2009 Nisan Anneleri

ay canım benim evet ben megul.sevrim gedayı.giremiyo ama artık eskisi gibi.

istanbul farkı canım ya.kolay gelsin sana.

ben kızıma hava aldırayım.gelice görüşürüz.

milföylü sevmiyorum ben .. yemesi zor oluyor.. kaparıyuor. keserken dağılıyor..
falza yemen

aaa canım paçanga böreği istedi...

aman dayın almanyadaymış..
ankarada olsa ne yapardık...

mahalleyi taşırlardı valla...

ne mahalle taşınsın nede aidat ödeyeyim. anlaşalımvereliniortak

bizim burda sipariş pasta yapıyolarmı bilmiyom hiç. eda menü güzelde şirvanın dedği gibi bende milföyü sevmiyom. zor yeniyo. ben yeni bi börek keşvettim hem pratik hem lezzetli. ondan yapıyom hemen misafirler.

ayrıca şirvan

beren keşke....

ne demek oluyor.

bu arada milföyü bide çocuklar heryere dökücek şimdi düşündümde haklısınız böreği ıspanaklı yaparım heralde

kızlar bişey soracağım.. aranızda para biriktiren varmı...
ben bir türlü biriktiremiyorum..

mesela maaşı yatırmışlar..
tüm kartları ödedim.. maaşı bitirdim..
eşiminkinide bir ay içinde yiyoruz..

sanal gün mü yapsak...
yani veriyoruz gibi yapıp kenara mı atsak..

slm kızlar
egenin doğum günü kutlu olsunnn nice senelere sağlık ve mutlulukla inşallah diorumm veeee
şirvan canımmm ben sana daha kaççç ay önce demiştim burda en çok sana kanım kaynadı die öhöhöhö bi hatırlatiim diorummm hamile olduğunada inanmıyorum ama tabiki inandırmak zorundada deilsin eğer doğruysahayırlısı olsun rabbim hakkında hayırlısını versin ehhh inşallahta bi kızçe versin yakışııırr diorumm zar zor geçer zaman ama ilerdeii yapmışımda doğurmuşum dersin yaşları yakın olunca çok iii oluo diolar benimkiler 6 yaş arayla olduğuiçin baya zor oldu şimdiki aklım olsa 2 yıl arayla hamile kalırdım çok konuştumm biraz susiiimm

kızımın dogüm gününe 2 hafta kaldı.. birsürü elbise bakim ne alacağıma karar veremedim hala.. babası bi elbise almış çok güsel.. ama 2 yas içi almış biras uzun..
baska bişi alıcam ama bilemiyorum daha..

kız erkek belli değilya ..
kız olur anlamında söyledim

hemen altında bişey aramayın..

biz ev kredisi ödüyoruz 1200 tl..
birasda bitirtiriyoruz azcık azcık...
işyerinde de gün yapıyoruz biz..
organizasyon tabiki ben:)

bu arada milföyü bide çocuklar heryere dökücek şimdi düşündümde haklısınız böreği ıspanaklı yaparım heralde

boğça şeklinde yapda oda dökülmesin...
tane tane olur hep.

tespi böreğini kestiğinde yerken zor olur. içi hep döküyor.
ben hep elimle yediyim için ...
kroyumda biraz..

valla bende biriktirmeye karar verdim artık. kenarda param olsun isityom. igün yi fikirde, nasıl olacak?

kız erkek belli değilya ..
kız olur anlamında söyledim

hemen altında bişey aramayın..

haaa tememe. keşkeeeeee. ne güzel olur bi kız bi erkekboshayallersmile

bi börek tarifi verebilirim kızlar.

yufkaları sigara böreği yapar gibi kesin. yeni bir iç malzemesi keşfettim. patlıcanlı kımalı yapmıştı bunu oda güzel olmuştu .yeni yaptığımda güzel oldu.
iç harcı: pırasaları minik minik doğrayın zeytin yağda kavurun. içine minik doğranmış sucukları ilave edin. iyice kavrulu pırasa ölünce ateşten alıp peyniri ekleyin.
sonra malzemelerle böreği sigara böreği sarar gibi sarın.
ben bi gece önce yapıyorum ertes güne çok iş kalmaısn diye.
ertesi gün süt yumurta ve yağı karıştırıyom börekleri içine atıo biraz bekletiyom.sonra tepsiye dizip fırına veriyom.

ayyy ne zaman dedim ben hatırlamıyorum bile..

kızı şimdiden uzun giysin istiyor herhalde.. mini etek yasakkk

valla bende biriktirmeye karar verdim artık. kenarda param olsun isityom. igün yi fikirde, nasıl olacak?

haaa tememe. keşkeeeeee. ne güzel olur bi kız bi erkekboshayallersmile

ayy ne bilim işte çekilş yapsak. mesela sen çıktın diyelim sana veriyoruz diye kumbaraya atsak ..
ben çıktığımda da kumbarayı boşaltıp harcasak. klava: klava: klava:

yok temmuzda kardesimin dügünü var. kına gecesinde giyssin diye düsünmüs..
bir sürü para vermis zaten.. dedin doğum gününfde de giyer değiştir 1,5 yasını al... yokmuş 1 yas için olanı varmış o küçük gelir..
annemin elinden gelir boyunu hallederim ben isterseniz dedi:)

kızlar kimse benim yazdıklaarımı dikkatli okumuyor herhade..

eşim 4 de beni almaya gelecek , dr. gidecez dedim..

içinizden biri demiyor hey şirvan hani sen dr. gidiyodun diye....

ben olsam çoktan sorardım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…