• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri buraya

ay o bursadaki gondol bir kere ben bindiğim de bozulmuştu. durduramamışlardı da hafif yavaşlayınca tek tek atlamıştık. ben de pek sevmem aslında da arkadaşlar binince binmiştir. rangera hiç binmedim bile. korkarım ben. hatta ufakken bursadaki parkta kuğular vardı artık saksı niyetine kullanıyorlar sanırım ozaman 5-6 yaşlarındaydım. sadece dönen kuğu işte. ne ağlamıştım. hatırlıyorum hala neye ağladıysam artık.

yok canım yakalanmadık yağmura çok sonra yağdı yağmur, yaa ben hepsini çok seviyorum da binince fena oluyorum adrenalin iyi gelmiyo bana demekki,, aslında geçen yaz hem de hamileyken rafting yaptım bi de gittim salak gibi 7-8 metre yüksekten çaya atladım daha da ömrübillah yapamam ,bi de ne cesaret hamileyim düşününce öyle kızıyorumki kendime kötükedihüso

hangi çayda yaptınız rafting canım, ben de geçen sene yapmıştım ama nisan da hamile değildim en azından

kızlar herkese ıyı geceler
eren kalkmadan bı saatte olsa bıraz yatayım gercı artık kalkar ama
5 dk 5v dkdır
bebeıslere bol uykular

gece kalabalığı hee çok güzel.....bende perde attım makineye napim gündüzleri vaktim kalmıyor ayrıntı işe ancak yaşayabilcek kadar aktivite yapıyorum:))....

kızlar sizin bebeklerde ayağını yere bastırınca yan basıyomu bazen

canım tabı paylasırım,
benim cok rahat bı hamılelıgım gectı, bebegın gelısımı normaldi. dogum tarıhı 5 mayıstı ultrasona ve adet tarıhıme gore. nısan ayına geldıgımızde bebegın gelısımının tamamlandıgını ve 15 gun ıcınde sezeryanla dogumun uygun oldugunu soyledı doktorum. tarıh bana erken geldıgı ıcın baska bır doktora daha gıttım. ama oda aynını soyledı hatta eger normal dogumu beklersem kordon dolanması rıskının varlıgından bahsettı. 16 nısana gun verdıler. dogum anına kadar hersey normaldı. dogumhaneye aldılar, anestezı uzmanı henuz bayılmayacagımı, doktorum geldıgınde bayılacagımı, aksı takdırde narkozun bebege gececegını soyledı. ama ben doktor gelmeden bayıltıldım. oglum dunyaya geldıgınde aglamamıs. 35 dk kadar ugrasmıslar, cocuk dogumhaneden cıktıgında mosmor olmus soguktan. ama yınede uzun sure aglamadı. sadece ınıltı seklınde sesler cıkardı 1 ayı geckın surede. sureklı uyuyodu. emzırmeye bıle uyandıramıyodum. cok zor gunler gecırdım. ultrasonda doktorum 3800 dedıgı halde oglum 2700 dogdu. kucuktu sureklı uyuyodu, onu kaybedecegımı dusundum hep. cocuk doktorum cok ılgılendı, her hafta kontrole geldı. o da bebegın narkozdan etkılendıgını ve erken dogdugunu bu yuzden bu sekılde oldugunu soyledı. yavas yavas duzeldı hersey. sımdı gelısımı nrmal, yanı kılosu boyu. ama yınede hep korku var ıcımde, en ufak bı aksılık yenıden o olayları hatırlatıyor ve acaba bunedenle bebegımde bı sorunmu var dıye endıselendırıyo benı. bıraz uzun oldu ama cok doluyum ınanın, cok uzgunum..

caglasumer çok geçmiş olsun canım allah başka dert vermesin bebişinede sana da yaşadığı en büyük sıkıntı bu olsun inşallah.bundan sonrası için de hep en iyisini düşün.ben çok inanıyorum kötü düşününce kötülüğü çekiyoruz üstümüze.melek ler imiz için hep en iyisini isteyelim allahtan ve duamızın kabul olduğuna emin olalım.

