2009 Nisan Anneleri

benimde yaklaşık 15 gündür midem sabahları bulanıyor..yasmin kullanıomm..ama bi kaç gün aralıklarla unuutuumm..allah korusun diyom sadece hayatta kaldıramam..bu 1 hafta içinde adet olmam lazımm..
1 ay içinde 1 den fazlz kez içmeyi unutrsan hiç bir yararıı yok benden söylemesiiii

ne yapım dün test yaptırınca aklımam mı geldi. aman yaptırmayım .
yarın 1 nisan kimse inanmaz diye..

hayırlısı olsun şirvanımm

bu arada annem bendeydi kerem kustu etti anca kahvaltı ediyodu bu seferde uykusu geldiği için ağlamaya başladı annem kahvaltıya dewvam ediyor sabah 8den beri aç dolanıyorum ane dedim keremi uyutsana benimde karnım aç dedi

zaten sinirlerim bozuk hem kereme hem başka birşeye
bende dedim kahvaltı etmeden sigaraları içiyosu ama çok sevdiğin torununa gelince karnın aç m oluyo dedim buda kızdı aldı çocuğu içeri geçti bende balkonda sigara içiyodum doktorunu aradım keremin onla konuştum baktım bu giyinmiş gidiyor ağlıyor çocuk gibi ya annemize 2 kelime edeömicekmiyiz ne nankörlüğüm kaldı ne başka bişeyim
bende kapıdan baktım çocukmusun anne sen dedim
hiçbirşey söyleyemicezmi hasta çocukla beni bırakıp gidiyosun dedim sen bilirsin kapadım kapyı

geri döndü zili çaldı telefonumu unutmuşum dedi

gitmei ama surat beş karış destekten çok köstek oluyor ya bazen bu kadrda olmaz ya

ay en desem ki?önce 1 NİSAAAAAAAAAAN yazacaktım ama sonra yazdıkalrını okuyunca acaba dedim.hayırlı olsun eğer varsa ben çok sevindim.baran zaten çok yorucu bi bebek değil.ikisi beraber büyür ler.en fazla 3 yıl sıkıntın olur ondan sonra ohhh ne güzel günler yaşarsınız.

ben de artık takmıyorum canım.napim ağzını açıp yediremem ki.daha da zorlarsam kusmaya çalışyo ağzında tutuyo.ben de hiç zorlamıyorum.1 kaşık mı istiyo 1 kaşık verip kaldırıyorum.

sultan anneleri idare etmek gerçekten bazen çok zor oluyo.ama şöyle bi sarılıp boynuna öpüversewydin yanaklarından o da indirirdi yelkenleri hemencecik.canımız onlar bizim

gülfem hanımın uykusu gelmiş.sanki uyuyacakmış gibi.gelmiş bacağımı çekiştiriyo ee ee mem diyo.emziricekmişim hanımı.beni kandırıyo emiyo işi bitince kalkıp gidiyo eee falan kalmıyo:))

kalabalığız ama sadece ben yazıyorum.niyeki
*ben de kaçtım.çorba içirmeye çalışcam sonra da emzirip eee yaptırcam bakalım inşallah uyur.
uyusa da ben de aşk ve cezayı izlesem.boshayallersmile

ay sultan korkuttun beni ben bu ay 2 kere unuttum aman tanrım ya bende de olmasın allah korusun eminmisin cnm sen ya....
kendi derdime düştüm kusura bakma cnm keremin hastalığından dolayı zaten sinirlerin hassas ondandır durma üzerinde onunda siniri geçince barışırsınız üzülme cnm

canım kusura bakma ama seni sakinleştirecek bir söz söylemek içimden gelmiyor..
bu davranışı kayınvaliden yapsa kaynana işte deriz.
ama kendi annen yapınca biraz tuaf olmuş..

acaba ona güvenmemenimi istiyor . keremin bakımı konusunda..
anne bu yaa.. ilk önce kendi çoçuğunu düşünür,,

sultan bu kadar açık yazdığım için kusura bakma..

valla kırdın diyede üzülme bence..

Son düzenleme:
sultancım sınırlerın bozuk canım ondan olmustur duzelır merak etme ıste bazen annelerde cocuk gıbı oluyo napalım ıdare edıcez artık

valla cnm bana sağlık ocağında hemşireler öyle tembihledi 1 ay içinde 2 kez unutursan hp etkisini yitiriyormuş kondomla korun yinede dediler

sultan anneleri idare etmek gerçekten bazen çok zor oluyo.ama şöyle bi sarılıp boynuna öpüversewydin yanaklarından o da indirirdi yelkenleri hemencecik.canımız onlar bizim
cnm benim annemin sniri öpmeyle geçmiyor .çok kinci ne kadar sarıılsanda 5 karı surat yapar beni dahada sinir eder sarılmakta gelmiyr içimden

cnm nie kusura bakayım hala sinirlerim tepemde bide nasıl oluyosa ordan buluyo burdan buluyo hep üste çıkıyo hep kendi haklı

sultancım sınırlerın bozuk canım ondan olmustur duzelır merak etme ıste bazen annelerde cocuk gıbı oluyo napalım ıdare edıcez artık

ayy annem lohusaykende beni bırakıp gitmişti çekemiyorum artık ya
bktım

çocuğu götrümüş yatırmaya işte o zaman
yatak odanın penceresini açmştım havalansın die öylece yaırmış keremde üstünü açıyo cam açık kapı açık çocuk orda yatıyo zaten hasta bide öyle bırakıp kapıy çekip gidiyo söylemeden

egeye kıymalı arpa şehriye çorbası yapmıştım dün.
bugün suyunu süzerek vericem dedim,alışsın.
yarım kase yedi ama kıymalar ara ara rahatsız etti.
ama çiğnedi yuttu:))
doymadı yarım kaseyle ama sonrada meyve veririm..

üzülme sultan hepimiz yaşıyoruz benzer durumları canım.
maşallah egeye aysun.
ben de gülfeme yoğurtlu makarna yedirdim şükür yedi.

canım boşver.. Herkes bir olmuyor işte..
Bu annende olsa olmuyor.. Gerçekler böyle malesef..
Biz ne yapacağız. Herşeyden bir ders alacağız..
Bu yapılanları biz kendi çoçuklarımıza yapmayacağız..

Bazen yazıyorum ya babamda beni delirtiyor diye..
Ilyasa tembihliyorum bak sakın böyle şöyle yapma diye..

Bırak takma .. Içindekileri boşalt burda yada istersen mail at ..
Rahatla..
Içine attıkça daha çok kuruyosun kafanda

afiyet şeker olsunda niye süzdün ben anlamadım..

Baran şehriye çorbasını yiyor.
Hee kıyma için diyosan..

Blandra vursaydın.. Keşke..

şirvan çorbanın içindeki pütürleri çiğnemeden yutuyor ya,sulu diye.
yemeklerini de suyuyla ezip veriyordum yine direk yutuyordu.
amacım çiğneyerek yutsundu.
az önce öyle de yaptı...

ben de kıymayı kavururken büyük parçalarda oluyor içinde işte onları azcık blendırdan geçiyordum ama yasakladım kendime blendırı..
artık 1 yaşında oldular.
yaz geldi eline erik,kiraz verdiğimde koparıp yesin:)))
ayy erik istedimm:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…