• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri buraya

yok canım ya serap, e toprak var ya onunda eşinin mecburi hizmeti varmış 8 sene ordalarmış düşünsenize hatırlamıyorum ama serapta ist da ünlü bir üniyi bitirdi ve 8 sene orda yaşamaya gidecek şansa bak
Valla memurluk öyle malesef,ben de Kırşehir de çalıştım,aynı okulda Boğaziçinden ,ODTÜ den mezun öğretmenlerle.

kızlar ya benim bi kuzen var.ne diyim bilemiyorum..aklıma geldikçe üzülüyorum valla onun için..

daha 22 yaşında aynı lisede okuduk o ünv devam etmedi..evlendi..4 yaşında bi kzı var o kadar yaramaz ki anlatamam..13 aylık bi oğlu var çok mızmız bi çocuk..ve 7 aylık hamile ne yapıcak düşünemiyorum bile..
Çok kötü ya,Allah yardımcısı olsun.

kızlar bu arada dün hastalanmam gerkiyodu (regli) ama olmadım her ay 5 gün öne geliyodu düzenli i şekilde bu sefer aksadı umarım düşündgm gibi degildr
ilk hamileligimdede turşudan tiksin miştim gecen turşu kurduk burnuma igrenç kokuyoo ve devmlı uyyasım var umarım psikolojk bişeydr 2 gündr acayip bi şekilde canm tatalı çikolata istiyo yaklaşık 1 ayı geçmişti hayatımdan çıkarmştım aburcuburu ama felaket istiyoo canmmm

umarım hepsini kendim uyduruyorumdrrrrr
umarım geçikme olur aksama olur düşündgm gibi olmzzz
Umarım umarım...kaydirigubbakcemile3
ınşallah değilsindir canım,insan psikolojik de yaratıyor bu durumları.Ben de ilk evlendiğimiz zamanlarda her ay aynı stresi yaşardım.

bu arada erenın uykusu duzelıyor galıba
hemde kendı kendıne
2-3 gun ugrastım banamısın demedı cocuk
kendı kendıne uykusunu duzene soktu
bu sabah 7 de kalktık 8,5 ta yıne uyudu 9 da kalkar.
gecede en gec 11 gıbı uyuyo bu ara
MAŞALLAH DIYIN KIZLAR
bu duzenı ıstıyorduk nazar degerse yandık yıne
Çok sevindim,inşallah böyle devam eder.
günaydın herkese... cuma günü kızımı kontrole götürdük orta kulak iltihabı olmuş baslangç ama 2tane damla ve antibiyotik verdi doktor yarın tekrar kontrolu var.. 2gündür kizim okadar çok agliyor ki anlatamam uyumak istemiyor. yatmak istemiyor... son ses ağlıyor...
böyle bisi ysamıs olan var mı paylasırsanız sevinirim
Çok geçmiş olsun.

selam kızlar oğlum iii allaha şükür alerji demiş dr ama neden olduğu belli deil bilemeyizde demiş iğne yapmış birtanede şurup vermiş zaten iğneden sonra yarım saatte geçmiş kaşıntısı eve geldiği gibi uyudu yavrum çok kotkuyo iğneden başına geldi
esen canım sanada geçmiş olsun benimde yeğenlerimde var ve çok uğraştırıcı bişi ve çok ağrılı oluyo rabbim şifa versin canım birde araştır istersen bilgin olsun die söylüyorum bizim dr kulağa damla damlatmak iii deil diyor hep sende bi araştır istersen
Geçtiğine sevindim canım,ama siz yine de bir test yaptırın,başka zaman yine olabilir,en azından neye karşı olduğunu bilir,önlem alabilirsiniz.
dilek nasıl bışı aldın uyku tulumunu ve nerden aldın canım
bursadakı hatunlarr bu hafta perşembeden sonra cumhurıyette akkon varya mağaza indirime giricekmiş normalde toptan satıyodu haberiniz olsun baya kalıtelı malzemeleri ben genelde ordan alıyorum
E o zaman Bursa buluşmasını orada yapalım,ne dersiniz:roflol::roflol::roflol:
BENDE BU HAFTA 5 GÜNLÜK RAPOR ALDIM .. DR ÖNCE VERMEDı.. 2 TAEN ÖĞRETMEN GELMıŞ VERMEMıŞ .. BEN DEDıMKı" evde bebğim var emziriyorum da hem. 5 günlük rapor verirmisiniz.. adam baktı baktı baktıı... sonra verdii.:))) şanslıyımm :))):lepi::lepi:

peki şubattan sonra kim bakcak kayınvaliden mii.. benim annem gelmedi yaa.. yani o kadar uzun süre gelemizmişşş babam kardeşimm var off
ne güzel çok şanslısın.. bende alt komşumu ayaladım o bakcak yarım gün 300 tl
Valla çok iyi yapmışsın ,zaten ekders ücreti de verilmeyecekmiş.

