yeliz bende inanmadım eşim korunuyor diye ama nasıl oldu anlamadım!!!
bence yap canım test.
merhaba hanımlarr ...aysun canım hakkında hayırlısı olsun sakın üzülme dicem ama genede şimdi kafan çok karışık ama inan allah onu verdiyse mutlaka bi hayır vardır bundada hem ege büyüyo o doğana kadar 2 yaşında olucak nerdeyse inşallah herşey çok iyi olur sizin için
bu arada dün eşimle bayağ tartıştık ama sonunda tatlıya bağlandı herşey çok şükür kayınvalidem ve kayınpederimde eşimi iice haşladılar ohhh:) arkaadaşım gelicek bugun o gelmeden bişeyler hazırlıcam bende
günaydın kızlar....aysuncum hakkında hayırlısı olsun canım benim....evet hangi kararı alırsan al arkandayız senin lütfen üzülme....hep bu örneği veririm ama ablamında büyük oğlu tıpkı ege gibiydi hatta uyku kısmı o kadar zordu ki sabah ezanlarına kadar sallardı oğlunu ve salladığı yerede 3 battaniye koyardı ki hemen oracıkta bırakabilsin o kadar vahimdi yani durum...2.oğlunu doğurdu ve Allah bana bunu mükafat olarak gönderdi galiba derdi:)) çok kolay bir bebekti...daima Allahtan işlerinin kolaylaşmasını iste....bende dua edeceğim senin için...
saçmalama dünyanın binbir türlü hali var.valla ben panik değilim...
hayırlısı ...
2. çoçuğu istiyorum.
ha 1 sene önce ha 1. sene sonra..
o yüzden bu kadar rahat davranıyorum ..
ama 3. çoçukta tutuşurum herhalde.
hatta diyorum ben 2. doğumda bağlatım mı -- onada ceserat edemiyorum.
canım bişey soracağım özel olacak biraz ama..
birlikte olduktan sonra yatıyomusunuz, yoksa direk gidip yıkanıyormusunuz..
ben önce tuvalette oturuyorum.. akıtıyorum diyebilirim.
çişimi yapıp . sonrada - yıkanıyorum..
kusura bakmayın çok açık olduda ....
şirvan canım eşim aramış söylemiş annesine oda tabi kızmış bizim kavgamızın büyüme sebeblerinden biride bu zaten neyse dün tatlıya bağlandı da ortalık duruldu
kizlar en tehlikeli benim durumum vallaha rabbim dilememis olsun isteyene versin istemeyenede aman ha vermesin ben bu ay tam gununde oldum COK SUKURhatta bu ayda gecikti(((((((((((
ALLAH SENI EMIIIIIIII...............aralıktamı olacak yanii..
2010 aralık anneleri bu sefer döver valla bizi..
aysun şey dersin..
navriş beceremedi, onun yerine ben yapıp geldim..
BENCE KAVGA SEBEBINIZ ANNE BABASINIDA ILGILENDIRIYO BILSINLER ONLAR DAHA ETKILI KONUSURLARbu arada dün eşimle bayağ tartıştık ama sonunda tatlıya bağlandı herşey çok şükür kayınvalidem ve kayınpederimde eşimi iice haşladılar ohhh:) arkaadaşım gelicek bugun o gelmeden bişeyler hazırlıcam bende
tuğbaaaa dün kulaklarını çınlattım kızzz.
alıştınmı kıbrısa neler yapıyosun...
ecrin nasılll
yeliz bende inanmadım eşim korunuyor diye ama nasıl oldu anlamadım!!!
bence yap canım test.
gözün aydın o zaman canım. şu erkeklere evlilik okulu açılmalı. mezun olmayana kız yok. hepsi bekar kalır
aynen bende canım bazen öyle doğru çıkıyorkı :)kocakarı şeylerine pek inanmam da bazende doğru çıkıyor sonuçta onlarda çocuk büyütmüşler ve hiçbirinde sorun yok aklıma yatanları yaparım yatmazsada yapmam zaten...
