2009 Nisan Anneleri

prezer--tif sultan! işte nasıl hamile kaldığımı bu yüzden anlamadım (
seher cidden kesin bir korunma yöntemi bulsaymışım keşke(
hımm belki delik falandı kısmet işte ya ötesi yok
içine dışına -- allaha emenet yanii.
p.z bezen kullanıyoruz.. nadir diyebiliriz. bir türlü alışamadık ona

delisin kızım sen ehehe:))

1.5 aylık falandır dimi aysun idrar verdiğine göre hayırlısı cnm topiğimizin ilk hamile bayanııı tebrikler :)))

prezervatif dedinizde aklıma dün gece gördüğüm rüyam geldi büyük bir marketteyiz eşim bana prez.aldıırıyo hemde çilekli yuh eheheheh:)kasiyerde bana yan yan bakıyodu çok utandımmmm

birşey yapmıycaksın allah onun kuvvetini verir ikizleri olanlar ne yapsın bide öyle düşün doğana kadar ege kendini toplar ve görürsün 2.çocugunda seni hiç uzmez birde kız oluyomus ohh ne guzel ıkı arkadas :)))

canım baran duruyor içinde sesini çıkarmıyor şimdilij..
gerçi o kadar uzun yol gitmedilk henüz..
en fazla yarım saat bişey yapmıyor..
babasının arabasında yok zaten ,o zamanda benim kucağımda oluyor..

şirvan buyuk cesaret bacım ya nasıl allaha emanet gidiosun kız ben doğumdan 2 ay sonra spral taktırdım valla korkumdan
ben korkuyorum onu taktırmaktan

bizde de yok bişey. saldık çayıra mevlam kayıra:hulya:
aynıı ben

allah gönlüne göre versin aysuncum

ayy şiravn ne güldüm he içine dışına demek ama gerçektende o przervatif benim de
midemi bulandırıyor ya:)))

ayy ne yapım kullanamıyoruz..
hımm belki delik falandı kısmet işte ya ötesi yok

delisin kızım sen ehehe:))

deliyim tabiii. deli olmasan bu kadar rahat olabilirmiyim..

kızlar hamileyim(

canım öncelikle sakın düşünmeye çalış..
acele karar verme..
hayırlısı bu demekmiş ,,

hadii topiğimizin ilk hamişi..
senin de nazın çekilmez şimdi..

keşke yakın olsan buralara...
yardımcı olurduk.

aysun bende dr. kontrolüne git derim...

hatırlarsanız çiçeğinde olmuştu..
dış gebelik falan mıydı neydi..

hakkında hayırlısı olsun yeniden
eşin ne zaman geliyor çanakkaleden...

aysun sana bişey söyleyimmi güzelim inanki samimi fikrim teslli içn söylemiyom. ben 7 sene sonra doğurdum ilki oğlan. inan şu anda bana o kadar zor geliyoki. kızıma ne eziyetler ediyo . dün ölsün istemiyom bu bebek diyo. düşünebilyomusun. oğlanlar daha kıskanç oluyolar. çekemiyolar. ilki kız olanlarda bu kadar sorun yok. bir hırçınlık bir yaramazlık. yalnız başlarına bırakamıyorum.
ama senin araları yakın. abisi miniği farketmeyecek bile. hep varmış gibi gelecek. minikte absinin varlığından mutlu olcak. gör bak o sana hiç sorun çıkartmayacak. bununla beraber abinin bazı sorunlarıda , yemek gibi , kendiliğinden hallolup gidecek. yalnız büyüyen çocuklar çok mız mız oluyo. hele oğlanlar. inan bence sevin. 3. olmasa ben kızıma kardeş yaparım. hem evdesin. bizim gibi kime bırakacan derdi yok. hem gençsin. erken yaşta ikisinide büyütecen.

canım baran duruyor içinde sesini çıkarmıyor şimdilij..

ben korkuyorum onu taktırmaktan

aynıı ben

.
he bende korkuyom valla. bi kara gitmiştim ilk doğumdan sonra. yattım. hemşire içeri doktoru çağırmaya girdi o gelene kadar ben kaçtım:sinifsinif:

senin kaç çoçuğun var..
3. olmasa :uhm::uhm:

ben sana bir tarif verim .. değişiklik olsun . gerçi belki biliyorsundur..

1.tarif ;
kabakları oyduktan sonra kızart.. sonra içine karnıyarık içi yap.(kıyma soğan kavur işte)
içine doldur.. biraz üstüne su koyup tencerede tıngırdat..
2.tarih.
kabakları 2 yada 3 böl.. içlerini oy..
kabakların içine öncelikle tuzve karabibier sür.. nedenini bilmiyorum ama annem hep sürer..
daha sonradan ince bulgur ve kıyma -soğan karıştır harç yap.. (salça yok)

piştikten sonra üstüne saımsaklı yoğurt dök.. üstünede kırmızı piperli yağ yap üstüne dök..
sen tarif istemedin ama benim içimden yazmak geldi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…