• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri buraya

Alttan torba gibi olan uyku tulumlarına bakıyorum da hep kolsuz,onların kollualrı var mı acaba,yoksa kolsuz olması daha mı iyi olur?
Kolsuz olunca içine yine kalın uzun kollu birşey giydirmek gerekebilir diye düşündüm de???

canım bir uzun kollu alttan cıtcıtlı body yeter yaa,karda yatmıyorlar ya. baska ne giydireceksin ki zaten? hem giydirirsen fazla bu sefer de tulumun içinde kalan gövdesi fazla terler.

kız sultan 1 aydır bende bakıyorum almak için ama hala karar veremedim kışın evden yuruyus ıçın çıkamam diye istiyorum
elif bende uzun kollu uyku tulumu arıyorum o askılının için gene gıydırmek lazım canım ya

öyle toba seklinde olup da uzun kollu bulmak zor. o zaman siz astronot tipi bir tulum alıp onunla yatıracaksınız.

Sultan o göbek için mi iyiymiş,senin pek bir şeyin kalmamış gibi görünüyor da..

82180_200-200.jpg

BU ALET ESRADİNÇEL YAZMIŞYA KİLODE VERDİRİYOMUŞ
GÖRÜŞÜŞE GÖRE GÖBEK VE YANDAKİ YAĞLARI YAKAR KOLLARIDA SIKILAŞTIRIR GİBİ GELDİ BANA
YAA KALMAMIŞ 6 KİLOCUĞUM KALDI:D

kızalr ben onu bi yerden alıntı yaptım yine bu forumda millet hep zayıflamış sayfalarca yazı varr :)))

bide şu tulumlu resmi yükleyeyimm bi bakınn

SPOR MERKEZİNE Mİ GİTSEM EVE ALETMİ ALSAM KARAR VEREMEDİM
İŞE YARIYORSA ŞU ZIMIBIRTIYI ALAYIM YA

BU ARADA KEREMDE DÖNEMEYE BAŞLADI YUPPİİ

YATAĞINA Bİ BIRAKTIM NE ŞEKİLDE BULDUM :d

:lepi::lepi:

bi bakın bakalım kızlar pek net değil amaaa

Eklentiler

• $IMG_0176.webp
    $IMG_0176.webp
    39,5 KB · Görüntüleme: 59
  • $IMG_0177.webp
    $IMG_0177.webp
    37,4 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleme:
SPOR MERKEZİNE Mİ GİTSEM EVE ALETMİ ALSAM KARAR VEREMEDİM
İŞE YARIYORSA ŞU ZIMIBIRTIYI ALAYIM YA

BU ARADA KEREMDE DÖNEMEYE BAŞLADI YUPPİİ

YATAĞINA Bİ BIRAKTIM NE ŞEKİLDE BULDUM :d

evde spor yapamazsın birkaç gün sonra sıkılıp bırakırsın ama spor merkezlerinde devamlı yaparsın hem arkadaş çevren biraz daha genişler arkadaşım bursada spor nerekezinde epey kilo verdi

geçen gün bizimkide 17.30 da yattı sabah 7 de uyandı yoruluyo gündüz az uyuyunca yoruluyo demekki kuzucuklarr

maşalllahhhhhhhhhhhh

SPOR MERKEZıNE Mı GıTSEM EVE ALETMı ALSAM KARAR VEREMEDıM
ıŞE YARIYORSA ŞU ZIMIBIRTIYI ALAYIM YA

BU ARADA KEREMDE DÖNEMEYE BAŞLADI YUPPıı

YATAĞINA Bı BIRAKTIM NE ŞEKıLDE BULDUM :d

evde spor yapamazsın birkaç gün sonra sıkılıp bırakırsın ama spor merkezlerinde devamlı yaparsın hem arkadaş çevren biraz daha genişler arkadaşım bursada spor nerekezinde epey kilo verdi

evet sultan evde yapılmıyor.
kosu bandı var bende ama nerdeeee kullanacak adam lazım onu.
bı sure sonra sıkılıyor ınsan ama spor salonunda kalabalık keyflı olur

