• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri buraya

ŞENAYım mutlaka iyileşecektir zeynebım dualarım senınle
eymenede geçmiş ıolsun canım
benım numunelerde gelmiş kaynanam almış
bızde bursayı turladık iftardan sonra

Şenay çok geçmiş olsun canım. İçini ferah tut. Dilek'in de dediği gibi sık görülüyor ve çoğu kapanıyor. Çok stres yapma zor biliyorum ama senin stresini de hisseder unutma.

şenay okadar çok üzüldüm ki anlatamam..allahım acil şifalar versin..içim sıkıldı inan..ama arkadaşlarında dediği gibi inşallah delik kapanır ve ameliyata gerek kalmaz..yavrum benim minicik kalbi dualarımız sizinle..

deniz canım ya eymen içinde çok üzüldüm..ya hemde göz göre göre bide geçici demişler..ben özel eğitim de çalıştım fiizk tedavi ile çok ilerleme oluyo canım hiç farkedilmiyo bile..içini ferah tut oğluşunu öp benim için..

günaydın herkese!!
bir merhaba diyeyeim dedim.

ama hasta olan bebişler varmış üzüldüm.
kalbinin delik olması genellikle rastlanan bir durum.
daha çok küçük bence operasyona hiç gerek kalmaz.sakın üzülme şenaycım.

fizik tedavi sonuçlarıda genellikle başarılı oluyor.
erken farkedilmesi iyi olmuş

bide antibiyotik güzeli:))(croxilex)
neden büyükleri dinlediniz siz tatlım.niye dava açmadınız işin peşini bıraktınız.
hayati tehlikesi olan bir kesik olsaydı?allah korusun.
sen susarsan senden sonrakilerede zarar verir o dikkatsiz insanlar!!!

hepinize çok teşekkür ederim Allah yavrularımızı bizden ayırmasın

hoff sinem yaa benim huysuz yüzünden sohbet edemedik kırk yılda bir gece msndeydin :( yarın telafi edelim canım arkadaşım opuyorumnanaktan

tamam canım memnuniyetle 08.30 da bekliyo olucam hihihihi

hoşgeldiinnnalkisalkisalkis

ben artık çok sıkıldım dizilerden yaaa, eskisi gibi zevk vermiyooo

kesinlikle hem fikirim takip etmiyorum hiç birini arada gözüm takılırsa bakıyorum öleee

bugün12ye kadar uyuduk yarın erken kaldırcam tabi bu gece uyuabilirsem

bu arada regli oldummalkisalkisalkis:sm_cool:

hadi gözün aydın sultancım rahatlamışsındır ....

bu arada benim adım DENİZ

kızlar benim amliyatımdada kötü bi çok şey olmuştu..hiç hatırlamak istemiyorum ama içim buruldu birden..

yavrum benim..doğmuş odaya getirmişler annemler hemşirelerden bebeği istiyolarmış hemşire vermiyormuş..bu yakışıklı bebeği ben giydircem filan diye..bizde çok sevdi sanıyoz..meğer ameliyat sırasında oğlumun da karnına kesik atılmış..3 cm di meleğimin tam sol gögsünün iki parmak altı kesilmiş..ertesi gün altını açarken farkttik görünce nasıl kötü oldum kıpkırmızı kanamış..hemişre odasına gittik hemen söyledim böyle böyle diye yok oluyomuş bazen ..oğlum hep makat pozisyondaydı ondan olmuşmuş..peki dedim böle bişey var neden söylemediniz çok ufak bişey gerek görmedik dediler..saklaya saklaya giydirdiler ama..ben onun tırnagına zarar gelsin istemezken onlar kesiği sakladılar hakkımı helal etmiyorum o yüzden..şimdi hiç izi bile yok ama belki ogün kesiğine değerek canını yaktık onlar yüzünden..:oklava:

ayyy canım yaaa keşke peşini bırakmasaydınız ............ içim sızladı benimde okurken

günaydın kızlar gece bayaa doluymuş şimdi de ööle
Şenay ve deniz çok geçmiş olsun kızlar allah dermansız dert vermesin şenay yeğenlerimde ikiz onlardan birininde delikti cnm iki yaşına gelmeden kapandı inşallah sizinde öyle olur cnm

şenaycım Allah acil şifalar ve sabır versin eymn sana da
benim kızımda 1 aylıkken svt geçirdi kalp atışları 300 e çıktı yoğun bakımda kaldı bir gün devamlı ilaç kullanıyoruz şuan. çok zor çocuk hastalığı. ama başta ben de şenay senin gibi aşırı ilgi gösteriyordum hiç ağlatmıyordum ama alışıyorsun böyle yaşamaya. benim sütüm kaçmasın diye rahat rahat ağlayamamıştım bile. yapacak birşey de yok sen tüm sevgini zaten bebeklerine veriyorsun. Artık bundan sonrası Allaha emanet. sen üzüldüğün sürece o da hissedip dah çok huzursuzlanacak. sen kızlarının şuan için tek dayanağısın. güçlü olmalısın. İnşallah da kendiliğinden zamanla kapanır. Annesini de bir daha hiç üzmez.
eymn senin bebeğin de senin uğraşların sayesinde düzelecektir. Umudunu kaybetme sakın.
Allah bize muhtaç olan tüm bebişlerimizi korusun

