1 yıl sonra gideceğiz.
Ankara, Aydın ve Urfa vardı.
Çok şanslıyız Urfa çıktı.Of Of
Hayırlısı olsun,İstanbul dan sonra zor gelecektir tabi,inş merkezde olursunuz.Eşin de mi Dr?Şu devlette çalşıyor olmanın kötü yanları işte,öğretmenlik ,askerlik,hep aynı!Ama eşlerden biri özeldeyse yırtıyor.
bu hafta okuldada canım çok sıkıldı bizm okulun ş...siz müdürü yüzünden kaç gün ağladım seminer döneminde okula gidiyoruz ya şimdilik cerene annem bakıyo evde bişeyden laf açıldı müdüre dedimki ben bu yıl 4.sınıf okutucam ve 10 saat branş dersinde barns öğrt.gelicek o dersleri son saatlere koyalımda erken eve gideyim dedim o nededi biliyımusunuz sen boş derslerde okulda durcan eve gitmek yasak öğt süt izni olmaz tam gün memurlarına var o dedi nasıl yani benim dersim olmayacak ve boş boş okulda oturcam allahım düşündğkçe çıldırası geliyo çok pislik bi adam şikayette etsem o herseyi kılıfına uyduruyo bişey yapamıyorum
Aslında bana da pek mantıklı gelmiyor yarım gün çalışan ğretmenlere süt izni,süt izni aldığın saatleri ekders ücretinden keserler herhalde,o zaman da bir anlamı yok ki?
Ama senin durumun farklı,müdür izin verebilir,bizim müdür rahat o konulrda ,geçen sene diğer sınıf öğretmenleri başka işleri için bile çıkıyorlardı branşçıların girdikleri saatte?Seminerde de ben 11 e kadar durup çıktım mesela.Bazı müdürler korkuyorlar biri şikayet eder diye,ondan (güya) sıkı tutuyorlar.
Bence sen hatta eşinle birlikte gidin güzelce konuşun,dersler boş geçmeyeek ki,belki kabul eder.
kızlar bebıslere kasıkla verdıgınz mamlardan ne kadar verıyorsunuz
bızımkı bugun 70 ml suyla yapılmıs mamanın yarısndn fazlasını yedı
cok gelırmı kı
3 yemek kaşığına 110 cc falan veriyorum ben,çok mu ki?
Ama yiyor hepsini,günde 1 kere veriyorum?
hehe saol ramazan ayındayız bilgiendirmek amacıyla

D
ben göremiyorum imzamı nedense demştim ama gördüm
İmza da ne olaaar? ben de göremiyorum?