selam kızlar . uzun zamandır giremiyorum. bakıcı işini hallettik.karşı komşumla anlaştık çocuğu birden bire bırakmak istemedim. yavaş yavaş alışsın diye 10 günlük izin almıştım . 1 haftadır da tam bırakıyorum . sorun yok şükür.
aynı zamanda bu hafta sınavlarım var. onlara hazırlanıyom yoğun bi şekilde.
eve gitme vaktim geldi. Şirvan hamile galiba. maşallah. allah tamamına erdirsin. gözün kara çıktın şirvan. tebrik ederim.
bende bugün rüyamda hamileydim. ve çıldırmak üzereydim. ben nasıl böyle bişey yaptım diye. bakıcı sorunu yeni yeni bilinç altıma giriyor galiba.
benimde yaklaşık 15 gündür midem sabahları bulanıyor..yasmin kullanıomm..ama bi kaç gün aralıklarla unuutuumm..allah korusun diyom sadece hayatta kaldıramam..bu 1 hafta içinde adet olmam lazımm..
kağan şu anda kitaplığın ,ikinci rafını tamamen boşallttıııı..bıktım ya..günde kaç kez toplluomm.. eşim etrafını elektirikli telle çevirelim diyoo olurmu kii..
SIRVAN vallaha ben inandim cunku ben hamilelik haberlerine bayiliyorum tabi bu haber benden gelmedigi surece inanain bakmas i olmasa 40 tane dogururdum sanirim ben hamileligi cok seviyorum omrumun en guzel 17 ayiydi 17 cunku benimkiler erken geldiler 2side
bende senle aynı kafadanımm bende bayılıomm hamileliğee..ama gerisiii çok zorr yaaa..hamilelere aşırı bi sempatim varr..apartmanda bi komşum var ..32 yaşında bebek düşünüoo çok bbaskı yapıomm yap yapp diee baneneysee..sanki ben bakıcam..severimm ne güzell diommm ehehehe..
iyim aysecim sagol seni sormuyom sanirim oglanin dagittiklarini gordukce buhranlardasin hehehehe
valla benim gecen gunum gectiydiya esim benden cok uzuldu napariz diye
sonrada aman 3te olur diyodum da vaz gectim diyo
benimde komsunm ayniydi spireli vardi baskiya dayanamadi gitti cikarttirdi simdi bebesimiz 3aylik annesinin haznesinde ekimin 10u gibi gelecek insallah
rehanin besigini vercem hemen ondan kurtulcam en cokta buna seviniyorum hehehehehe
aynen öyle eysann..her yer dandik..ben evimi derli toplu bırakıp gidim dedikçe bu sıpa dağıtıyorrr...şimdide mutfak dolabındaa cezveleri karıştırıyorr..[/B]