2009 nisan anneleri göbiş resimleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi urla
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
pardon rumeliliye diycektim hürremden alınca yanlış oldu

yok canım ikiz değil en azından 20+6 ya kadar hep tek bebek gördükama ikiz olursada güzel sürpriz olur neden olmasın.......sırnaşık şey.......zaten çok zayıf hamile kalmadım kızlar ben....64 ile kaldım şimdi 70 oldum.....sanırım benim göbeğin çokluğu içerdeki abinin yanaklarının tombişliğinden olcakkaydirigubbakcemile3

ama senin hafta olarakta büyükmüş tabi dediğin gibi kilonunda etkisi var

kızlar ne güzel hamile gibisiniz ben daha 1 kilo aldım ve hiç bir fark yok aynıyım gören hamile diye duyduk ama diyo yok muydu diyolar.bebişimiz iyi allaha şükür o büyüyomuş ama ben kendimi hamile gibi görmüyorum okadar.çok imrendim size maşallah nazar değmesin

CANIM sıkma canını bende aynı senin gibiyim. 1 kilo aldım ve göbüşüm çıkmadı daha benimde anlaşılmıyor ama doktorum iç karnın genişmiş şanslısın fazla şişmezsin ve çatlakta olmayabilir demişti. :dance: o yüzden üzülme son aylarda zaten şişcek göbüşler acelemiz yok dimi

kızlar neden göbiş resimlerini eklemıyorsunuz ........................................

Maşallah canım ya baya büyümüş göbüşün
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:)))

canım maşallah büyümüş göbüşün. urla benim yok ya ondan eklemiyorum. dur akşam çekeyim ekleyim bakın :a015:

Maşallah bursasu
Baya büyümüş göbüşün

Erkek olduğu belli oluyo
Benim göbüş yassı benim kızımmı olcak acaba???

allah nazarlardan saklasın göbişini,,,

sanki kıyafetin altına amerikan futbol topu koymuşsun :))
ne kadar sivri

bursasu maşallah göbişine

tam erkek bebek göbeği önden önden gidiyo ama sen ince kalmışsın ne güzel.:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…