he kız bende senin megul hallerini bilirim anacım. daha dün gibi gözümün önünde.
evet izin dönüşü baya bi karıştırdım kim kimdir acaba diye. ama arkadaşlar sağolsun bunu düşünüp hemen bi topiç açmışlar ordan kimin kim olduğunu anladım.
ama itiraf edeyim ben seni hep geda ile karıştıryordum. neden dir bilmem .
ya sizler 30 -25 kişilk pastayı 115 140 alıyorsunuz yuh diycegım ama ayıppp kaçıcak
ben 30 kişiligi 60 dedi tanıdık 45 yapıyor
ve buranın en kalitli pastanesi...
adıda soy adımız gibi BALIMMMMMMM
resimli yaptırcak vaz gectımm
pastanın içi kako muzlu
dışı beyaz mavi
üzerınde bibron ayakkabı v.s var resimlerini cekıcezz eklicemmmm...
aman dayın almanyadaymış..
ankarada olsa ne yapardık...
mahalleyi taşırlardı valla...
ne mahalle taşınsın nede aidat ödeyeyim. anlaşalımvereliniortak
bizim burda sipariş pasta yapıyolarmı bilmiyom hiç. eda menü güzelde şirvanın dedği gibi bende milföyü sevmiyom. zor yeniyo. ben yeni bi börek keşvettim hem pratik hem lezzetli. ondan yapıyom hemen misafirler.
ayrıca şirvan
beren keşke....
ne demek oluyor.
bu arada milföyü bide çocuklar heryere dökücek şimdi düşündümde haklısınız böreği ıspanaklı yaparım heralde
kızlar bişey soracağım.. aranızda para biriktiren varmı...
ben bir türlü biriktiremiyorum..
mesela maaşı yatırmışlar..
tüm kartları ödedim.. maaşı bitirdim..
eşiminkinide bir ay içinde yiyoruz..
sanal gün mü yapsak...
yani veriyoruz gibi yapıp kenara mı atsak..
kız erkek belli değilya ..
kız olur anlamında söyledim
hemen altında bişey aramayın..
slm kızlar
egenin doğum günü kutlu olsunnn nice senelere sağlık ve mutlulukla inşallah diorumm veeee
şirvan canımmm ben sana daha kaççç ay önce demiştim burda en çok sana kanım kaynadı die öhöhöhö bi hatırlatiim diorummm hamile olduğunada inanmıyorum ama tabiki inandırmak zorundada deilsin eğer doğruysahayırlısı olsun rabbim hakkında hayırlısını versin ehhh inşallahta bi kızçe versin yakışııırr diorumm zar zor geçer zaman ama ilerdeii yapmışımda doğurmuşum dersin yaşları yakın olunca çok iii oluo diolar benimkiler 6 yaş arayla olduğuiçin baya zor oldu şimdiki aklım olsa 2 yıl arayla hamile kalırdım çok konuştumm biraz susiiimm
kızı şimdiden uzun giysin istiyor herhalde.. mini etek yasakkkkızımın dogüm gününe 2 hafta kaldı.. birsürü elbise bakim ne alacağıma karar veremedim hala.. babası bi elbise almış çok güsel.. ama 2 yas içi almış biras uzun..
baska bişi alıcam ama bilemiyorum daha..
valla bende biriktirmeye karar verdim artık. kenarda param olsun isityom. igün yi fikirde, nasıl olacak?
haaa tememe. keşkeeeeee. ne güzel olur bi kız bi erkekboshayallersmile
ayyy ne zaman dedim ben hatırlamıyorum bile..
kızı şimdiden uzun giysin istiyor herhalde.. mini etek yasakkk
ayy ne bilim işte çekilş yapsak. mesela sen çıktın diyelim sana veriyoruz diye kumbaraya atsak ..
ben çıktığımda da kumbarayı boşaltıp harcasak.klava: klava: klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?