2009 nisan anneleri sayısal verileri paylaşalımm

ben salı gitcem çok merak ediyorum bebişim ne kadar oldu acaba

kızzzlar yazmayın bakalım kimse doktora gitmiomu ben yarın gidiom inş yazcam

bebeğim 20 mm 10+4 de cok tatlıydııııı

benim suan 12+6 haftalık yarın dr a gıdecem 8+4 de bebegin boyu 1.97cm dedi yani en son gıttıgımde şimdi merakla bebişimi görmek istıyorum

kızlar valla benim beynim duruyomu kafammı karışıyo anlamadım benim bebeğime 10+4de 20mm dedi cm demedi peki 20 mm kaç cm 2 cm mi öğretmenim bide ama kafam dondu valla yaaa

kızlar valla benim beynim duruyomu kafammı karışıyo anlamadım benim bebeğime 10+4de 20mm dedi cm demedi peki 20 mm kaç cm 2 cm mi öğretmenim bide ama kafam dondu valla yaaa

elavinya evet canım 20mm=2cm oluyor
bu arada bizde dün dr.daydık 9+3 ken 28.05mm dedi dr.umuz

Ben 8+2 de gittiğimde 17.1mm'di 11+1'de ise yani çarşamba günü 45,3mm oldu.Doktor herşey normal dedi.

arkadaşlar pazartesi günü dr a gittim ..benim yaramazı gördüm kıpır kıpır yerinde durmuyodu.ikili test için dr ölçümü zorlandı..bi amuda kalkmadı kaldı sıpanın .neyse boyumuzun ölçüsünüde aldık bu arada .12 +0 ken 53,40mmdi.bakalım birdahakine ne kadar olacak..

selam kizlar,benim minicigimde,bugun kontrola gittim 13+3gunluk,tam olarak 6cm olmus.öyle bi hareketliydiki ,taklalar atiyor yerinde hic durmuyordu doktor bile guldu ,ne hareketli bi bebek böyle diye,:ecrin_bebek:

kizlar benim sat tarihime göre,bebegim 13+3gunluk ,ama dunki doktor kontrolunde bebegin ,ultrason fotosunda 12+5gunluk yaziyor,yani anliyamadim hangisi dogru oluyor,?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…