Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sagolun arkadaşlar ya ben kıyamıyorum bakmaya o kucagında çocuk televizyona bakarak balkon kapısını açmaya çalışıyo oda istemezdi ama daha dikkatli olmalıydı dimi ama kuzuma hiç kıyamıyorum yaşadıgım onca şeyden sonra çok panik oldum sanki her an ona bişey olucak gibi yanımdan hiç ayırmıyorum
çok geçmiş olsun canım..hoşgeldin bu arada..hemen iyileşsin inşallah..arkadaşlar benimki ateşlendi daha dün doktordaydık doktor ventolin verdi bişey yok dedi gönderdi ama akşam üstü hafif ateşlendi saat 20.30 da uyuyan çocuk hala mızır mızır ayagımda sallıyorum yerine koyunca uyanıyo üstüne üstlük babası hasta kolunu tülün demirine çarptı onunlada tartıştık ben gözüm gibi bakıyorum sen ne yapıyosun diye ne yapacagımı bilmiyorum inşallah gece ateşlenmez bu bizim ilk hastalıgımız moralim çok bozuk
amin canım..özellikle süt dolsun kısmını üzerime alıyorum benim süt bitti biticek malesefffff..bende kaçar şekerler başbaş. ALlah bebeklerimize bu gece güzel uykular tatlı rüyalar versin. süt veren anaların memeleri süt dolsun inşallahhhhhhhhh:) bu gece istanbul da yağmur yağmasın daha fazla zarar görmeyelim inşallah. inşallah inşallah inşallah
ii geceler kızlar çok üzüldüm bende yaa..üstelik ablam tekirdağ çerkezköyde yaşıyo..uzun bi süre ulaşamadık hatlar kesildi meraktan öldük..ama allah şükür haberini aldık iilermiş..dua edelim kızlar allah yardımcıları olsun tüm mağdurların çok zor bişey..(
merhabalar
bende Subat annesıyım. onumuzdekı hafta sunnet ettırecem oglumu. sız yaptırdnız mı? nelerle karsılasdınız? nerede nasıl yaptırdınız?
evet baya benzeşiyorlar:)sultancım keremle kağan bi çok yönden birbirlerine benziyolar..
uyku düzenleri aynı sayılır..en geç 10-11 de yatar..4 te uyanır emer sonra 7veya 8 de uyanır emer..sonra babamız işe giderken 10 da uyanır altını değişirim mama içer yatağımda koynumda uyuruz bebeğim nasıl sokulur bana..bu uyku bayaaa bi uzun sürer ve biz 1 de kesin kalkışımızı yaparız.gün içinde toplam 2 -2 buçuk saat uyur..maşallah bebeğime hiççç üzmez annesini..
hatta püreyi kağanda hiç sevmiyo kesinlikle ağzını açmıoo..ııı ııı diyo velet..
gülebera kimdir yaa her akşam burda
bide zeyra var ama o tanıdık geldi...........
bursasu, arve_86, gülbera, s_ebru, zeyra