2009 nisan anneleri göbiş resimleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi urla
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Rumelili MAŞALLAH Allahım nazarlardan saklasın TOCAMAN olmuşşş
benim daha çoook yol katetmem lazım. :)

arkdaşım 20.haftayı geçince mi bir anda büyüyo.? ben öyle anladım da...:1hug:

bende yarın göbişimin resmini çekmeye çalışım bari....
heveslendirdiniz beni şimdi..
ama benim o kadar çok yok ; birden çıkacak galiba

bursasu,yasemink,rumelili,şemşamer hepinize maşallah göbüşleriniz kocaman olmuş:CüvCüv:a.s. nazar değmesin
bende kıskandım şimdi yarın çekip de koyayım resmimikaydirigubbakcemile3

ya kızlarrr bana doktor 14+1 haftalıkken büyüüük ihtimalle bebeğimiz kız dedi. bizde tabi ismini koyduk bile... =) şimdi göbüşümü görenler erkek diyor. meraklandım ister istemez. sizce ne?

hürrem yasemin masallah berekallah
cok tatlısınız benımkıde hürreminki gibi ama azıcık daha küçük hürrem senin ikizmiydi masallah

benimki 2.de oğlan ama dedikleri gibi belki zayıf olduğumdanmı bilmiyorum ama tam oğlan karnı top gibi önde benim karnımve dün 20 haftalık olduk ama ben sadece 0.5 kgaldım

maşallah canım....ben çok fena kilo aldım tatlım....dr bana kızdı...hoop dedi bu ne hız....
sorma benim halim çok fena olacak galiba....benimde karnım top gibi...bakalım benim bebişim ne ollacak....?:uhm:
rabbim sağlıkla sıhatle bebeklerimize kavuşmayı nasib etsin inşallah.....:Saruboceq:

amin hürrem cim normalde göbekliyken sivrildiyse oğlandır ama cok zayıfsan hamilelikten önce belli olmaz

Sonunda benimde göbüşümmmmmm hihoyyythihoyyytBu sabah çektim.

17+5 haftalığımmmmm..

canım göbişin çok tatlı. cinsiyet olarak erkek göbişine benziyor.ama doktor büyük olasılıkla kız dediyse genelde öyle çıkıyor canım. bana da öyle demişti. en son kız olduğu kesinleşti. hayırlısı bakalım ne çıkacak.

arkdaşım 20.haftayı geçince mi bir anda büyüyo.? ben öyle anladım da...:1hug:

canım tam bilmiyorum ama galiba daha hızlı büyüyo yani çevremde benden bikaç hafta önde hamile arkadaşlarım var gözlemlediğim kadarıyla öyle.
bi de diğer resimlerdeki arkadaşlar 17+ yada 18+ dalar rumelili 20+ olduğu için o yüzdende büyüktür diye düşünmüştüm yani karşılaştırdığımız için yakın olması gerektiğini düşünüyoruz büyüklüklerin ama hafta farkı var.

kılar bu da benim göbiş. üstüm biraz bol olduğu için az gibi duruyo ama daha büyük aslında. dar bişey giydiğimde yine çekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…