• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri buraya

merhaba kızlar öyle sıkıntılımki sormayın zeynebimin biricik meleğimin kalbi delikmiş son kontrolde çıktı ortaya 4 gündür yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum
çok geçmiş olsun canım. çok üzüldüm ya.
umarım kendi kendine kapanır genel de öyle oluyor diye biliyorum.
peki bu arada özel bir bakım falan gerekiyo mu?

merhaba kızlar öyle sıkıntılımki sormayın zeynebimin biricik meleğimin kalbi delikmiş son kontrolde çıktı ortaya 4 gündür yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum

canım üzüntünü anlayabiliyorum ama lütfen sakin ol... bir çok bebekte var bu durum ve dr. un da dedigi gibi 5-6 yasına kadar bir çogu kendiliğinden kapanıyor. kapanmasa dahi artık bu tarz ameliyatlar çok basarılı geçiyor. allah a şükür ameliyat edilince düzelebilen bir problem var. neler var, hep öyle yasamak zorunda olan, hiç bir zaman koşup oynayamayacak çocuklar var. onları aklına getir,allahına şükret canım. geçmiş olsun..

kıslar yaaa pın pın çok huzursuz yaaa... dr yarın gidecem neler yapabilirim onun için... sanki bi yerleri ağrıyo.. sürekli ağlıyo... az önce girdik içeri.... gezdik ama eve geldik yine aynı.... resmen grip olmuş yaaa... burnunu görseniz musluk gibi:( gösleri de akıyo qusunun yaaa

canım grip olduysa ondan huysuzlanıyordur. geçmiş olsun tekrar. dr. a götür yarın ihmal etme..

evet canım ben normmal dogum yaptım bebek büyüktü dgumda sol kolunun damarlarında hasar oluştu bize geçici bişey 1 hafta içinde düzelir dediler başka doktorlara götürdük bunun geçici degil kalıcı bir hasar oldugunu öğrendigimde dünya başıma yıkıldı şu an fizik tedavi görüyor bebişim

çok geçmiş olsun canım. çok üzüldüm ya.
umarım kendi kendine kapanır genel de öyle oluyor diye biliyorum.
peki bu arada özel bir bakım falan gerekiyo mu?
buharlı sıcak banyolar çok ağlamak üşütmek grip olmak çok öksürmek hapşırmak yasak hasta olmayacak yani ve iyi beslenmesi gerekiyomuş
canım üzüntünü anlayabiliyorum ama lütfen sakin ol... bir çok bebekte var bu durum ve dr. un da dedigi gibi 5-6 yasına kadar bir çogu kendiliğinden kapanıyor. kapanmasa dahi artık bu tarz ameliyatlar çok basarılı geçiyor. allah a şükür ameliyat edilince düzelebilen bir problem var. neler var, hep öyle yasamak zorunda olan, hiç bir zaman koşup oynayamayacak çocuklar var. onları aklına getir,allahına şükret canım. geçmiş olsun..

canım grip olduysa ondan huysuzlanıyordur. geçmiş olsun tekrar. dr. a götür yarın ihmal etme..
bende ondan korkuyorum ya koşup oynayamazsa yavrum öyle haşin haşin oynaşıyoduk onla baana saldırıp çenemi ısırıyodu 4 gündür cam vazo gibi kucağımdan indirmiyorum canım yavrum eskisi gibi hırsla oyun oynama istiyor ama ben karşılık veremiyorum mafoldumben

evet canım ben normmal dogum yaptım bebek büyüktü dgumda sol kolunun damarlarında hasar oluştu bize geçici bişey 1 hafta içinde düzelir dediler başka doktorlara götürdük bunun geçici degil kalıcı bir hasar oldugunu öğrendigimde dünya başıma yıkıldı şu an fizik tedavi görüyor bebişim

çok geçmiş olsun umarım tedavi başarılı olur Allah hepimize güç versin

sana da çok geçmiş olsun canım. nasıl gidiyor peki fizik tedavi? degerlendirme yapılıyor mu?

sızede cok gecmıs olsun hemn duzelır ınsalllah bebısın:Saruboceq:

teşekkür ederim herkese evdekilere yansıtmamaya gayret ediyorum ama nafile zaten yavrum okul açıldı diye ayrı kalma kabusu yaşıyodu bişey yemiyordu bide bu çıktı dr hemen sütün varmı dedi var ama ne fayda evde değilimki biberonda almıyo zaten ne yapacağımı şaşırdım

