Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun inşallah bişey yoktur
geçmiş olsun canım ya hiç bahsetmedin
alttanda eder üsttende eder rahat ol hihi:))
iyi akşamlar arkadaşlar ben banu hani gülbera olan kullanıcı ismimi değiştirdim kim bu demeyin sonra
oo biz çoktan araştırdık bu hatun kim die gülbera olduğunu bilioduk :d
hatun senınkı nasıl astronot tıp mı yoksa torba gıbımıydı canım ben herhalde astronot gıbı alıcam
kızlar benim ameliyat yerimde ağrı var özelliklede kesiğin sağ ve sol uç kısımlarındaara ara karnımda bütünüyle ağrıyor yarın doktora gidicem :gitme:
:lepi::lepi:
bi bakın bakalım kızlar pek net değil amaaa
süper insan tipiyok cnm şimdilik iyi
baştan tavizi verdik
açıkça ona karşı olmasada laf arasında
bebeğime yapılmamasını istediğim şeyleri söyledim
o da kendi üstüne alınmamasına rağmen onayladı
hatta eşim şöyle bi öp dediğinde yok ben bebekleri öpmem dedi de gözüme girdikaydirigubbakcemile2
kucağına flnda almıo
seni uzaktan sevmek aşkların en güzeli diyenlerdenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
maşallah keremeSPOR MERKEZİNE Mİ GİTSEM EVE ALETMİ ALSAM KARAR VEREMEDİM
İŞE YARIYORSA ŞU ZIMIBIRTIYI ALAYIM YA
BU ARADA KEREMDE DÖNEMEYE BAŞLADI YUPPİİ
YATAĞINA Bİ BIRAKTIM NE ŞEKİLDE BULDUM :d
arkadaşlarhepinize iyi akşamlarben resim yüklemeye çalışıyorumda yapamadım galiba
nasıl yapıcam bilen varmı
kızlar benim ameliyat yerimde ağrı var özelliklede kesiğin sağ ve sol uç kısımlarındaara ara karnımda bütünüyle ağrıyor yarın doktora gidicem :gitme:
evt,anne diyor gibi,benim kzım da an - ne diyor,ama bilinçli olduğunu sanmıyorum.slm kızlar uzun süredir yazamadım.ama yazılarınızı takip etmeye çalışıyorum benimkide videoda 36. saniyede sanki anne diyormuş gibi.yoksa banamı öyle geliyor.
İzlesene.com : Video - bebek anneyi taklit etmeye çalışıyor
Etmez mi,tabi edecek,bir bakacak kolunu sokacak,ne var ne yok,birşeyler kalmış mı bakacak hihihihiihkötükedihüsosağol canım inşallah yoktur.
korkuyorum valla kaç gündür geçer diye bekliyorum geçmedi
ben kırkımız çıkıncada gitmedim kontrole
alttan muayene edermi acaba ya en çok ondan gitmek istemiyorum![]()
nasıl yapıcam bilen varmı