2009 Nisan Anneleri

çok karışık kafam çokk.
neler düşünüyorum neler(
bebek ilgi ister.
gece emzirme durumları var,uykusuz kalırsam gündüz egeyle nasıl ilgilenicem?
bebeklerimizin yeni doğmuş anlarını getirelim gözümüzün önüne ne kadar zorlandık
ege daha çok küçük ona öğretmem gerekenler var,yani vaktimi egeye ayırmalıyım.
hamilelik boyutu da çok başka!
mide bulantısı,uyku,vs vs...
egeyi kucağa almak istesem sorun,peşinde koşsam sorun offff ya
ben bu bebeği düşünmüyorum sanırım ama .........

hemen hemen aynı fikirlerdeyiz cnm ama bir sonuçları al da inş.değilsindir hata olmuştur...Beenide geçen ay gecikti aklımdan bunların hepsi geçti zaten tek çocuk düşünüyorum ben de sanırım.... genede başa gelen bilir doğrusunu cnm

günaydın...
aaaa ne oldu aysun..
akşam neler kaçırdım..
bir geçmişe bakım..

bu arada hakkında hayırlısı ne ise o olsun

dün akşam face resimlere baktım..
kerem - ecem çok şekerlerdi..

maşallahh..
tam kk ya girecektim.. site geçiçi hizmet dışıdır dedi.. bende yattım. .

günaydın kızlar....aysuncum hakkında hayırlısı olsun canım benim....evet hangi kararı alırsan al arkandayız senin lütfen üzülme....hep bu örneği veririm ama ablamında büyük oğlu tıpkı ege gibiydi hatta uyku kısmı o kadar zordu ki sabah ezanlarına kadar sallardı oğlunu ve salladığı yerede 3 battaniye koyardı ki hemen oracıkta bırakabilsin o kadar vahimdi yani durum...2.oğlunu doğurdu ve Allah bana bunu mükafat olarak gönderdi galiba derdi:)) çok kolay bir bebekti...daima Allahtan işlerinin kolaylaşmasını iste....bende dua edeceğim senin için...

gunaydın kızlar
aysuncum hakkında hayırlısı canım
sultan kereme bayıldım maşallah ona carsıdada bısıklet baksana bı sultan bulabılırsın belkı
canım baktım çok gezdim çarşıdakiler çok kıytırık ya plastikleri çok yumuşak renkler desen cümbüş

künyesi var cnm ya

saol teyzesi
dün akşam face resimlere baktım..
kerem - ecem çok şekerlerdi..

maşallahh..
tam kk ya girecektim.. site geçiçi hizmet dışıdır dedi.. bende yattım. .

saol bidenem.))

herkeslere günaydn
kahvaltı etmeden yemek apayım dedim ama midem kaldırmayacak
kabak aldım geçen pazardan kabak dolması yapıcam siz bebeklere veriyormusunuz artık kabak?

yok kızlar 2 gecedir eve geç geliyorya..
aklı sıra onu üst bast etmek..

bu arada ben barana - geçen gün kelle paça çorbasından 3-4 kaşık verdim.. acılı birde.. arkasından da ayran..

dün akşamda adana kebap yedi.. közlenmiş domatesle birlikte. yanında ayran..
lahmacunun kıymalarından da veriyorum..
bişey olmaz inş..

aynı dert bende de var. sultan.. ben o yüzden internetten sipariş vermeyi düşünüyorum..
çünkü kayınpedr biraz görgüsüzdür ben aldım demesini sever,, babamları ezdiremem bu konuda... ,

anacım sizin ailenin ilk çoçuklarında uyku problemi varmış.. idilin suçu yok yani..
eee artık senin 2. çoçuğunda uslu olur inş.

nasıl yani kabak verilmiyormuydu ben hep çorbasına katardım dolma olarak hiç vermedim ama balkabağıda çok veririm çok faydalıymış

ben veriyorum .
ben sana bir tarif verim .. değişiklik olsun . gerçi belki biliyorsundur..

1.tarif ;
kabakları oyduktan sonra kızart.. sonra içine karnıyarık içi yap.(kıyma soğan kavur işte)
içine doldur.. biraz üstüne su koyup tencerede tıngırdat..
2.tarih.
kabakları 2 yada 3 böl.. içlerini oy..
kabakların içine öncelikle tuzve karabibier sür.. nedenini bilmiyorum ama annem hep sürer..
daha sonradan ince bulgur ve kıyma -soğan karıştır harç yap.. (salça yok)

piştikten sonra üstüne saımsaklı yoğurt dök.. üstünede kırmızı piperli yağ yap üstüne dök..
sen tarif istemedin ama benim içimden yazmak geldi..

yani mevsimi geldimi die sordum kabak çıktı da geçen sene yazn veriyodum yeni ekgıdaya geçtiğimiz zamanlarda fix patates havuç ve kabak püresi:)

saat 10 oldu ..
aysuna haber geldimi acaba...

şuraya bak..
tam süprüz ..

biz derdik hep.. hiç demeyen birine çıktı..
bu arada bende hala hastalanmadım..
sabah test yapım barii..

bende herşeyi veriyuorum....hatta idil pizza düşkünü diyebilirim:kedi:...napim biz yerken bakıyor kızcağız...lahmacunda verdim güvendikten sonra aldığın yere sorun olacağını düşünmüyorum...

sağolun kızlar.
ya onlar aramadı ben aradım yarım saat sonra arar mısınız dediler
ellerim titriyor vallahi.

günaydın kızlar

ben demire herşey veriyorum valla zaten bizim ağzımız oynasa içinde ne var diye bakıyo hemen istiyo
bizim yediklerimiz daha güzel geliyo herhalde kebapta yiyo kısırda hatta limon yalıya yalıya geziyo

sultan bence sen annenlere direk altın aldır şimdi lazım olmayan bişeye boşuna para harcatma sonra istediğin şeyi bulunca bozdurur alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…