..bu uyku bayaaa bi uzun sürer ve biz 1 de kesin kalkışımızı yaparız.gün içinde toplam 2 -2 buçuk saat uyur..maşallah bebeğime hiççç üzmez annesini..

hatta püreyi kağanda hiç sevmiyo kesinlikle ağzını açmıoo..ııı ııı diyo velet..

fazla kimse yok tüh yaaa..hazır oğluş uyudu azcık takılcaktım..

bu arada maç ne gıcıktı..ne kadar durgun heyecensız bi maçtı öle..sanki bile bile yenildiler çok sinir olduk..

şirvan yok uzun zamandır merak ediyorum bilen varmı??

bide özlemi merak ediyorum umarım eşiyle arası düzelmiştir..yayladaymış ama barıştımı acaba..çok mu meraklıyım nee..

ekim 29 geçmiş olsun canım..

ıııı başka aklımda kalanları yazıyorumm...

sinehasta hastaydı çok geçmiş olsun sinemcim..

kendimle yazışır gördüm kendimi..:))

neyse bende diğer topiclerde fingg atıyım azcık..huzurlu bol uykulu geceler..

merhabalar

bende Subat annesıyım. onumuzdekı hafta sunnet ettırecem oglumu. sız yaptırdnız mı? nelerle karsılasdınız? nerede nasıl yaptırdınız?

:bbo:

daha yaptırmadım araştırıyorum bakalım sıcaklar azalsın die bekliyorum burası hala çok sıcak

Son düzenleme:
sultancım keremle kağan bi çok yönden birbirlerine benziyolar..

uyku düzenleri aynı sayılır..en geç 10-11 de yatar..4 te uyanır emer sonra 7veya 8 de uyanır emer..sonra babamız işe giderken 10 da uyanır altını değişirim mama içer yatağımda koynumda uyuruz bebeğim nasıl sokulur bana..bu uyku bayaaa bi uzun sürer ve biz 1 de kesin kalkışımızı yaparız.gün içinde toplam 2 -2 buçuk saat uyur..maşallah bebeğime hiççç üzmez annesini..

hatta püreyi kağanda hiç sevmiyo kesinlikle ağzını açmıoo..ııı ııı diyo velet..
evet baya benzeşiyorlar:)

bende show da bi filme takıldım açık deniz die çok etkilendim yaa üzücü

sehercim yakışşmış kırmızılar hayırlı olsun
sultancım geçmiş olsun inş kayınvalidenlerde fazla hasar lmaz
eymn en kısa sürede bebişin iyileşir inşallah geçmiş olsun

uykum kaçtı yavvvv:kızgın:

gülebera kimdir yaa her akşam burda
bide zeyra var ama o tanıdık geldi...........
bursasu, arve_86, gülbera, s_ebru, zeyra

meraba bende nisan annesiyim oğlum 20 nisan doğumlu başlarda bu konu başlığı altında birkaçkez yazdım sonra biara giremez oldum yeniden girmeye başladığımda o kadar samimi olmuştunuz ki ne bileyim çekindim bişeyler yazmaya,ama emin olun kötü bi niyetim yok yalnızca kendimi çok yakın hissettiğim için okuyordum,kabul ederseniz aranıza katılmayı tabiki çok isterim,rahatsız ettiysem gerçekten özür dilerim:sinifsinif:

Back
X