zara dan
kiz gecen reha kucagimda bi arkadasla oturmaya gidiyoruz onun benim buyukle yani 3.5yasinda oglu var oda onu kucaklamis bende benim buyuge bagiriyom oglum hadi cabuk ol diye ay bi kotu oldum halbuki reha olmasa onu kucaklicam bi kotu oldum ki nerdeyse agliycaktim
İşte 2 . yi yapmak ondan korkutuyor beni.Ama sen de napabilirsin ki,öbürü yürüyebiliyor sonuçta.
Bir arkadaşım var,onun da Nisan bebeği var,büyük oğlu da 3,5 yaşında.O anlatmıştı bir kere;Küçüğe yemek yediriyormuş,o arada büyük olan da anne acıktım acıktım demiş.Ama küçük daha 6 aylık falandı.Sonra küçüğü doyurunca gitmiş bakmış,büyük oğlan uyumuş öylece:-(
saol şirvan teyzesi
kocaman adam oldu onları giyince:)
doğum günü için aldık
öyle güzel şeyler vardiki
kesinlikle bak derim
2bileğinden yukarıya doğru alerji var hala kızarıklık ne zaman geçerki acaba
bişey de sürmedim
Baktım bizim kız süpürmüyor.İş başa düştü tabi,bütün evi süpürdüm sildim hızlı hızlı.
çalışöıyorummmmmmm
çalışıyorgibiyimmmmmm :)
sagolun kızlar.
keremede geçmiş olsun sultan.
eminmisin kuru fasulyeden olduğuna.?
pınarada geçmiş olsun.nasıl kasınıyodur yavrucak.kıyamam.
iyi akşamlar pınara ve kereme çook geçmiş olsun.kayra uyuyo allha şükür sonunda bende duş aldım ohh.akşam kabaklı patatesli kıymalı yemek yaptım maşallah kayrada yedi böyle şeyler yediği zaman çook seviniyorum yaa
geçmişi okudum ..
öncelikle gülfemin tahlil sonuçlarının temiz çıktığına sevindim. topiğimizin narin kuzusu ..
kereme - pınara ve diğer hasta olan bebeişlere geçmiş olsun..
selen- yasemin - can- ecem - doğumgünüz kutlu olsun..
melek dün beni sormuşsun.. .dedem gelmişti teyzeme - annemle onu görmeye gittik.
sonra e-bebeğe gittim. bisiklet bakım diye. sadece pembesi vardı. oda güzel değildi.
ben kırmızı istiyorum.
eve geldim baranı uyutum da bişeyler yapım diyee nerde.. dedim kalk yürütecete dolan ben iş yapacağım.
mutfağa yeni perde almıştım. onu asmak istiyordum . fakat önce camı silmem gerekiyordu
sildim ama nasıl. baran bir yandan ağlıyor, ben cam tepesinde.. ayy dedim ağla ne yapım..
sildimmmm ..
sonra baranı aldım . meğerse sıpa ka.ka yapmış . ondan ağlıyor..
en sonunda saat 8 oldu yıkadım uyuttum saat 9.,
ben duşa girdim. sonra çiğdem aldım(melek kulakların çınlasın) tv. başına..
aklıma geldi.. face bakmam gerek diye..
girdim resimlere baktım.. hepiniz birbirinden şirininiz... çok şekersiniz..
elif özellikle sana söylüyorum. mirayın bence o resmini alkdır. çok güzel çıkmış allah nazarlardan saklasın.. valla nazar değecek diye çok korktum ben görünce.. bahtı güzel olur inş.
sonra eşim geldi.. saat 11 neydi.. sonrası malümmm
bu arada eşimle sarılıp yatmayı çok özlemişiz..baran hep aramızda yatıyordu da.
bugün attım odasına.. tabii sonra gene aramıza aldım..
benden bu kadar..... uzun oldu biraz
off cok üzüldüm yaa içim acıdı resmen büyügüne...İşte 2 . yi yapmak ondan korkutuyor beni.Ama sen de napabilirsin ki,öbürü yürüyebiliyor sonuçta.
Bir arkadaşım var,onun da Nisan bebeği var,büyük oğlu da 3,5 yaşında.O anlatmıştı bir kere;Küçüğe yemek yediriyormuş,o arada büyük olan da anne acıktım acıktım demiş.Ama küçük daha 6 aylık falandı.Sonra küçüğü doyurunca gitmiş bakmış,büyük oğlan uyumuş öylece:-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?