2009 Nisan Anneleri

çokk yanlışşşşş

konuyu toplam 13 kullanıcı okuyor. (13 kayıtlı kullanıcı ve 0 misafir)
urla, resolve31, datlucadu, demirim, navrıs+, denizela, yaselin, zeyno5, ruveydax, ssengun+, gulshenidil, pinarny, sev_rey

aaaa ayşe girmiş..
Nerdesin kız nerelerdesin bakım..

sende evden bakarsın artık girebilirsen tabi barandan

EŞımde pazar sabaĞı kalktı elı ŞıŞmıŞtı, parmkları falan kocaman olmuŞtu.

Bazende sırtımda kırmızı kabarmalar oluyordu.

BıŞey alerjı yapıyor dıye dÜŞÜndÜk..

BugÜn sonunda dr. Gıttı.
Bır sÜrÜ tahlıl yapmak ıÇın 5 tÜp kan almıŞlar.
ınŞ. BıŞey Çıkmaz..

inşallah öyledri müge.

seher canım ya ben uykudan geçtim artık da şu ağlamalarına bi çözüm bulmak istiyorum.

iyi yapmışsın.:lepi:kaydirigubbakcemile5

selin herşey çok güzel görünüyo.ne kadar çok şey hazırlamışsın maşallah.
yaseminin hırkası çok hoş.
canım bu arada ben yasemine hediye alcam inşallah şirvan sormadan söylim.kargoda adersin de varmış.

şirvan geçmiş olsun.inşallah bişey çıkmaz.

:))) yok şirvan aynı adam degillde benzerlikleri fazla.mügenin dediği gibi aynı fabri0kadan çıkma.

selin resimler çok güzel..masada muhteşem....mor renkli olan nedir??

yasemin yemekler hepiniz harikasınız çok güzel olmuş herşey tekrar nice yıllara

çok sağol canım. tüm nisan bebekleri çok güzeller ayrıca böyle anneleri oldukları için çok şanslılar. hepimiz doğum gününü daha ne kadar özel yapabiliriz telaşına girdik.

deniz bu arada gerçekten de sen ne kadar zayıfsın.sizi gördükçe çok utanıyorum.şirvan sen nasılsın cidden kilolumusun yoksa bu hatunlar gibi bi deri bi kemik misin?

selin sofranız çok güzel maşallah...yaseminde çok güzel elbisesi çok yakışmış...
ahh güler anlıyorum seni herkese yöntem soruyorsun ama bu kızlar zamanı gelmeden değişmez....bak ne güzel diyor kızlar öğle uykusunu bir kereye düşürdüm akşam 9 da bayılıyor diyorlar...bizim idilde öğle uykusunu 1 kere uyuyor ama gece 12 den önce uyumaz...hadi 12 de uyudun deliksiz uyu oda yok...demem o ki yaradılış bu ama inan 2 yaşından sonra değişcek ben öle umuyorum....güçlerimizi birleştirelim...:))

geçmiş olsun . inş. yoktur bişeyi

inşallah öyledri müge.

seher canım ya ben uykudan geçtim artık da şu ağlamalarına bi çözüm bulmak istiyorum.

iyi yapmışsın.:lepi:kaydirigubbakcemile5

senin sinirlerde iyice harap olmuştur yaa. zor ağlayan çocuk
sonu iyi olur ama merak etme.

şirvan eşinin tansiyon sorunu olabilir elleri şişiyorsa...benim kuzendede var azıcık tuzlu şeyleri falan kaçırsa elleri şişer..inşallah bişeyi çıkmaz....

canım ben özellikle çok şanslıyım. kızım ilk torun iki taraftan da ve masanın üstündekilerin hepsini annemler hazırladı. çoğunluğu kayınvalideden tabi. ben 1 çeşit yaptım sadece. utandım şimdi :))
ama sorun hepsinin tarifini verebilirim. yardımcı çıraklık yaptım çünkü.

:))) yok şirvan aynı adam degillde benzerlikleri fazla.mügenin dediği gibi aynı fabri0kadan çıkma.

selin resimler çok güzel..masada muhteşem....mor renkli olan nedir??

mor olan mor lahana salatası. robottan lahanayı geçiriyorsun. sarımsaklı yoğurt mayonez tamam. rengi hoş oluyor.

ben kaçtım.sohbet de şahane ama bi sürü işim var.önce ütüden başlayım.gerisi gelir nasılsa.görüşürüz.cvp yazamam ama okurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…