1 ay içinde 1 den fazlz kez içmeyi unutrsan hiç bir yararıı yok benden söylemesiiiibenimde yaklaşık 15 gündür midem sabahları bulanıyor..yasmin kullanıomm..ama bi kaç gün aralıklarla unuutuumm..allah korusun diyom sadece hayatta kaldıramam..bu 1 hafta içinde adet olmam lazımm..
ne yapım dün test yaptırınca aklımam mı geldi. aman yaptırmayım .
yarın 1 nisan kimse inanmaz diye..
kağan şu anda kitaplığın ,ikinci rafını tamamen boşallttıııı..bıktım ya..günde kaç kez toplluomm.. eşim etrafını elektirikli telle çevirelim diyoo olurmu kii..
kızlar dün kan testi yaptıracağım diyordum ya..
sonuçlar gelmiş..
pozitif...
sevinsem mi sevinmesem mi şaşkınlık içindeyim..
bir yandan baranı düşünüyorum..
eşime telefon açıp söyledim..
görseniz nasıl sevindi.. sanki ilk hamilelik haberini aldı..
şimdi herkese yayar..
günaydınn annelerrr ve bebekleriii... ege iyki doğdun allah sana uzun mutlu bir ömür annene babana hayırlı evlat olmayı nasip etsin inşallah... güler canım hiçç üzülme kayra 8 200 kg da bak ben artık takmıyorumm.napıyım elimden geleni yapıyorum
1 ay içinde 1 den fazlz kez içmeyi unutrsan hiç bir yararıı yok benden söylemesiiii
hayırlısı olsun şirvanımm
bu arada annem bendeydi kerem kustu etti anca kahvaltı ediyodu bu seferde uykusu geldiği için ağlamaya başladı annem kahvaltıya dewvam ediyor sabah 8den beri aç dolanıyorum ane dedim keremi uyutsana benimde karnım aç dedi
zaten sinirlerim bozuk hem kereme hem başka birşeye
bende dedim kahvaltı etmeden sigaraları içiyosu ama çok sevdiğin torununa gelince karnın aç m oluyo dedim buda kızdı aldı çocuğu içeri geçti bende balkonda sigara içiyodum doktorunu aradım keremin onla konuştum baktım bu giyinmiş gidiyor ağlıyor çocuk gibi ya annemize 2 kelime edeömicekmiyiz ne nankörlüğüm kaldı ne başka bişeyim
bende kapıdan baktım çocukmusun anne sen dedim
hiçbirşey söyleyemicezmi hasta çocukla beni bırakıp gidiyosun dedim sen bilirsin kapadım kapyı
geri döndü zili çaldı telefonumu unutmuşum dedi
gitmei ama surat beş karış destekten çok köstek oluyor ya bazen bu kadrda olmaz ya
valla cnm bana sağlık ocağında hemşireler öyle tembihledi 1 ay içinde 2 kez unutursan hp etkisini yitiriyormuş kondomla korun yinede dedileray sultan korkuttun beni ben bu ay 2 kere unuttum aman tanrım ya bende de olmasın allah korusun eminmisin cnm sen ya....
kendi derdime düştüm kusura bakma cnm keremin hastalığından dolayı zaten sinirlerin hassas ondandır durma üzerinde onunda siniri geçince barışırsınız üzülme cnm
cnm benim annemin sniri öpmeyle geçmiyor .çok kinci ne kadar sarıılsanda 5 karı surat yapar beni dahada sinir eder sarılmakta gelmiyr içimdensultan anneleri idare etmek gerçekten bazen çok zor oluyo.ama şöyle bi sarılıp boynuna öpüversewydin yanaklarından o da indirirdi yelkenleri hemencecik.canımız onlar bizim
cnm nie kusura bakayım hala sinirlerim tepemde bide nasıl oluyosa ordan buluyo burdan buluyo hep üste çıkıyo hep kendi haklıcanım kusura bakma ama seni sakinleştirecek bir söz söylemek içimden gelmiyor..
bu davranışı kayınvaliden yapsa kaynana işte deriz.
ama kendi annen yapınca biraz tuaf olmuş..
acaba ona güvenmemenimi istiyor . keremin bakısı konusunda..
anne bu yaa.. ilk önce kendi çoçuğunu düşünür,,
sultan bu kadar açık yazdığım için kusura bakma..
valla kırdın diyede üzülme bence..
sultancım sınırlerın bozuk canım ondan olmustur duzelır merak etme ıste bazen annelerde cocuk gıbı oluyo napalım ıdare edıcez artık
canım boşver.. Herkes bir olmuyor işte..valla cnm bana sağlık ocağında hemşireler öyle tembihledi 1 ay içinde 2 kez unutursan hp etkisini yitiriyormuş kondomla korun yinede dediler
cnm benim annemin sniri öpmeyle geçmiyor .çok kinci ne kadar sarıılsanda 5 karı surat yapar beni dahada sinir eder sarılmakta gelmiyr içimden
cnm nie kusura bakayım hala sinirlerim tepemde bide nasıl oluyosa ordan buluyo burdan buluyo hep üste çıkıyo hep kendi haklı
ayy annem lohusaykende beni bırakıp gitmişti çekemiyorum artık ya
bktım
çocuğu götrümüş yatırmaya işte o zaman
yatak odanın penceresini açmştım havalansın die öylece yaırmış keremde üstünü açıyo cam açık kapı açık çocuk orda yatıyo zaten hasta bide öyle bırakıp kapıy çekip gidiyo söylemeden
üzülme sultan hepimiz yaşıyoruz benzer durumları canım.
maşallah egeye aysun.
ben de gülfeme yoğurtlu makarna yedirdim şükür yedi.
egeye kıymalı arpa şehriye çorbası yapmıştım dün.
Bugün suyunu süzerek vericem dedim,alışsın.
Yarım kase yedi ama kıymalar ara ara rahatsız etti.
Ama çiğnedi yuttu:))
doymadı yarım kaseyle ama sonrada meyve veririm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?