Son düzenleme:
saol canım, ınsallah en buyuk derdımız bu olur. dedıgın dogru ıyı dusunmek lazım, sımdı oglusuma baktıgımda dunyalar benım oluyo zaten. ınanılmaz bısı bu

gece kalabalığı hee çok güzel.....bende perde attım makineye napim gündüzleri vaktim kalmıyor ayrıntı işe ancak yaşayabilcek kadar aktivite yapıyorum:))....

hadi yaa, ben de perde yıkıyorum:))

canım tabı paylasırım,
benim cok rahat bı hamılelıgım gectı, bebegın gelısımı normaldi. dogum tarıhı 5 mayıstı ultrasona ve adet tarıhıme gore. nısan ayına geldıgımızde bebegın gelısımının tamamlandıgını ve 15 gun ıcınde sezeryanla dogumun uygun oldugunu soyledı doktorum. tarıh bana erken geldıgı ıcın baska bır doktora daha gıttım. ama oda aynını soyledı hatta eger normal dogumu beklersem kordon dolanması rıskının varlıgından bahsettı. 16 nısana gun verdıler. dogum anına kadar hersey normaldı. dogumhaneye aldılar, anestezı uzmanı henuz bayılmayacagımı, doktorum geldıgınde bayılacagımı, aksı takdırde narkozun bebege gececegını soyledı. ama ben doktor gelmeden bayıltıldım. oglum dunyaya geldıgınde aglamamıs. 35 dk kadar ugrasmıslar, cocuk dogumhaneden cıktıgında mosmor olmus soguktan. ama yınede uzun sure aglamadı. sadece ınıltı seklınde sesler cıkardı 1 ayı geckın surede. sureklı uyuyodu. emzırmeye bıle uyandıramıyodum. cok zor gunler gecırdım. ultrasonda doktorum 3800 dedıgı halde oglum 2700 dogdu. kucuktu sureklı uyuyodu, onu kaybedecegımı dusundum hep. cocuk doktorum cok ılgılendı, her hafta kontrole geldı. o da bebegın narkozdan etkılendıgını ve erken dogdugunu bu yuzden bu sekılde oldugunu soyledı. yavas yavas duzeldı hersey. sımdı gelısımı nrmal, yanı kılosu boyu. ama yınede hep korku var ıcımde, en ufak bı aksılık yenıden o olayları hatırlatıyor ve acaba bunedenle bebegımde bı sorunmu var dıye endıselendırıyo benı. bıraz uzun oldu ama cok doluyum ınanın, cok uzgunum..

çok büyük geçmiş olsun canım. yine iyi atlatmıssınız ama ultrasonunu yapan dr. çok tecrübesiz olmalı,1100 gr. sapma olmaz ultrasonda. artı eksi 500-600 gr. dır sapma en fazla. mosmor olması da soguktan değil, dogum esnasında nefes alamadıgı için olur. aglamadıgı için nefes de alamamıstır. çocuk dr.unuzun ilgilenmesine ve şimdi bir şeyi olmadıgına çok sevindim. dr. uyla sıkı iletişim içinde olmanı, her ay yaptıgı hareketleri dr.una detaylı anlatmanı ve dr.unun da iyi bir degerlendirme yapmasını tavsiye ederim. tahminimce dogum hikayesini bildigi için dr. u takip ediyordur zaten. tekrar geçmiş olsun..

cocuk doktorumuz cok ıyı allahtan. muayenelerımız 1 saatın ustunde suruyor. suanda sadece hala donmuyor olması kafama takılıyor. ama doktoru endıselenmememız gerektıgını soyluyor onun dısında hersey normal gıbı. basını dık tutabılıyor. adım atıyor, elını kolunu hareket ettırebılıyor rahat rahat.ınsallah bıde donmeyı basarırda ıcım rahat eder. bu arda ben bayram sonra ıse baslıcam. 3 ay ucretsız ızın almıstım, bıtıyor.. bakalım oglusumsuz napıcam

herhalde ikimiz varız sadece bende çağan uyuyunca saat 8,30 da bende uyumuşum 12 de takrar kalktım uykum kaçtıı eşimde korku filmiziliyo bende korkarım diye izlemiyorum taklılıyorum:kedi:

Back
X