benim kızımda 1 aylıkken svt geçirdi kalp atışları 300 e çıktı yoğun bakımda kaldı bir gün devamlı ilaç kullanıyoruz şuan. çok zor çocuk hastalığı. ama başta ben de şenay senin gibi aşırı ilgi gösteriyordum hiç ağlatmıyordum ama alışıyorsun böyle yaşamaya. benim sütüm kaçmasın diye rahat rahat ağlayamamıştım bile. yapacak birşey de yok sen tüm sevgini zaten bebeklerine veriyorsun. Artık bundan sonrası Allaha emanet. sen üzüldüğün sürece o da hissedip dah çok huzursuzlanacak. sen kızlarının şuan için tek dayanağısın. güçlü olmalısın. İnşallah da kendiliğinden zamanla kapanır. Annesini de bir daha hiç üzmez.
eymn senin bebeğin de senin uğraşların sayesinde düzelecektir. Umudunu kaybetme sakın.

çok geçmiş olsun..
bugüne mi denk geldi herkes hasta:(((
yavrucuklarımıza bişey olmasın yaaa..
minicik daha onlar..
ağlayınca bile için yanıyor bende ağlıyorum oturup:(

günaydın güzel anneler geçmişi okumadım bir soru sorucam bilgisi olan var mı acep ??
oğlan anneleri bilir pipinin ucundaki sünnet derisini geri iterek orayı temizliyoruz benim oğlişin sanki daralmış açılmıyor bu konuda bilgisi olan var mı ?? dr.göstermek gerekir mi ??

günaydın güzel anneler geçmişi okumadım bir soru sorucam bilgisi olan var mı acep ??
oğlan anneleri bilir pipinin ucundaki sünnet derisini geri iterek orayı temizliyoruz benim oğlişin sanki daralmış açılmıyor bu konuda bilgisi olan var mı ?? dr.göstermek gerekir mi ??

cnm o pipi darlığı diye geçiyo zamanla düzeliyoo bizimkide öyleydi, geçen kontrolumüzde doktor amcası geri iterek baktı birazcık kızarmış arada sırada bephanten krem sürün çok az dedi bu gittiğimizde o kızarıklıkta gitmiş..önemli bişi değil yani kafana takma

cnm o pipi darlığı diye geçiyo zamanla düzeliyoo bizimkide öyleydi, geçen kontrolumüzde doktor amcası geri iterek baktı birazcık kızarmış arada sırada bephanten krem sürün çok az dedi bu gittiğimizde o kızarıklıkta gitmiş..önemli bişi değil yani kafana takma
cnm çok saol cevapladığın için ama bizim sanki iyice daralmış aşılmıyo gibi yada biz canını yakarız diye zorlamıyoruz seninde öylemiydi feridecim,
bu arada bebelac numune gönderimini yapıyoruz diye mail attı zemuszemus

cnm çok saol cevapladığın için ama bizim sanki iyice daralmış aşılmıyo gibi yada biz canını yakarız diye zorlamıyoruz seninde öylemiydi feridecim,
bu arada bebelac numune gönderimini yapıyoruz diye mail attı zemuszemus

zorlamayın zatenn bi kontrole gittiğinde sorarsın bizimkide açılmıyodu şimdi altını değiştirirken arada sırada bakıyorum daha kolay sıyrılıyo .. bebişin çişini yaparken zorlanmıyosa acı hissetmiyosa sorun yokk bu arada ismin gülşen feride değillkaydirigubbakcemile3

Günaydın

kızlar benim amliyatımdada kötü bi çok şey olmuştu..hiç hatırlamak istemiyorum ama içim buruldu birden..

yavrum benim..doğmuş odaya getirmişler annemler hemşirelerden bebeği istiyolarmış hemşire vermiyormuş..bu yakışıklı bebeği ben giydircem filan diye..bizde çok sevdi sanıyoz..meğer ameliyat sırasında oğlumun da karnına kesik atılmış..3 cm di meleğimin tam sol gögsünün iki parmak altı kesilmiş..ertesi gün altını açarken farkttik görünce nasıl kötü oldum kıpkırmızı kanamış..hemişre odasına gittik hemen söyledim böyle böyle diye yok oluyomuş bazen ..oğlum hep makat pozisyondaydı ondan olmuşmuş..peki dedim böle bişey var neden söylemediniz çok ufak bişey gerek görmedik dediler..saklaya saklaya giydirdiler ama..ben onun tırnagına zarar gelsin istemezken onlar kesiği sakladılar hakkımı helal etmiyorum o yüzden..şimdi hiç izi bile yok ama belki ogün kesiğine değerek canını yaktık onlar yüzünden..:oklava:

NAsıl için acımıştır tahmin edebiliyorum.Keşke açsaydınız dava.

Geçmiş olsun canım.

benim erkek kardeşimin öyleydi sünnet oldu zaman ilerledikçr idrarını yapamadığı için çok aglayacak haberin olsun annem zeytin yağıyla masaj yapıyordu bir dene istersen

Back
X