bende hafta sonu mama sandalyesi aldım bebişe birz mızmızlanıyor oturunca bakalım alışır belki oturunca çok terlemişti sizin bebişlerde çok terliyormu

yok cnm şimdilik iyi
baştan tavizi verdik
açıkça ona karşı olmasada laf arasında
bebeğime yapılmamasını istediğim şeyleri söyledim
o da kendi üstüne alınmamasına rağmen onayladı
hatta eşim şöyle bi öp dediğinde yok ben bebekleri öpmem dedi de gözüme girdikaydirigubbakcemile2
kucağına flnda almıo
seni uzaktan sevmek aşkların en güzeli diyenlerdenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

iyiymiş valla. allah herkese öyle akraba nasip etsin :)

bastan taviz vermedik diyecektin sanırım :)

oto koltuğunda bile 10 dakka dursun kafasının arkası terlmiş oluyor aldığımız ürünlerde fena değil babymax oldık kraftın ürünüymüş ama çok terliyor

yahu ne komsular varmıs sizde de kardeşim mübarekler kapıda mı bekliyorlardı biz cocugunuza bakarız diye ve üstelik de senin güvenip de bırakabilecegin kişilikte insanlar olarak??? çok ballısın bence..

yerimseniben

evet ii oldu böyle eşim sabahçı ben öğlenci ters devre bakalım dedik ama nerden baksan arada 1 -2 saatlik boşluk oluyo ..komşumda ben bakarım dedi .. çok da ii olduu.. evi değiştirecektim sırf bu yüzden değiştirmedim önceliğim bebeğim olduğu için

müge anneanneyle korktuğunuz gibi olmadığına sevindim umarım gidene kadarda böyle devem eder

meraba kızlar..uykumm varrrrr..açımmmmm..ama içimde bi heyecan var..bayram geliyo daha bayram için bişeyler almadık ..malum memuruz ayın 15 ni bekliyoruz heh hee..

maşallah canım çok sevindim sizin adınıza..

çok geçmiş olsun canım..bende küçükken sık sık orta kulak iltihabı geçirdim..çok problem yaşadım..en sonunda vertilasyon tüpü taktırdım küçücük bişey..kulağın içine takıldı..bi müddet sonra kendisi düşmüştü..ondan sonrada hiç problem yaşamadım..

deniz aynı şekilde kağan da ek gıdaya geçtiğimi anlayınca nasıl emmeye başlamıştı..kaybetme korkusundan sanırım..baktıki meme vermeye uğraşmıyom kendisi yapışıyodu sıpa heh hee..

canım ya bence ölee bişey yoktur hamile deilsindir..emziriyosunya o yüzden gecikmiştir..benimki tam 17 gün gecikti ama sonuç negatif..

allah allah dahi filanmış demekki..nasıl konuşur ya o kadar çocuk..benim sıpada babsnın aını diyo gibi..oggiiii(okay) diyo çok tatlı ya..
geçmiş olsun canım..

çok teşekkür ederim

cnm valla gece uyusunda saat bası kalksın napalım
sabaha karsı yatıoduk bız o yuzden ben boyle bı duzene bıle razıyım

demekkı bızımle falan alakalı degıl kendı duzenlerını kendılerı belırlemeye calısyor.
ben kac gun ugrastım olmadı
kendı 2 gunde duzelttı uykuyu
annemler falan dıyordu kucuk daha cok degısır huyu uykusu dogru sanırım

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 benım goguslerın yarasının neden gecmedıgı anladım sımdıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
gecmıs olsun cnm snada

gecmıs olsun bebısıne cnm

aynen walla

:lepi::lepi::lepi:

resmıne koysan bızde gorsek yaa

gecmıs olsun cnm

çok teşekkür ederim.

Alttan torba gibi olan uyku tulumlarına bakıyorum da hep kolsuz,onların kollualrı var mı acaba,yoksa kolsuz olması daha mı iyi olur?
Kolsuz olunca içine yine kalın uzun kollu birşey giydirmek gerekebilir diye düşündüm de???

kız sultan 1 aydır bende bakıyorum almak için ama hala karar veremedim kışın evden yuruyus ıçın çıkamam diye istiyorum
elif bende uzun kollu uyku tulumu arıyorum o askılının için gene gıydırmek lazım canım ya

Back
X