2009 Nisan Anneleri

bu adar olur yaaa.
bende şimdi zaranın sitesine girim bakım dedim..
ama benim uyuz şirketim onda yasak koymuş.

bişeyler olmadığındna açılmıyor diyor..

allahtan bu site yasak değil.. yoksa ben ne yapardım . sizler olmayınca..

bu arada keremciğime çokyakışmış.. güle güle giysin . delikanlı gibi durmuş..

birde kolundaki kızarık nasıloldu . alerji demişsin dün .

İşte 2 . yi yapmak ondan korkutuyor beni.Ama sen de napabilirsin ki,öbürü yürüyebiliyor sonuçta.
Bir arkadaşım var,onun da Nisan bebeği var,büyük oğlu da 3,5 yaşında.O anlatmıştı bir kere;Küçüğe yemek yediriyormuş,o arada büyük olan da anne acıktım acıktım demiş.Ama küçük daha 6 aylık falandı.Sonra küçüğü doyurunca gitmiş bakmış,büyük oğlan uyumuş öylece:-(

Baktım bizim kız süpürmüyor.ış başa düştü tabi,bütün evi süpürdüm sildim hızlı hızlı.

saol şirvan teyzesi
kocaman adam oldu onları giyince:)
doğum günü için aldık

öyle güzel şeyler vardiki
kesinlikle bak derim

2bileğinden yukarıya doğru alerji var hala kızarıklık ne zaman geçerki acaba
bişey de sürmedim

ayy yyavrumm kıyamammm ..nasıl üzülmüştür kimbilir..

sadece kollarında mı var..

Baktım bizim kız süpürmüyor.İş başa düştü tabi,bütün evi süpürdüm sildim hızlı hızlı.

maşallah.. evi süpürmek tamam da ..
nasıl hızlıca evi sildin onu anlamadım..

ben bir bunu beceremiyorum.
koltuklarımın altı toz içinde..

görüyorum ama kendime güvenip bir türlü kalkıp yapamıyorum..
göya dün yapacaktım. dedemi görmeye gittim.

c.tesine kaldı artık ..

Şirvan yaparken bir taraftan da bunu düşünüyordum,asıl iş başlamakta.Başlayınca insan daha da hevesleniyor,ama dediğin gibi bazen benim de yerimden kalkasım olmuyor.Oturma odasındaki koltuklarım hafif benim,altları da yüksek,onlar hemen sürükleniyor,siliyorum her defasında ben altlarını.
Yarın okula gideceğim ben de,Cumartesi de gezmeye gideceğim.Taaa Pazara kadar kalacaktı yoksa.

hadi bayanlar benden bu kadar bugünlükk..

yarın sabağa kadar bayrağı birinize teslim ediyorum . kim alırsa artıkın .

sagolun kızlar.

keremede geçmiş olsun sultan.
eminmisin kuru fasulyeden olduğuna.?

pınarada geçmiş olsun.nasıl kasınıyodur yavrucak.kıyamam.

şirvan, zeyno ve burcu teşekkür ediyorum kıslar.
pın pın a şurup verdik dün akşam ve bu sabah iki ayrı şurup.. faydası oldu ama zararı da var başını yerden kaldıramıyo sürekli mız mız... ben de birini bi gün diğerini sonraki gün vercem.... Allah tüm bebelerimizi hastalıktan korusun hasta olanlarımıza da acil şifa versin inş. Allah a emanet olun iyi akşamlar..........bu arada pın pın çok konuşuyo:) hiç susmak bilmiyo ve oturmak diye bi fiil yok literatürde:smiley-cool:

off cok üzüldüm yaa içim acıdı resmen büyügüne...

ege banyoda duşa kabini cok sevıyor gıdıyor hep ona vuruyorr

aglıyor nasıl actım bak dedımmburda cıslar var gülüyor cıs yapıyor içine girdik kapıyı kapattı nasıl mutlu oldu dedım yaz gelsin seni buda bıcı bıcı ettırcemmm..
cocukta anladı yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…