aynen ayneeennnnnndışarı çıkarken baranı süslemekten bana fırsat kalmıyor..
ben paspas beslemeler gibi geziyorum .
kocam ve oğlum şık şık ..
Bizimde geçen idrarda mikrop çıkmıştı tekrar denetti beceriksiz hemşire yamuk mu ne takmış tamamı dışarıya aktı veremedik bir daha bizimde sıkıntımız yok boşver dedik iyimi kötümü yaptık bilemiyorum
Bende ayakta ve omuzda şeklinde uyuyor ama biz gece çok sık kalkıyoruz işte..
ay yemek yapıcam markete git beni ara dedm
hala tık yok adamdaa yaaaaa
aslında şeytan diyo ne yemek yap ne evi temizle herşeyden
elini eteğini çek otur köşende oohhh miiisss
aklı başına gelirmi acaba?:)
Herkese Merhaba,
Genelde iyi bir haftasonu geçmiş. Bizde de öyleydi. Havalar insanın moralini çok etkiliyor.
Ela maşallah çok cici olmuş annesi de hiç çocuk doğurmamış gibi bravoo
Dilek geçmiş olsun atlattın . Tüm d. gününü geçirenlere mutlu yıllar diliyorum...
Gülfem için üzülüyosun annesi haklı olarak ama bence hastalığı falan yok lütfen dr. dr. dolaşıp kendini de onu da yıpratma. Enes imin ağlarken nasıl kesildiğni görseydin. Dayanamayıp mahvoluyordum.Uzun süre düzelmedi Hala bazen oluyor Öyle kalbine baktır vs. çok konuşan oldu ama kimseyi dinlemedim. Allah a şükürler olsun hiç bir şeyi yok.
Uykusu az düzelsin bence bir şeyi kalmayacak. Daha da fazla sabır maalesef.....
Şirvan şekerim seninde kilo vermeye ihtiyacın yok ama benim en son baktığım resimde memeler azcık büyüktü sanki ama Baran hala emdiğine göre normal yaniii:teytey:
egede şapka taktırmıyor
dogum gününde atkı pere takımı geldi pon ponu var kobardı bile....
ya ben söylemeyi unuttum dogum günü akşam ege oynuyor pat sen bi düş sehpanın köşesine yanak morrrrrr hemde cok mor yanak diyoruzzz
ne kadar cok agldıı
şivan msn gelsene video atıcamm...
maşallah hanımlar gene sohbet gani.
sueda hasta bugün biraz. sınava gidip gelirken baya yoruldu çocuk. üşüttüde . öğlen az biraz ateşi vardı inş. geçer. kaç gündür maşallah iyi hastalanmadı diye diye en sonnda hasta ettim çocuğu. çok şom ağızlıyım.
ahh canım sorma o memeleri.. inek memeleri gibi kocaman.. bırde çok sarktılar..Herkese Merhaba,
Genelde iyi bir haftasonu geçmiş. Bizde de öyleydi. Havalar insanın moralini çok etkiliyor.
Ela maşallah çok cici olmuş annesi de hiç çocuk doğurmamış gibi bravoo
Dilek geçmiş olsun atlattın . Tüm d. gününü geçirenlere mutlu yıllar diliyorum...
Gülfem için üzülüyosun annesi haklı olarak ama bence hastalığı falan yok lütfen dr. dr. dolaşıp kendini de onu da yıpratma. Enes imin ağlarken nasıl kesildiğni görseydin. Dayanamayıp mahvoluyordum.Uzun süre düzelmedi Hala bazen oluyor Öyle kalbine baktır vs. çok konuşan oldu ama kimseyi dinlemedim. Allah a şükürler olsun hiç bir şeyi yok.
Uykusu az düzelsin bence bir şeyi kalmayacak. Daha da fazla sabır maalesef.....
Şirvan şekerim seninde kilo vermeye ihtiyacın yok ama benim en son baktığım resimde memeler azcık büyüktü sanki ama Baran hala emdiğine göre normal yaniii:teytey:
zeytinyağlı biber dolması yap sende..şirvoş evde malzeme var ama bi tek kıyma yok
ayıptır söylemesi biber dolması yapıcm
evet canım ikiside süüsne çok düşkün..gulercım onların huyları böyle canım artık az kaldı sabır dıcez yapıcak bısı yok ben bu durumu kabullenelı cok oldu uyku sevmeyen bı kızım var
selene doğum gunu ıcın tac aldım oda takmayı sevmıyo hemen çekıp alıyo
şirvan ıkı erkekle bas etmek zor desene
mugecım sende deiğini yap yapma hıcbışı otu bas kösede :) bu taktıkbende ıse yaramıstı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?