2009 Nisan Anneleri

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, kokteyl

bugun esen yoktu .......

yarında ben yokum...

anneme gıdecegım kahvaltıya oraya egeyı bırakıp dişiciye gıdecegım akşama kociş gelır yemek yer gelırız evımıze allah nasip kısmet ederse....

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
urla, dozkan+, didem1981, zeyno5

şirvancım annemler ön evde oturuyo hihihi
yani istediğim zmn çıkıp hemen gidebiliorum
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
behlülle nihaaaallll şşaaaaptılaarr tüüüüüüüüüüüüüü

Daha yeni oturdum akşamdan beri.Sevgili kocacım da Kurtlar Vadisi ni seyrediyor fırsattan istifade:-((

işte nası diyiimmmm
biri erkek biri dişi bu yapan 2 kişi hihihihiihihihiiiiii

elif bugün miraya oynasın diye makarna vermişsin ya.ağzına atmıyomu onları.?
kerem ne bulursa ağzına atıyo valla.

ayyy yaptılarmı cidden yaa.biz kurttları izliyoruzz.

Bir ara e bulduysa atıyordu ağzına ,ama bu sıra atmıyor canım.Ben de yanındaydım zaten.

anamm aşkı memnu gene bitti yaa şu dizi biraz daha uzasa yaa :)) oğluşum uyudu kocam diğer odada kurtları izliyo bende yanlızım uzattım ayağımı. diz kapaklarım resmen çatur çutur yara oldu yerlerde durmaktan kayrayla beraber onlara bi bakım yapıyım bari .kızlar akşam kocamı kandırdım hamileyim diye hihihi dedim aldıralımmı saçmalama allahın verdiği canı sen nasıl alırsın diye neyse sonra dedim şaka diye yemiş akıllı kocam benim:)

Ama bugün kafasını çok çarptı ya,hem de dibindeydim.Ayağa kalkmaya çalışırken çoğunlukla,hatta bir keresinde bir yanında ben öbür yanında eşim vardı,ama engel olamadık malesef.

evet kızlar behlülle nihal birlikte oldular ama çok basit geçiştirdiler insan bikaç parça bişey gösterirdi dimi:)))))))

kerem eğer emziği varsa atmıyoda.emziği yoksa ne bulursa ağzında.
bazen gözümden kaçıyo.
baktım bişey çiğniyo.
almak için ağzını açmak istediğinde imkanı yok açmıyo ağzını.
sıkı sıkı kapatıyo.

Benim eşim de habire 2.yi ne zaman yapacaz diye soruyordu.Geçen karnım çok ağrıyordu,ben de hamişle miyim acaba falan dedim,ya olursam falan diye de komplo teorileri kurdum.Adam hemen bir U dönüşüyle,yok Miray büyüsün,o zaman demeye başladı.Öylesine diyormuş meğer çocuk çocuk diye.
Ya da Miray ayaklandı ya artık,gözü korktu.

kerem geçen gün yataktan düştü
bende yanındaydım.
dediğn gibi elif bi anda oluyo.
engel olamayınca olamıyosun işte.

nasıl bitti dizi ya.söyledimi nihal bihtere birlikte olduklarını

Bir keresinde miray a yemek yedirecektim,ağzını açmıyor kesinlikle.Yavan ekmeğe hiç hayır demez,eşim dedi,ekmek verelim,verdik,ona da açmıyor,ağzı da bir tuhaf.Sonra bununu sıkıp ağzını açtırdım ki,öyle bile zor açılıyor,meğer bir tokası var,büyük biraz,onu atmış ağzına,o da enine denk gelmiş.Zor çıkarmıştım:-(

merhaba kızlar bizim bugün 1. doğum gününümüzü yaptık ve çok güzel bir doğum günü partisi oldu 1 herşey mükemmeldi 11 tane yusufun arkadaşı 21 kişide büyük vardı birinciyi sağsalim atlattık gerçek doğum tarihi olan 10 nisanda bir doğumgünümüz daha var sadece pastamızın süsünü pembe yapmışlar dün 1 saat ağladım fakat tadı bir harikaydı bizden şimdilik bu kadar........

yorgunluktan ayaklarım sızlıyor baldırlarım et kesti resimleri bil attıktan sonra face eklerim......

bizde 2 doğum günü yaptık.çok yorucu oluyo cidden.
ama güzel bi yorgunluk.
kerem çık huysuzlanmıştı 2 sindede.hep benim kucagımdaydı.o zorladı beni.

yusufun doğum günü kutlu olsun.şimdiden kutlayayım.nice senelere

kerem uyandı
emzirdim
altını değiştirdim.
yaklasık 3 saat uyur.
bende yatagımda kitap keyfi yapayım bari.

iyi gecelerrrrr.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…