Eeee,Sultan,nolmuş??bayanssulusmile
Hem ben bunu Şirvan a yazmıştımkafamçokkarıştı
fatoş banu çok yoğun kızlar tuğbada allah kısmet ederse bugün kıbrısta....
sultan menün yeter canım elifin dediği gibi çok kalıyor...biz masanın zengin olmasını seviyoruz ama çok kalıyor...ben gelenlerin yanına verdiğim halde kaldı sonrada 2 gün onları yedik ve +1-2 kilo olarak geri döndü bize(....
melek annane geldiyse sizde arnavutluk kalmamıştır :)) benim babam geldi ordan ben bile istanbulluyum diyorum:))
bizimde babaannemiz gitti köye idil kuzenimle 2 gün
bu arada arpa şehriye,pirinç salatası,tel şehriye salatası yaparımda severimde....çok güzel ve değişik tarifler bana görede....birde baklavalık yufka diye satılan yufkalardan börek yapın kızlar harika oluyor tavsiye ederim...çokta basit ama hazır börek gibi çıtır çıtır oluyor...
kuzenim 40 yaşında şirvancım bekar...fatoş haftaiçi bilgisayarla ilgili bir mevzuu sormuştumda aradı beni yoğun olduğunu biliyorum ordan...söylerim ama...artık yaz geldi biz çalışanlardan başka olmaz topicte....
Şirvan bugün pek misafirperver gördüm seni.
Aaa Tuğba bugün mü gidiyor,hayırlısı olsun onlar için,inş herşey kusursuz geçer.
tarif tarif dedim. ben yazana kadar vermisisn zaten..bu arada arpa şehriye,pirinç salatası,tel şehriye salatası yaparımda severimde....çok güzel ve değişik tarifler bana görede....birde baklavalık yufka diye satılan yufkalardan börek yapın kızlar harika oluyor tavsiye ederim...çokta basit ama hazır börek gibi çıtır çıtır oluyor...
ben buna bişey demedimki nasıl yani anlamadm
forumda küslük olmasını sevmiyoruuuuuuuuum
benimde süt iznim bitti selin..bakalım benim günüm nasıl bitecek 6 da çıkıcam bugün gerçi sölemesem kimse çakmaz da neyse ben yine de 6 da çıkayım
niye yokmuş.. sen tarifleri okumasan..evet ya rejimdeyiz
önceden hamileyiz diye kızıyorduk şimdi rejimdeyiz diye yemek tarifi yok
benim görümcem boşandı bu arada kızlar neyse 3 yıllık evliydi ve çocuğu yok Allahtan
üzüldük ama hayırlısı diyoruz. bekar halalara bi tane de bizim halamız eklendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?