şenaycım dr sutun varmı dıye osrmus ya
emınce daha cabuk mu ıyılesyo acaba

bu ay hoca görücek amaliyatın ilki 6 aylıkken yapılıyomuş fizik doktoru sizinki bebekken olmaya bilir dyapamayanda varedi ama daha sonra gelişimine göre 1 2 veya 3 amaliyat olabiliyomuş biz onların dedgine bakmadık hemen başka doktorlara da götürdük erken teşhis den dolayı gelişimi iyi şimdilik ama biberonú,oyuncaklarını sol eliyle tam olarak kavrayamıyor ve sadece agzına götüre biliyo allaha hamd olsun gördüğüm vakalarda onu yapamayanda var

canım sana da çok geçmiş olsun
inşallah tez zamanda düzelir
Allah dermanı olmayan dert vermesin
çok geçmiş olsun umarım tedavi başarılı olur Allah hepimize güç versin

amin inşallah canım ya dualarımda sizin içinde dua edicem inşallah müdahaleye gerek kalmadan düzelir

işten izin alsan olmazmı doktor anne sütünü sorduğuna göre önemli demekki

bize plastik inşallah onların dedigi gibi olmaz ilk gittigimizde 15 16 yıl bizimlesin demişti inşallah onların dedigine bırakmaz rabbim

sızede cok gecmıs olsun hemn duzelır ınsalllah bebısın:Saruboceq:

şenaycım dr sutun varmı dıye osrmus ya
emınce daha cabuk mu ıyılesyo acaba

canım sana da çok geçmiş olsun
inşallah tez zamanda düzelir
Allah dermanı olmayan dert vermesin

amin inşallah canım ya dualarımda sizin içinde dua edicem inşallah müdahaleye gerek kalmadan düzelir

işten izin alsan olmazmı doktor anne sütünü sorduğuna göre önemli demekki
iyi beslenmesi gerekiyomuş ya anne sütünün yerini hiç bişey tutmuyo işte izin almam imkansız evin yakınlarına bi yerlere gelmeye çelışıyorum ama ondanda pek umut yok gibi
bize plastik inşallah onların dedigi gibi olmaz ilk gittigimizde 15 16 yıl bizimlesin demişti inşallah onların dedigine bırakmaz rabbim

inşallah biran önce iyileşir de gerek kalmaz öyle yıllara

eymeni biz planlı yapmadık demekki rbbim bizi imtihan ediyor diye düşünüyorum .birde 7 yıl sonra beklenmeyen bi bebek digerlerinden çok farklı bizim için biraz yaşda oturunca daha farklı oluyo sizede ara vermenizi tavsiye ederim

eymen ve şenay Rabbim yard. olsun kıslar.... ayy şenay ya inş. görevlendirme fala kuzuya yakın olursun da anne sütü alır...

canım çok çok üzüldüm dualarım zeyneple inşallah düzelicek allah büyük derdi veren rabbim dermenınıda verir mutlaka sen ayakta durmak zorundasın odaha anlamıyo olanları anlayacağı zaman geldiğindeyse düzelmiş olucak inşallah allah yardımcınız olsun

şenay canım çok çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin inan öçok üzüldüm sanki kendi yavrum muş gibi inşallah ama inşallah düzelir tüm dualarımız sizinle. sende güçlü olmaya çalış ve dua et allahım ona açılan elleri asla geri çevirmez. eymn canım sanada acil şifalar dilerim yaa nasıl bi hata yapmış böle doktorun inanamıyorum allah sanada yardımcı olsun canım

eymeni biz planlı yapmadık demekki rbbim bizi imtihan ediyor diye düşünüyorum .birde 7 yıl sonra beklenmeyen bi bebek digerlerinden çok farklı bizim için biraz yaşda oturunca daha farklı oluyo sizede ara vermenizi tavsiye ederim

canım sizede çok geçmiş olsun benim görümcemin 6 tane kızı var 2 tanesinin kolu senin anlattığın gibi olmuş ama maşallah ikisininde hiç farkedilmio ama görümcem çok ilgilenmiş büyük olan resim yapıo küçük olanda öğretmen yani hayatlarında bi engel olmuyo merak etme inşl senin bebişindede bişicik kalmıcaktır

Back
X