2009 Nisan Anneleri

aysun hakkında hayırlısı neyse o olsun önce tamamen öğren sonra düşün şimdiden kendini hasta etme cnm ya inş.değildir...

hakkında hayırlısı olsun aysun........

cok zor bi karar hazır olmak cok önemli.......
aslında,,
ben yenı evlşyken pat hemen hamile kalmıştım psikolojim bozulmuştu aldıralımda demiştim eşime geceleri aglıyordum stemıyorum diyeee

ama şimdide iyiki dogurmuşum diyorummmmmmm

kızlar kerem tıraş oldu saçlar gitti fotolar facede bakın bakalım yakışıklım nasıl olmuş

deniz gözünaydın canım...
ne kadar çok sevindiğini tahmin edebiliyorum
darısı başıma inşallah.....

aysun hakkında hayırlısı olsun canım....

gördüm resimleri sultan
keremin ne çok saçı varmış
masallah
fotolar çok güzel

aysun hakkında hayırlısı olsun canım ama bu test sonucu negatif çıksa yanlış olma ihtimali vardı ama pozitif çıkmış bence kesin hamilesin
bu işin en güzel yanı yay burcu bir bebiş geliyor ben çok severim yay burcunu kızımda yay burcu
senin için biraz zor bir süreç olacaktır ama düşünsene arkadaş gibi büyüyecekler

çok geçmiş olsun pınara bizde daha yeni iğleşiyoruz bu ara bütün bebekleri yokladı grip

egenın azı dişler yarılmış ama da gözükmüyor huysuzlugu o yuzdendii offff hasta oluyor arkasından diş patlatıyorrrrrrr

her dişde böyle yandık biz o dişler tamamlanana kadar...

melek aynen demirde öyle önce hasta oluyo arkasından diş çıkarıyo geçen bende düşündüm diş sayısı kadar hastanelik olduk valla.

kızlar şu smart trike 159luk olan hiçbiyerde bulamıyorum annem alacaktı keremin doğum günü için
ama yok bulamıyorum yaa

ne aldırcam şimdi,bana akıl verin kaynanamlar chicconun bastonlarından alcaklar o da 250 lira falan şimdi ben anneme ne aldırıcam altında kalmalarını istemiyorum şöle 150 liralık bişey

kızlar kerem tıraş oldu saçlar gitti fotolar facede bakın bakalım yakışıklım nasıl olmuş
gördümmm harıka olmuş bayıldım tosun paşayaaaaaa

evet cnm aynennnn

bugun aglarken bi baktım et yarılmış ama dişgözükmüor hasta zaten daha burunları akıyor ben ise yutkunamıyorum bademciklerimden

bu havalar herksi carptı..

Konuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla

aysuncum hakkınızda hayırlısı olsun cnm bencede ikisi arkadaş gibi büyüyecek hiç üzme kendini herşeyde vardır bir hayır eminim bundada vardır ...

Günaydın.....
Keremşantinin fotolarına bakayım önce, bizde hala saç yok gibi birşey seyrek seyrek zaten, Şu araba gibi adını diyemedim işte onlardan aldırsan nasılsa yaza biner onlara bizimki lunaparktaki arabaların direksiyonuna bir yapışıyor sorma bence uygunlardan varsa onlardan aldır....
Künyesi yoksa künye aldırabilirsin bulursun o fiyata sanırım hemde anı olur...

gunaydın kızlar
aysuncum hakkında hayırlısı canım
sultan kereme bayıldım maşallah ona carsıdada bısıklet baksana bı sultan bulabılırsın belkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…