• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar bayramda gİymek İÇİn bİŞeyler aldınızmı?

adapazarından pantolon üstüne giyebileceğim uzun kokoş bişey almıştım onu istanbulda hiç giymedim burda onu giyicem burdan tekbir den bi tunik aldım onuda adapazarında kimse görmedi onu giyicem hihih

kızlar ya bişey sorucam..hani artık ufaktan ek dgıdaya bi çoğumuz başladık o zaman suda vermemiz gerekiyo..siz ne kadar veriyosunuz..günde kaç cc mesela..her öğünden sonra veryomusunuz..kağan suyu çok seviyo...ne zaman versem içiyo..bende suyla midesinin dolmasını istemiyorum..ne yapsam kii.buralar öle çok sıcakta değil çocuğun içi yanacak kadar..

ben veriyorum mama muhallebi yada meyve verdiysem.küçük cam biberonu su için ayırdım 2 3 cukcuk yapacak kadar emdiriyorum :)

kızlar bayramda gİymek İÇİn bİŞeyler aldınızmı?
ühhüüüühhüüüü , bu bedene göre mi ?????mafoldumbenmafoldumben
kızlar ya bişey sorucam..hani artık ufaktan ek dgıdaya bi çoğumuz başladık o zaman suda vermemiz gerekiyo..siz ne kadar veriyosunuz..günde kaç cc mesela..her öğünden sonra veryomusunuz..kağan suyu çok seviyo...ne zaman versem içiyo..bende suyla midesinin dolmasını istemiyorum..ne yapsam kii.buralar öle çok sıcakta değil çocuğun içi yanacak kadar..

ben henüz su vermiyorum daha ek gıdaları yeni başladık

kıslar saolun ben de deniyim şu biberonuu

ben daha bayram için bişey almadım..yarın yemeğe eşimin arkadaşları var..ertesi gün çıkıyım diyorum ama burda pek güzel bişeyde yok yaa..hep aynı şeyler..nereye girsen aynı kıyafetler..ankaradan alırım aslında herzaman..bu bayram burdan bişeyler akıcaz artık..

her mamadan sonra veriyorum göz kararıkaydirigubbakcemile3

savunma mekanizman çöktü ilk okul çocuğu seviyesine düştü artık sen tamamsın haydi yolun açık olsun

senin algılaman zayıfladı bence ya da o kapasite sende yok ki yazdıklarımdan bunu çıkarmışsın...

neyse yaa, şu misafirler moderatörler olabilir. topicin kapatılmasını istemiyorum kesinlikle. beni anlayan anladı... anlamayanın da tuğba nın tabiriyle yolu açık olsun...buyrunnnnnnnnn

kızlar bayramda giymek için bişeyler aldınızmı?

yok canım bakıyorum bende pek üstüme göre bişey bulamıyorum sinirleniyorum bu seferde geri dönüyorum eve hevesim kaçıyo 8 kilo verdim ama daha çok kilo vermem lazım çokkk

canım zeynepte suyu çok sever bende bir ara senin gibi düşünüyordum midesini suyla doldurmasın diye ama bişeyi farkettim gerçekten su içmek istediğinde suyu içiyo mama diye içmiyo kesinlikle açken verdiğimde almıyo o yüzden ben mümkün olduğunca sık kontrol ediyorum ve istediği zamanda içiyo bide belki tesadüftür bilemiyorum ama zeynep özellikle dişlerini çok kaşıdığı zamanlarda su içiyordu şimdi suyuda azalttı kaşımayıda azalttı damakları iyce sertleşti eskisi kadar kaşımıyo bağlantısı var mı bilmiyorum ama ben böle gözlemledim ...

bende etek ve bi badi aldım kendime aa elaya da aldım durun hanım izin verirse çekeyim de fotosunu koyayım ilk bayramkığı :))

ben ecrine yarın doktor dönüşü alıcam.capacity de ca var orda çok cici şeyler oluyor ordan bakarım.yağmurluk gibi bişeyde alıcam yanımızda bulınsun bayram da hava nasıl olacak belli olmaz

bu su işini bi şekilde çözücez ama nasıl..mesela dün eşşek mama veriyorum içmiyo su verdim içiyo..hatta vişne kaynatmıştım çok az da ondan verdim onuda içti..ılık mamayı mı içmek istemiyo acaba..

sinem hani dişi kaşınıyo ya o yüzden soğuk bişeyler mi istiyolar ki..???

Bence de. Bu bedene göre mi? Gittim kabinlerde mahvoldum ve almadım hiçbir şey
3-4 kilo verince eski pantolonlarımı denedim biri olduu 5 aylık hamileyken aldığım pantoloooonn!!!!senağlama
bana da milupa ve bebelac gönderdi huggies e atmadım

dilek bendede nuk cam biberon damaklı var ama keremde damaklı içemiyor
bayramlıklarım hazır benim hehe resim çekinir koyarm bayramdan sonra

hain domdom zayıflamış bi de hava atıyooooosengözlerimebaksanab

ben henÜz almadım.
cumartesı alcam.bılıyorum son gÜn ama ne yapayım zamn bulamadım.

sultan Çek valla bende alınca Çekıp koycam..

Back
X