bızde maşallah yıyoruz herşeyı ama almıyor kılo ne yapayım sağlıklı olsunda önemlı değılkız bizim babannede sıkar burnu güzel olsun diye :)
bu arada bizde sabah sağlık ocağında tartıldık 9 kilo 77 cm boy iyi yine :)
kutladın bacım kutladın ben şırvana naz yapıyorum ışte anlasana,çok teşekkürler arkadaşımben ecenin doğum gününü kutladım mı acaba neyse yine kutlayayım doğum günü kutlu olsun kocaman kız olsun :)
senı zaten çoook sevıyorum şenaycımcımaklinialirimsmileözi bak ben kutladım şirvan tosbası kutlamamış beni daha çok sev emi:))))))))
senıde sevıyorum hatta sevgı böcüğü gıbıyım bu ara ben canım arkadaşlarım :)bende kutladım benide sevsin o zaman))
dımı şırvan dün gıbı bugün gıbı,canım benıııım,çok teşekkürler mahallemın muhtarı,ıyıkı gelmışım kadıköy buluşmasına yoksa üzülürdüm,eskaza gelırsem zaten ıst çalacam kapını aç tamammıaaaa niye küsüm güzelim ..
Ben seni trende giderken bile 10 sefer aramıştım.
Sende duymamıştın tel . çantandaymış..
Vayy be zaman ne çabuk geçiyor..
Ece minik kuzumuzun doğum günü kutlu olsun..
Kusura bakma çekercim.
Ben onu karnından bile sevmiştim.. Kadıköyde....
bebek gelıyor bebekkızlar 1 ay geçti hastalanmadım.
düzensiz zaten diye düşündüm
yada stres yaptım geçikti dedim ama bugün midem tuhaf sanki istifra edesim var
eşimi aradım gelirken test getiricek inş.birşey yoktur........
tırsıyorum açıkçası hiç düşünmüyorum çünkü..
geçmış olsun canım,pınpını öp yerıme hemen geçecek de,bende çok özledım o günlerıselam kıslar.. inş herkes iyidir... pek giremedim bu hafta pın pın çok hasta oldu ilk kez böyle oldu grip sümüklü çok ağlıyo... ve anneee idye bağırarak.... o yüzden giremedim önceden en azından okuyodum ara ara... neyse...
hasta olan bebelerimiz annelerimiz varsa geçmiş olsun....
inanın özledim sohbet muahbbet dolu günleri.......................
canım herşeyın hayırlısı,panık yok ama gönlünden ne geçırıyorsan o olsunkızlar teste göre hamileyimmafoldumbenmafoldumben
bızde patlattık dışımızı söylemeyı unuttum tahlıl ayağına yaaaaaaaaegenın azı dişler yarılmış ama da gözükmüyor huysuzlugu o yuzdendii offff hasta oluyor arkasından diş patlatıyorrrrrrr
her dişde böyle yandık biz o dişler tamamlanana kadar...
sonuna kadar hemdecanım kimsenin senin kararlarını yargılamaya hakkı yok beni yanlış anlamıyorsundur umarım eşin istesede sen istemiyorsan zorla doğuracak halin yok kararın ne olursa olsun biz seninleyiz merak etme
allah kolaylık versın sultancımmmkızlar şu smart trike 159luk olan hiçbiyerde bulamıyorum annem alacaktı keremin doğum günü için
ama yok bulamıyorum yaa
ne aldırcam şimdi,bana akıl verin kaynanamlar chicconun bastonlarından alcaklar o da 250 lira falan şimdi ben anneme ne aldırıcam altında kalmalarını istemiyorum şöle 150 liralık bişey
sen varya sen hem beceremem de hemde böle tarıfler ver ellerıne sağlıkben veriyorum .
ben sana bir tarif verim .. değişiklik olsun . gerçi belki biliyorsundur..
1.tarif ;
kabakları oyduktan sonra kızart.. sonra içine karnıyarık içi yap.(kıyma soğan kavur işte)
içine doldur.. biraz üstüne su koyup tencerede tıngırdat..
