2009 nisan anneleri göbiş resimleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi urla
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sapphira göbeğine maşallah.

seninkide erkek bebek göbeği gibi.

sappher bursasu maşallah berekallah
bursasu ne o öyle sanki bebek kafasını uzatıyo cokarın beni diye benimkide baya büyüdü ama ben cekip göndermeyi bilmiyorum ben bu hafta hamilelik aldım giyorum valla karnımdan değilde rahat diye bebişim rahat etsin diye

bursasu maaşallah gerçekten çok sivri duruyor bende kız annesi olduğum için yassı duruyor çok farklı ya eskiler doğru söylüyormuş,Allah nazardan saklasın

banimde kilom -1 yani daha verdiklerimi alamadım ama bu gün doktordaydım boş ver bebeğimiz cok sağlıklı sende zayıf annesin daha ne istiyon dedi rahatladım

ImageShack - Image Hosting :: 041208bm7.jpg

burayada koyalım bari ;

burasıda ilerlesin dimi ama ,,,

bursasu maşallahı var göbişinin,

baya büyümüş. allah bir avazda çıkarmayı nasip etsin:ecrin_bebek:

dün çektim bu resmi 22haftalık göbişim:CüvCüv:

konuyu saptırıyorum kusura bakmayın arkadşlar ama sappnhire kız senin fiziğe bayıldım ben. po..... nunda maşallahı var.

ay kendimi sapık gibi hissettim. kaydirigubbakcemile3

ayyy konumuza dönelim. göbişnde çok tatlı maşallah

bursasu maşallahı var göbişinin,

baya büyümüş. allah bir avazda çıkarmayı nasip etsin:ecrin_bebek:

banimde kilom -1 yani daha verdiklerimi alamadım ama bu gün doktordaydım boş ver bebeğimiz cok sağlıklı sende zayıf annesin daha ne istiyon dedi rahatladım
eysan ne güzel işte bebeğin besleniyosa sen kilo almasan olur doktorunda öle demiş içini rahat tut herkes kilo almamak için uğraşıyor

şemsamer alemsin ya nerelere bakıyosun tüh seni
saphiree belini içeri çekmiş çekerken ondan öyle durmuş

aynaya kendi başkasının gözüylü bak o zaman canım.

şirvancım senin göbişte çok tatlı maşallah. ama çok büyümemiş galiba . iç karnın geniş demekki.

sapphire,şirvan,bursasu oy maşallah göbişlerinize
ama bursasu senınkı maşallah cok sivriiiiiiiiiiiiiiiiiii
oy yerim ben onları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…