kerem şantıye de maşallah

maşalllahhhhhhhhhhhh

evet sultan evde yapılmıyor.
kosu bandı var bende ama nerdeeee kullanacak adam lazım onu.
bı sure sonra sıkılıyor ınsan ama spor salonunda kalabalık keyflı olur

kerem şantıye de maşallah

tuğbissssssss

bir önceki safaya ekledim tulumuuu istiyodun yaaa tam net çıkmamış ama
:teytey:

benim de evde eliptik bisiklet var ama binmiyorum. en güzeli spor merkezinde step yapmak. grupla yapıyorsun, yüksek sesli müzik, hem de cok güzel kilo verdiriyor. en güzeli de grupla yapmak zorunda kalmak. millet yaparken, ay iki dakka durun bir nefesleneyim, ya da ben yoruldum bırakıyorum demek olmuyor. ben 2 ay gitmiştim, çok faydasını görmüştüm.

Valla memurluk öyle malesef,ben de Kırşehir de çalıştım,aynı okulda Boğaziçinden ,ODTÜ den mezun öğretmenlerle.

Çok kötü ya,Allah yardımcısı olsun.

Umarım umarım...kaydirigubbakcemile3
İnşallah değilsindir canım,insan psikolojik de yaratıyor bu durumları.Ben de ilk evlendiğimiz zamanlarda her ay aynı stresi yaşardım.

Çok sevindim,inşallah böyle devam eder.

Çok geçmiş olsun.

Geçtiğine sevindim canım,ama siz yine de bir test yaptırın,başka zaman yine olabilir,en azından neye karşı olduğunu bilir,önlem alabilirsiniz.

E o zaman Bursa buluşmasını orada yapalım,ne dersiniz:roflol::roflol::roflol:

Valla çok iyi yapmışsın ,zaten ekders ücreti de verilmeyecekmiş.

çok teşekkür ederimmmm

Slm kızlar
esen geçmiş olsun bebişe

çok teşekkür ederimmmm bugün biras daha ii bebeğimmm masallah

kızlar benim ameliyat yerimde ağrı var özelliklede kesiğin sağ ve sol uç kısımlarında :( ara ara karnımda bütünüyle ağrıyor yarın doktora gidicem :gitme:

sağol canım inşallah yoktur.
korkuyorum valla kaç gündür geçer diye bekliyorum geçmedi
ben kırkımız çıkıncada gitmedim kontrole
alttan muayene edermi acaba ya en çok ondan gitmek istemiyorum :(

Alttan torba gibi olan uyku tulumlarına bakıyorum da hep kolsuz,onların kollualrı var mı acaba,yoksa kolsuz olması daha mı iyi olur?
Kolsuz olunca içine yine kalın uzun kollu birşey giydirmek gerekebilir diye düşündüm de???
bence de içine bir de uzun kollu giydirmek zorundasınn
slm kızlar uzun süredir yazamadım.ama yazılarınızı takip etmeye çalışıyorum benimkide videoda 36. saniyede sanki anne diyormuş gibi.yoksa banamı öyle geliyor.

İzlesene.com : Video - bebek anneyi taklit etmeye çalışıyor
maaşallah yaaaa ne güsel taklit ediyoo ve bence eveeeeet anne diyooooooalkisalkisalkisalkisalkisalkis
evet ben de gitcem kocişle beraber ama hala karar veremedim hangisine gideceğime arkadaşın hangi spor salonuna gitti canım?
kızlar benim ameliyat yerimde ağrı var özelliklede kesiğin sağ ve sol uç kısımlarında :( ara ara karnımda bütünüyle ağrıyor yarın doktora gidicem :gitme:
geçmiş olsun inşallah bişey yoktur

sağol canım inşallah yoktur.
Korkuyorum valla kaç gündür geçer diye bekliyorum geçmedi
ben kırkımız çıkıncada gitmedim kontrole
alttan muayene edermi acaba ya en çok ondan gitmek istemiyorum :(

geçmiş olsun canım ya hiç bahsetmedin
alttanda eder üsttende eder rahat ol hihi:))

Back
X