• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri buraya

Ankara askerlik canım. Bizim çile biter mi? Urfa'da mecburi hizmet. Bizim meslek hiç kolay değil. Çoğu insana öyleymiş gibi gelse de.Sonrasında ne olacağımızı da Allah bilir. Üzerimizden siyaset yapılmasına izin verdikçe böyle olmaya devam edecek.

Hayatında İstanbul dışında yaşamamış biri olarak çok zor görünüyor gelecek

şark görevi angaryadır.kamu yönetimi bitirdim ama devlette çalışmak hiç istemedim sırf bu yüzden.sizin göreviniz hiç de kolay değil feridecim kimseye kolay gelmesin valla.

bende adapazarından istanbula geldiğimde çok zorluk çektim insan büyüdüğü alışık olduğu yeri özlüyor.zor olacaktır eminim allah kolaylıklar versin

selam kızlar seher(bursasu) doğru yazdım inşallah misafirim gelicek acil tatlı yapmam lazım senin vişnelinden yapmayı istiyorum üst kısmını piştikten sonra mikserle çırpıyomusun canım

selam kızlar seher(bursasu) doğru yazdım inşallah misafirim gelicek acil tatlı yapmam lazım senin vişnelinden yapmayı istiyorum üst kısmını piştikten sonra mikserle çırpıyomusun canım

ben sultan canım aaaaaaaa
yoo çırpmıyorum pişerken karıştır dibi tutmasuın
umarım tatlının tüm yorumlarını okumuşsundur :DDona göre yap

canım yaa, çok üzüldüm. valla moralini de bozmak istemiyorum ama söylemem lazım. çok kötü bir yer yaa.. gecen bayramdı yanlış hatırlamıyorsam, gittim görmek için urfa yı ama balıklı göl den baska görecek hiç bir şey yok ne yazık ki.. her yer köy gibi. balıklı göl ün orda bir tepe var mancınık diye, oradan baktıgın zaman bir iki tane yüksek bina var, biri tatlıses in oteliymiş ,biri de banka mı öyle bir şeydi sanırım.. çarşıda mor eşarplı adamlar, arkadan bakınca kadın zannediyorsun. kadınlar gördüm bir sürü böyle bastan asagıya pullu simli kaftan gibi şeylerle dolasan.. hiç gelişmemiş bir yer, her yer köy gibi. sana tek teselli olacak şey, antep yakın urfa ya, 3 saat falan, oraya kaçarsın, orası urfa ya göre cennet gibi, her şey var. allah yardımcınız olsun canım...

evet doğuda şuanda en gelişmiş şehir antep ona bakarsan hafta sonları müsait olursanız hasankeyf e diyarbakır a gidersiniz

ben sultan canım aaaaaaaa
yoo çırpmıyorum pişerken karıştır dibi tutmasuın
umarım tatlının tüm yorumlarını okumuşsundur :DDona göre yap

kusura bakma canım ya sultan ben isimleri aklımda zor tutarım ya tatlının başka bi versiyonunu arkadaş yazmışya onu yapiim dedim anladığım kadarıyla altı klasik tavuk göğsü üsttede vişne hani biraz ekşimsi ama ağır olmayan bi tatlı gibime geldi sence?

evet cg yakalanmış bende facede gördüm inş doğrudurd artık kutrtuluruz şu münevver heberlerinden bu arada herkeşlere merhabalarrr

arve bak tek tek alıntı yapmana gerek yok
alıntı yap ın yanında MQ yazıyor ya hangi mesajdan alıntı yapacaksan bas bir kaçtane mesaja alıntı yapabilirsin anladınmı sonrada cevap yza tıkla ok

merhabalar herkese. Bize Urfa yolları göründü. Urfalı var mı forumda
urfa yok ama vanda oturan var ve bir çok kez urfadan geçtimdegezdimde oraları ve inanılmaz güzel hiç korkma burdaki tek sıkıntı memleketlerimize olan uzaklıklar özellikle diyarbakır ve ardından urfa doğuda inanılmaz gelişmiş yerler siteler marketler alış veriş merkezleri sinemalar herşey var ben ankarada büyüyen biri olarak urfayı çok beğendim kültür farkı var ama özellikle dışardan gelen biz yabancılara çok iyi davranıyorlar gözünde urfa diye büyütme inan eğer merkezde olucaksanız zorlanmazsın bence ALLAH HAKKINIZDA HAYIRLISINI VERSİN CANIM

arve bak tek tek alıntı yapmana gerek yok
alıntı yap ın yanında MQ yazıyor ya hangi mesajdan alıntı yapacaksan bas bir kaçtane mesaja alıntı yapabilirsin anladınmı sonrada cevap yza tıkla ok
Bİ DENEYİM BAKIYIM oldumu bunu yapmayı bende bilmiyodum
6 ay oldu yaa nasıl yakalanmıyor olan her zaman fakire olur çocuğun arkasısağlam kimbilir kim kimler saklıyor

inş doğrudur yakalandığı kim bilir hangi delikte sakladılar

slm herkese bugun ancak busaatte gırebıldım
sabhatann berı temızlkk yapıorum yoruldummmmmmmm
kahve ıcmek ıstıyorım isteyen varmı ?:içelim:

bu hafta okuldada canım çok sıkıldı bizm okulun ş...siz müdürü yüzünden kaç gün ağladım seminer döneminde okula gidiyoruz ya şimdilik cerene annem bakıyo evde bişeyden laf açıldı müdüre dedimki ben bu yıl 4.sınıf okutucam ve 10 saat branş dersinde barns öğrt.gelicek o dersleri son saatlere koyalımda erken eve gideyim dedim o nededi biliyımusunuz sen boş derslerde okulda durcan eve gitmek yasak öğt süt izni olmaz tam gün memurlarına var o dedi nasıl yani benim dersim olmayacak ve boş boş okulda oturcam allahım düşündğkçe çıldırası geliyo çok pislik bi adam şikayette etsem o herseyi kılıfına uyduruyo bişey yapamıyorum

Back
X