2.tarih.
kabakları 2 yada 3 böl.. içlerini oy..
kabakların içine öncelikle tuzve karabibier sür.. nedenini bilmiyorum ama annem hep sürer..
daha sonradan ince bulgur ve kıyma -soğan karıştır harç yap.. (salça yok)
piştikten sonra üstüne saımsaklı yoğurt dök.. üstünede kırmızı piperli yağ yap üstüne dök..
sen tarif istemedin ama benim içimden yazmak geldi..
bende valla herşeyı verıyorum zaten vermesekte zorla alıyor dersem ınanın maşallah ıdılede,tüm bebeklerımızıdebende herşeyi veriyuorum....hatta idil pizza düşkünü diyebilirim:kedi:...napim biz yerken bakıyor kızcağız...lahmacunda verdim güvendikten sonra aldığın yere sorun olacağını düşünmüyorum...
ne yapsın adamcağız ya o da böyle olsun ıstemezdı sen sterısnden söylenıyosun nasıl olsa anlareşim korunuyordu sultan
bende bunu anlamadım zaten!!!
eşime bağırıp durdum akşam,ben ne yaptım diyor:)))
benım bünyem kabul etmıyor,hapıda etmıyor,prz kaldık bızde,zaten görmüyorumkı kocayıda kehkehşirvan buyuk cesaret bacım ya nasıl allaha emanet gidiosun kız ben doğumdan 2 ay sonra spral taktırdım valla korkumdan
o zaman sızın kesın olmaz,sakınan göze batarmış ya çöpbizde de yok bişey. saldık çayıra mevlam kayıra:hulya:
kız delıııııııiçine dışına -- allaha emenet yanii.
p.z bezen kullanıyoruz.. nadir diyebiliriz. bir türlü alışamadık ona
allah yardımcın olsun canım benımaysun sana bişey söyleyimmi güzelim inanki samimi fikrim teslli içn söylemiyom. ben 7 sene sonra doğurdum ilki oğlan. inan şu anda bana o kadar zor geliyoki. kızıma ne eziyetler ediyo . dün ölsün istemiyom bu bebek diyo. düşünebilyomusun. oğlanlar daha kıskanç oluyolar. çekemiyolar. ilki kız olanlarda bu kadar sorun yok. bir hırçınlık bir yaramazlık. yalnız başlarına bırakamıyorum.
ama senin araları yakın. abisi miniği farketmeyecek bile. hep varmış gibi gelecek. minikte absinin varlığından mutlu olcak. gör bak o sana hiç sorun çıkartmayacak. bununla beraber abinin bazı sorunlarıda , yemek gibi , kendiliğinden hallolup gidecek. yalnız büyüyen çocuklar çok mız mız oluyo. hele oğlanlar. inan bence sevin. 3. olmasa ben kızıma kardeş yaparım. hem evdesin. bizim gibi kime bırakacan derdi yok. hem gençsin. erken yaşta ikisinide büyütecen.
dıye dıye sonunda kalacan hamıle valla,dılek kapınbın açık zamanına gelecek kısbenimde emzirme işim olmasa hapa başlıcağımda..
emiyoz hala..
her ay geçikmeli oluyorum zaten..
aysun canım üzülme belki bende hamileyimdir..
sabah test yapıcam..10 gün geçti..
gerçi geçen ay 23 gün geçikmişti..
gelecek ıçın plan çok fazla yapmayınnn,rabbım büyük öncelıkle oturun bır ne ıstedığınızı ne ıstemedığınızı konuşun zaten kendılığınden çıkar ortaya arkadaşım sıkma canını,eşın en büyük destekçın olacaktır hıııç merak etmecanım maddi olarak iyi durum ama yabancı birini evde düşünmek hoş gelmedi sanki
birde egenin geleceği planlarım karmakarışık oldu.
o günleri görürsek kolej düşünüyorduk bunu 2 çocukla yapmak daha zor olucak
sosyal aktivite düşüncelerimiz vardı
allah büyük tabi en hayırlısı olsun inş.
ay ben sigara tek tük içiyordum,bıraktım dünden beri,başa döndük tekrar!!!
canım şimdi de bir bakıcınız yok mu zaten,nasıl 2 ay lüksün sürdü?
bacııııım affetmekmı alınmadım bıle öyle düşünsem yazarmıydım nazıre yaptım sana,öpüyorum senı çoközlem dün akşam yazdıklarımı okudun mu..
affettin mi benii...
canım bişey soracağım özel olacak biraz ama..
birlikte olduktan sonra yatıyomusunuz, yoksa direk gidip yıkanıyormusunuz..
ben önce tuvalette oturuyorum.. akıtıyorum diyebilirim.
çişimi yapıp . sonrada - yıkanıyorum..
kusura bakmayın çok açık olduda ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?