hımm belki delik falandı kısmet işte ya ötesi yokprezer--tif sultan! işte nasıl hamile kaldığımı bu yüzden anlamadım(
seher cidden kesin bir korunma yöntemi bulsaymışım keşke(
içine dışına -- allaha emenet yanii.
p.z bezen kullanıyoruz.. nadir diyebiliriz. bir türlü alışamadık ona
kızlar hamileyim(
canım baran duruyor içinde sesini çıkarmıyor şimdilij..evet gerekli oto koltuğuda bilmeden de alınmıyoki birinin tavsiye etmesi lazım
şirvan sen almıştın kullanıyormusunuz nasıl rahatmıı baran duruyormu onda
aysun 20 dakka oturuyo en fazla diyor alırsakta oturmazsa yandık çok pahalı oto koltuklarıda
ben korkuyorum onu taktırmaktanşirvan buyuk cesaret bacım ya nasıl allaha emanet gidiosun kız ben doğumdan 2 ay sonra spral taktırdım valla korkumdan
aynıı benbizde de yok bişey. saldık çayıra mevlam kayıra:hulya:
allah gönlüne göre versin aysuncum
ayy şiravn ne güldüm he içine dışına demek ama gerçektende o przervatif benim de
midemi bulandırıyor ya:)))
hımm belki delik falandı kısmet işte ya ötesi yok
delisin kızım sen ehehe:))
kızlar hamileyim(
he bende korkuyom valla. bi kara gitmiştim ilk doğumdan sonra. yattım. hemşire içeri doktoru çağırmaya girdi o gelene kadar ben kaçtım:sinifsinif:canım baran duruyor içinde sesini çıkarmıyor şimdilij..
ben korkuyorum onu taktırmaktan
aynıı ben
.
aysun sana bişey söyleyimmi güzelim inanki samimi fikrim teslli içn söylemiyom. ben 7 sene sonra doğurdum ilki oğlan. inan şu anda bana o kadar zor geliyoki. kızıma ne eziyetler ediyo . dün ölsün istemiyom bu bebek diyo. düşünebilyomusun. oğlanlar daha kıskanç oluyolar. çekemiyolar. ilki kız olanlarda bu kadar sorun yok. bir hırçınlık bir yaramazlık. yalnız başlarına bırakamıyorum.
ama senin araları yakın. abisi miniği farketmeyecek bile. hep varmış gibi gelecek. minikte absinin varlığından mutlu olcak. gör bak o sana hiç sorun çıkartmayacak. bununla beraber abinin bazı sorunlarıda , yemek gibi , kendiliğinden hallolup gidecek. yalnız büyüyen çocuklar çok mız mız oluyo. hele oğlanlar. inan bence sevin. 3. olmasa ben kızıma kardeş yaparım. hem evdesin. bizim gibi kime bırakacan derdi yok. hem gençsin. erken yaşta ikisinide büyütecen.
he bende korkuyom valla. bi kara gitmiştim ilk doğumdan sonra. yattım. hemşire içeri doktoru çağırmaya girdi o gelene kadar ben kaçtım:sinifsinif:
2senin kaç çoçuğun var..
3. olmasa :uhm::uhm:
iyi bak 7 sene bişey olmamış..
allaha emanet sempatiksalakcinni
http://www.bebefix.com/x_stork-stork-isofix-oto-koltugu-0-25-kg-_34381.php?k_id=0&kn=
otokoltuğu bakanlar sırvanınkı buydu sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?