2009 Nisan Anneleri

dimi yaa bende çok boşanma haberi aldm bu sene
üzülüyorum bazen kendimi onların yerine koyuyorum çok kötü oluyorum
ayy Allah korusun yaa

burcu kuru biber dolmasına bayılırım.canım çekti.yav ne pis boğazım herşeyi canım çekiyo

selam kızlar bende karabatak gibiyim diyosunuzdur bu kadın bi gelio bi yok oluo ne olduğu belli deil ama işim çok başa çıkamuıom napiiim
bu arada bende trakyalıyım ama roman deilim hemde trakyalı olmakla gurur duyanlardanım kapı gıcırtısındada oynarım yani o derece
şirvan hrzamanki gibi kopardın beni yine fazla mal gözçıkarmaz he hihihihi

Ben de kaydediyorum,bekleyen çok tarifim var .Yaz gelsin artık o zaman yaparım çoğunu.

hayirli persembeler nisan fistiklar napiyonuz
bende yaklasik 4 5 gundur giremedim girsemde ole bakip kactim yazamadim 5gunluk gecmisi okuyamam valla zamanimda yok kusura bakamayin
bosanmadan soz lmusta en cok korktugum seylerden birisi sanirim ALLAH KORUSUN KIMSELERE GOSTERMESIN HELEDE arada cocuk versa
benim uskat komsumlarda bosaniyo 4yasinda kizlari var ne bileyim cok zor kadin cocugu aldi gitti adam kizina hasret cocuk babasina heee ole adama bu bile azda neyse
hele biz lojmandayizy gorseniz neler duyuyoruz aldatanlar dovenler parasiz birakanlar en cokta netten aldatn var AYYYYYYYY RABBIM KORUN HER SEYE KATLANIRIM AMA ALDATILMAYA ASLA
YINEDE BUYUK KONUSMAYIM

sağol müge.sonuçların iyi çıkmasına çok ihtiyacım vardı.bu aralar ben de moral 0.

AYYYYYYY kuru biber dolmasimi dedi birisi bayilirim bende heee
MUGEiyi gunlerde kullan anacim
SIRVAN EMINIM 4 5 GUNDUR BENDE GIRMIYORUM AMA BENIDE KIMSE SORMAMISTIR TABBIIII BEN SIZIN KADAR RUTBRLI DEGILIM AMA
aslinda bnede ilklerdenim ama 6ay kadar internetim kesilince epeyce gerriledim

kimse dayanamaaazzzzzz
Allah korusun çok kötü bişy bi sorun yüzünden
ayrılık olur anlaşmalı boşanırsın
ama aldatılınca yüüzünü görmek istemezsin
bide arada çocuk varsa
çooook zor bişey

bu arada bnm diğer kuzenmde geçen ay boşandı
yaprak dökümüne döndük

sağol betülcüm daha güzelleri sizin olsun
valla ben uzun zmn girmeyince soruyorum sizleiriiii
ama herkes birbirine ulaşamıyo tabii

helede bana muge nerden ulasacaksiniz hehehe
yaaaaaa bizde yani koyumuzde akrabalarda bosanma yoktur bizde olum gibi gorulur kimse cesaret edemez heee herkes mutlumu diyeceksiniz elbette degil ama kimse aklina bosanmayi getirmiyor isteeee

valla betülcüm bizde de öyleydi ama bu tabuyu
2 kuzen bozdu hemde aynı anda

biri çok küçüktü evlendiğinde
ayak uyduramadı yapamadı

diğeride karısı çok çekti
kuzenm haksızdı o yüzden ona üzülmüyorum iyi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…