• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri buraya

valla canım onu bilmiyorumda sezaryan videosu izledim çok kötüymüş ya...zavallı vücüdüm nelere maruz kalmış.....tırstım ben bilascıkkkk....

Ya bir de beni düşün daha önce görmüş biri olarak bile bile kesilip biçildim. Oğluşum için değer ama ilk hafta çok pişmandım yazmıştım hatta hiç önermem diye.

Gerçi normal doğum tecrübelerim de pek farklı değil. Epizyotomi de zor (Yani bebeğin kafası çıkarken vajinanın yan duvarının kesilmesi). Kızmayın soran olur diye açıklama yaptım.

canım çok geçmiş olsun .... Bu ne böle kaç bebeğimiz hasta oldu yaaa gedacım pınarada çok geçmiş olsun zeynep biraz daha iyi dün dolven vermedim ama akşamları fitile devam ediyoruz yarında rota aşısı var ve zeynepte yan etki kusma yaptı zaten yeni toparlıyordu kuzucum bakalım ne olacak ....

Geçmiş olsun Sinem.

merhaba kızlar
hasta bebişlerimiz varmış çok geçmiş olsun.
bu arada mevsim geçişleri insanı yanıltıyo dikkat etmek lazım.
umarım hepsi hastalıksız geçirirler kışı.
bakalım kış gecelerinde nasıl olacak üstlerini açan bu sıpalarla başetmek zor olacak.

merhaba kızlar
hasta bebişlerimiz varmış çok geçmiş olsun.
bu arada mevsim geçişleri insanı yanıltıyo dikkat etmek lazım.
umarım hepsi hastalıksız geçirirler kışı.
bakalım kış gecelerinde nasıl olacak üstlerini açan bu sıpalarla başetmek zor olacak.

merhaba dilek hoşgeldin.

Dilek bu arada ben de bir süreliğine Ankaralı olacağım sanırım. Eşimin askerliği Gata'ya çıktı. Ev tutarsa ben de geleceğim. ıstanbul anneleri buluşamadı. Ben de hangi parksa sizinki gelirim belki.

Ya bir de beni düşün daha önce görmüş biri olarak bile bile kesilip biçildim. Oğluşum için değer ama ilk hafta çok pişmandım yazmıştım hatta hiç önermem diye.

Gerçi normal doğum tecrübelerim de pek farklı değil. Epizyotomi de zor (Yani bebeğin kafası çıkarken vajinanın yan duvarının kesilmesi). Kızmayın soran olur diye açıklama yaptım.

ben iki kere epidural sezeryan oldum ama hala ne sezeryan nede normal doğum seyretmiş değilim.
başıma ne geldiğini bilmek istemedim.izlesem korkardım belki.ama sonucundaki tatlı şeyler için değer.

Dilek bu arada ben de bir süreliğine Ankaralı olacağım sanırım. Eşimin askerliği Gata'ya çıktı. Ev tutarsa ben de geleceğim. İstanbul anneleri buluşamadı. Ben de hangi parksa sizinki gelirim belki.

aaaaaaaaaaa ne güzellll
gata bize çok yakınnnnnnnnnnnnn

ben hemen ev bakıyım size heee
benim yan tarafın üstü kiralık valla ankara manzaralı gataya yürüyerek 20 dakika arabayla 5dakika

slm kızlar 2 satten beri girmeye çalışıyorum ya kafayı yedim
milupa ve bebelactan numuneler geldi
milupa
2 adet sütlü armutlu muzlu gece tahılı
2 adet yedi tahıllı gece tahılı
2 adet sütlü bisküvili gece maması
2 adet süylü pirinçli muhallebi göndermiş kavanoz maması hiç yok??

bebelac
1 adet sütlü tahıl karışım gece
1 adet sütlü peynirli pekmezli kahvaltı
1 adetsütlü pirinçli
2 adet çavdarlı mısırlı kahvaltı göndermiş

milupa

bebelac
1 adetsütlü pirinçli

ohhhh afiyet olsun kerem şantiye.

milupa

bebelac
1 adetsütlü pirinçli

banada bu sabah milupadan geldi sana gönderdiklerinin yarısı.....4 adet

herkese hayırlı günler çooooook yorgun bir gecenin ardından benimki gece ateşlendi hemen doktora götürdük kan tahlilleri idrar tahlilleri saat 3 te geldik eve çooooooooook yorgun ve uykusuzum

herkese merhaba,
hasta bebişlere şifa diliyorum bizimkide mız mızlanıyor ve kusuyor sürekli hasta olmasa bari ,

geçmiş olsun kuzucuklara inşallah en kısa zamanda atlatırlar:ecrin_bebek:

Back
X