2009 Nisan Anneleri

maşallah kendi başınamı çıktı oralara megul. her yeride altüst etmiş sıpa. yaramazlığa bak. böylelrin yakalıyp hart hart ısıracaksın. maşallah barekallah. nazar değmesin ya.
a.s.

http://i1004.hizliresim.com/2010/4/5/2467.jpg

yaramaz suratını değil de bunu ekledim daha hoşuma gitti

çok tatlı çıkmış maşallah. insan kızamıyorda yaramazlık yaptıklarında
şirva eşine geçmiş olsun. inşallah kötü bişi çıkmaz. benim de memişler büyük. sütyen almak istiyorum alamıyorum. hala emiyor sabah daha ufak akşama doğru daha büyük oluyorlar. :uhm:

evet bilge kendi çıkıyo.bizim koca yatağa bile kendi çıkıyo iniyo.dağcı olacak sanırım benim kızım

Boşver gülercim ya gülfemin bu kadar az uyumaya boyuda kilosuda gelişimide güzel demek bu çocuk böyle zaten şurada 2-3 sene sonrasında bu zamanları bile özleyecez

Boşver gülercim ya gülfemin bu kadar az uyumaya boyuda kilosuda gelişimide güzel demek bu çocuk böyle zaten şurada 2-3 sene sonrasında bu zamanları bile özleyecez

sağol sevgicim.evet zaten zaman çok çabuk geçiyo

tipine bak . yaramaz cadıı. normalde başkalarının çocuklarına çok canım kaynamaz ama 2009 nisan bebelerinin resmini görünce kendi çocuklarım gibi içim eriyo.

sağol canım.ben de aynen hissediyorum.çok seviyorum herbir kuzumuzu.biri hasta olunca sabah ilk aklıma gelen nasıl oldu acaba sorusu oluyo

annem gülfemi uyutmaya çalışıyo.kadıncağız neler yapıyo.neyse ben cidden kaçtım.görüşürüz arkadaşlar.

evet bilge kendi çıkıyo.bizim koca yatağa bile kendi çıkıyo iniyo.dağcı olacak sanırım benim kızım
maşallah. bizim kız daha yükseklik kavramını bilmiyo. ben tırmanmaya pek meraklıydım küçükken. o babası gibi tembel olcak sanırım.
heee sütaşın reklamında uçan inekler varya..
onların bir tanesi benim
fark ettiniz mi hiç

:))) bi dahaki sefere dikkatli bakarım

Geçmiş olsun şirvan inş.temiz çıkar sonuçlar....

Şekerim umarım eşinin bir şeyciği yoktur geçmiş olsun

Sütaş'ın ürünlerini çok severim.....Senin benzetme pek komik şemşamer

teşekkürler kızlar..

eşim aradı biraz önce eve gidiyormuş. (yatmaya.. )

hafta sonu boğazları ağrıyordu. şimdi gribe döndürmüş.

aklıma bin türlü şey geliyor yarabbimm.
sonuçlar gerçi yarın çıkacakmış ama..

seside iyi gelmiyordu..

off 2 gün sonra süt iznim bitiyor. şimdi bile 4.30 a kadar içim sıkılıyor. 6 da çıkınca napacam bakalım. patlarım artık

yoktur bişeyi. gripten öyle gelmiştir sesi merak etme. genç adamm bişey olmaz allahın izn.

nefes alsaydın biraz bu ne kadar çok yazı
nasıl okuyacam ben şimdi bunu

dur okuyim bari..

ben nefes almadan yazdım sen nefes alarak oku:)

ben 1 saat uyudum elti aradı.tan..... gidellimmi diye gidelim dedim sizlere baktım kactım
şirvan bende varım o inekler arasında
eşindede umarım kötü bişi yoktur byeeeeeeeeeeee

çok güsel herşey masallah
insallah bişi yoktur
geçmiş olsun..
http://i1004.hizliresim.com/2010/4/5/2467.jpg

yaramaz suratını değil de bunu ekledim daha hoşuma gitti
masallah...
ben 1 saat uyudum elti aradı.tan..... gidellimmi diye gidelim dedim sizlere baktım kactım
şirvan bende varım o inekler arasında
eşindede umarım kötü bişi yoktur byeeeeeeeeeeee
gez bakalım:)

melek iyi gezmeler.........
benimde canım sıkılıyor.....
ege yemeklerini yemediği için daha bir üzgünüm(
şirvannnnnnnnnn huuuu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…