şirvancım annemler ön evde oturuyo hihihi
yani istediğim zmn çıkıp hemen gidebiliorum
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
behlülle nihaaaallll şşaaaaptılaarr tüüüüüüüüüüüüüü
anamm aşkı memnu gene bitti yaa şu dizi biraz daha uzasa yaa :)) oğluşum uyudu kocam diğer odada kurtları izliyo bende yanlızım uzattım ayağımı. diz kapaklarım resmen çatur çutur yara oldu yerlerde durmaktan kayrayla beraber onlara bi bakım yapıyım bari .kızlar akşam kocamı kandırdım hamileyim diye hihihi dedim aldıralımmı saçmalama allahın verdiği canı sen nasıl alırsın diye neyse sonra dedim şaka diye yemiş akıllı kocam benim:)
Ama bugün kafasını çok çarptı ya,hem de dibindeydim.Ayağa kalkmaya çalışırken çoğunlukla,hatta bir keresinde bir yanında ben öbür yanında eşim vardı,ama engel olamadık malesef.
kerem eğer emziği varsa atmıyoda.emziği yoksa ne bulursa ağzında.
bazen gözümden kaçıyo.
baktım bişey çiğniyo.
almak için ağzını açmak istediğinde imkanı yok açmıyo ağzını.
sıkı sıkı kapatıyo.
Benim eşim de habire 2.yi ne zaman yapacaz diye soruyordu.Geçen karnım çok ağrıyordu,ben de hamişle miyim acaba falan dedim,ya olursam falan diye de komplo teorileri kurdum.Adam hemen bir U dönüşüyle,yok Miray büyüsün,o zaman demeye başladı.Öylesine diyormuş meğer çocuk çocuk diye.
Ya da Miray ayaklandı ya artık,gözü korktu.
Bir keresinde miray a yemek yedirecektim,ağzını açmıyor kesinlikle.Yavan ekmeğe hiç hayır demez,eşim dedi,ekmek verelim,verdik,ona da açmıyor,ağzı da bir tuhaf.Sonra bununu sıkıp ağzını açtırdım ki,öyle bile zor açılıyor,meğer bir tokası var,büyük biraz,onu atmış ağzına,o da enine denk gelmiş.Zor çıkarmıştım:-(
merhaba kızlar bizim bugün 1. doğum gününümüzü yaptık ve çok güzel bir doğum günü partisi oldu 1 herşey mükemmeldi 11 tane yusufun arkadaşı 21 kişide büyük vardı birinciyi sağsalim atlattık gerçek doğum tarihi olan 10 nisanda bir doğumgünümüz daha var sadece pastamızın süsünü pembe yapmışlar dün 1 saat ağladım fakat tadı bir harikaydı bizden şimdilik bu kadar........
yorgunluktan ayaklarım sızlıyor baldırlarım et kesti resimleri bil attıktan sonra face eklerim......