2009 Nisan Anneleri

ben kaçtım birz kekle meyve suyu veriim
sonrada dışarı çıkarız hava gzl

bizimki demeyveye bayılıyor
karşısında yiyemezsin elma çıldırır o da ısıracakmış ille. her meyvemi beraber yiyoruz. kiviye de bayılıyor. portakala da bide biraz soğuk olsun elinden alamazsın

aminnnnn mügecim .biz oğlumla pastasının siparişini vermeye gittik geldik havada süperdi inşallah güzel olur palyaçolu ttrenli bi pasta olucak dışı beyaz kremalı içi fıstık çikolata parçalı .bu arada bayağ konuşmuşsunz maşallah.bide bizede doktorumuz göz doktoruyla ilgili bişey demedi

popona kurban olayım anammm

ananı öpte başına koy şirvaannnn
nasıl uyutuyo barancığıııı

bizde akşama bi arkadaşa gidicez
demiri ananesi uyutucak ama nasıılll
hep meme emerek uyurdu inş. uyur
memeni kes ver .. ayy çok salakca oldu tamam kabul ediyorum.

ben elmayı ve armutu pişiriyorum ardından içine bir parça muz, bi kaç bebe bisküvüsi koyup robotta çekiyom. birazda yoğurt katıp yediriyom. severek yiyor
nasıl yani bir tarif et bakım..

şirvan sana neden sempati duyuyorum biliyo musun?

en azından yazdıklarımı okuyup (ikinci kez bile) alıntı yapıp geri dönüyosuna.s.
anacım burda da beni sevmeyen yokmuş.. şımardım şimdi..
tuğbada sabah sevdiğini söyledi.. dopralığımı ..

varmı yoksa.... klava:klava:klava:

portakalın suyunu mu sıkıyorsunuz...
tarif edin bakımmm

evet niyekii

ay ben dün ütü yaptım sen ütüyü fişte unut
bu sabah eşim fişte ütü var dedi aabaaavvvv dedm nasıl unutum ben onu yaa
demire yetişicm diye herşeyi unutuyorummafoldumben
fatura gelince eşinde seni unutacak.. ütü en çok saati döndüren şey..
allahtan benimki kazanlıda fişdede olsa düğmesini kapatmam yeterli oluyor..

afferim sana... fırıl fırıl elbise alacakmış..
allah bilir o anda onları düşünüyordun dini j.lopez seni..

Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
demirim, DatluCadu, TugbaEcrin, AysunEge+, SEAASIA, Ayshe, burcu_arda, tugbiş123+, sev_rey, ssengun
ben nerdeyim bu arada
kaç kişilik ve ne kadar
ve nerden verdin..
söyle bakalım , çok sordum ama olsun..

şu artılar niye var isimlerin yanında

proüye onlar

seni sevmeyen ölsün desem , çok mu iddialı konuşmuş olurum

meyve mamsına gelince: elma armut küp küp doğranı cezvede haşlanıyo. yumuşayınca ateşten alınıp içine muz katılıyo. bi kaç ta bebe bisküvisi.sonra robotto çkiliyo. ardından içine bi kaşık kadar yoğurt.
servise hazır.

ayrıca irmik muhallebisinide pek sevdi sueda. irmikle sütü karıştırp pişirdim. üstüne havuç rendesini cevizle karıştırp yaydım. bayıla bayıla yedi.

Valla benim bile ağzım sulandı )
evet bencede şirvanın yazım üslubundan kaynaklı bence onun yazılarını okuyunca sanki karşımda sohbet ediyor gibi geliyor bana...

Valla benim bile ağzım sulandı )
evet bencede şirvanın yazım üslubundan kaynaklı bence onun yazılarını okuyunca sanki karşımda sohbet ediyor gibi geliyor bana...

sizde yiyebilirsiniz. tatdı çok güzel. artanıda ben indiriyom mideye.zaten bebişler bizmi yiyemediğimiz şeyleri pek yemiyolar.

geçmişi okudum ne çok konuşmuşsunuz siz bakim.
şirvan ben de senin samimiyetini çok seviyorum

bu arada bilge ya ben de mesajını daha önce de okumuştum.Allah Allah
hatta okurken dedim ki niye tekrar yazmış ki acaba

aysun çorba değil de yoğrtlu makarna yedirdim.yedi şükür.bu aralar çorbalarla aramız yok .ama muz elma ceviz bisküvi karışımını seviyo.benim kurtarıcı öğünüm.

annem de dün kek yaptı .gülfem için az şekerli bıol meyveli cevizli.bayıla bayıla yiyo hanım.benim kızım olduğunu belli ediyo.ben de bayılırım keke böreğe.

bende pasta siparişini verdim biraz tuzlu ama kızıma değer
bağ pastanesinden verdim ben şirvan.

bu arada bilge ya ben de mesajını daha önce de okumuştum.Allah Allah
hatta okurken dedim ki niye tekrar yazmış ki acaba

he he he takdiğim işe yaramış.
ne yapıyım kimse yorum yazmayınca bende kpyla yapıştır yaptımsempatiksalakcinni

sevgi göz doktorunu geçen haftaki doktor kontrolümüzde söyledi bize doktorumuz...ama 1 yaşından sonra kontrol öneriyoruz dedi öncesinde hiç uyarmamıştı...bende haftaya cumartesi götürücem idili...

şirvan canım ben 25 kişilik verdim bizim karşımızda büyük bi pastane var 140 dedi önce sonra 115 yaptı bizim için inşallah güzel olur yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…