2009 Nisan Anneleri

yeliz bende inanmadım eşim korunuyor diye ama nasıl oldu anlamadım!!!
bence yap canım test.

canım bişey soracağım özel olacak biraz ama..
birlikte olduktan sonra yatıyomusunuz, yoksa direk gidip yıkanıyormusunuz..

ben önce tuvalette oturuyorum.. akıtıyorum diyebilirim.
çişimi yapıp . sonrada - yıkanıyorum..

kusura bakmayın çok açık olduda ....

bu arada dün eşimle bayağ tartıştık ama sonunda tatlıya bağlandı herşey çok şükür kayınvalidem ve kayınpederimde eşimi iice haşladılar ohhh:) arkaadaşım gelicek bugun o gelmeden bişeyler hazırlıcam bende

aralıktamı olacak yanii..

2010 aralık anneleri bu sefer döver valla bizi..

aysun şey dersin..
navriş beceremedi, onun yerine ben yapıp geldim..

bu arada bizde dışarı yöntemini kullanıyoruz ama bizim eşimde sorun vardı kayra bile şansa olmuştu ama gende oldu diyorm bazen sakata gelmeyelimde:) ben 2.de pek düşünmüyorum ama hayırlısı tabi.

amannnnnnnnnn
olanları onlarda mı duydu...

kızlar yapmayın ya...
şu kavgalarınızı ev dışına çıkarmayın..

aynenn arkadaşımın ablasının 10 senedir çocukları olmuyodu tedaviyle bi tane oldu. tabi olmaz düşüncesi ile korunmuyolar ardından bi tane daha ama ikinci bir melek. arkadaşım diyo bebek dediğin böyle olur. hiç gık demiyo. ideal bebek . ,

saçmalama dünyanın binbir türlü hali var.

aysuncum hakkında hayırlısı olsunnn inş herşey çok güzel olurrr
ama ben gerçekten düşünemiyorum hemen test yapıcam ben ilk doğumumda ölümlerden döndüm ve zor bir loğusalık geçirdimm((((

şirvan canım eşim aramış söylemiş annesine oda tabi kızmış bizim kavgamızın büyüme sebeblerinden biride bu zaten neyse dün tatlıya bağlandı da ortalık duruldu

açık cevaba açık soru.içinemi oluyo. öyleyse senin yaptığın hiç etkili değil. çünkü zaten en hızlı sperm bizim bebeğimiz olma şansını yakalıyo. tembeller foşşş kanalizasyona

şirvan canım eşim aramış söylemiş annesine oda tabi kızmış bizim kavgamızın büyüme sebeblerinden biride bu zaten neyse dün tatlıya bağlandı da ortalık duruldu

gözün aydın o zaman canım. şu erkeklere evlilik okulu açılmalı. mezun olmayana kız yok. hepsi bekar kalır

hatta bu ayda gecikti (((((((((((
kizlar en tehlikeli benim durumum vallaha rabbim dilememis olsun isteyene versin istemeyenede aman ha vermesin ben bu ay tam gununde oldum COK SUKUR

aralıktamı olacak yanii..

2010 aralık anneleri bu sefer döver valla bizi..

aysun şey dersin..
navriş beceremedi, onun yerine ben yapıp geldim..
ALLAH SENI EMIIIIIIII...............
Kiz sirvan valla sende olmasan gulecegim yok su siralar heeeee.........
AMANIN BEN DUN ERKEN KALKTIMYA KKDAN HERSEYI KACIRMISIM YAAA
TOPIGIMIZIN ILK HAMILESI AYSUN HEEEEE tebrikler vallah zor olacak sana ama annesi o ugruyla gelir merak etme insallah RABBIM HAYIRLISIYLA KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN
AAAAAAAAAAAAA GERCI SORMADIM AMA DOGURCAN DIMI
BENCE KAVGA SEBEBINIZ ANNE BABASINIDA ILGILENDIRIYO BILSINLER ONLAR DAHA ETKILI KONUSURLAR
AMA CANIM YATAK AYIRMAK COK KOTU HANI ACIZANE BI TAVSIYE SAKIN BIRDAHA AYIRMAYIN

tuğbaaaa dün kulaklarını çınlattım kızzz.

alıştınmı kıbrısa neler yapıyosun...

ecrin nasılll

alıştık şirvancım gerçekten çok güzel oturduğumuz yer sakin sessiz bol bol yürüyoruz ecrinle evimizin yanındaki parkta sallanıyoruz yürümeye başladı bambaşka bi çocuk oldu 2 dk durmuyor
yeliz bende inanmadım eşim korunuyor diye ama nasıl oldu anlamadım!!!
bence yap canım test.

aysuncum hayırlı olsun zorlukları olacak elbette ama genç yaşta 2 evlat sahibi olacaksın ne güzel rabbim kolaylığını verecektir eminim.

Heee bu arada unuttum merhaba demeyı
kızlar dun adet oldum sancıdan oldum o halımle bıde mısafır bellı etmemek ıcın ıkının bırı mutfaga kactım

aysuncum hayırlı olsun canım....

nasıl olmuş yaa pre. le korunurken.
hiçbiri yüzde yüz güvenli değil

benimde geçikiyo adetlerim.
10 gün oldu.
doktorum emzirdiğin için diyooo
emzirmeyi bitersem bende hap alcam

bizde allaha emanet korunuyouz çünkü :))

kocakarı şeylerine pek inanmam da bazende doğru çıkıyor sonuçta onlarda çocuk büyütmüşler ve hiçbirinde sorun yok aklıma yatanları yaparım yatmazsada yapmam zaten...
aynen bende canım bazen öyle doğru çıkıyorkı :)
kız bizim babannede sıkar burnu güzel olsun diye :)
bu arada bizde sabah sağlık ocağında tartıldık 9 kilo 77 cm boy iyi yine :)
bızde maşallah yıyoruz herşeyı ama almıyor kılo ne yapayım sağlıklı olsunda önemlı değıl
ben ecenin doğum gününü kutladım mı acaba neyse yine kutlayayım doğum günü kutlu olsun kocaman kız olsun :)
kutladın bacım kutladın ben şırvana naz yapıyorum ışte anlasana,çok teşekkürler arkadaşım
özi bak ben kutladım şirvan tosbası kutlamamış beni daha çok sev emi:))))))))
senı zaten çoook sevıyorum şenaycımcımaklinialirimsmile
bende kutladım benide sevsin o zaman ))
senıde sevıyorum hatta sevgı böcüğü gıbıyım bu ara ben canım arkadaşlarım :)
dımı şırvan dün gıbı bugün gıbı,canım benıııım,çok teşekkürler mahallemın muhtarı,ıyıkı gelmışım kadıköy buluşmasına yoksa üzülürdüm,eskaza gelırsem zaten ıst çalacam kapını aç tamammı
bebek gelıyor bebek
geçmış olsun canım,pınpını öp yerıme hemen geçecek de,bende çok özledım o günlerı
kızlar teste göre hamileyimmafoldumbenmafoldumben
canım herşeyın hayırlısı,panık yok ama gönlünden ne geçırıyorsan o olsun
egenın azı dişler yarılmış ama da gözükmüyor huysuzlugu o yuzdendii offff hasta oluyor arkasından diş patlatıyorrrrrrr

her dişde böyle yandık biz o dişler tamamlanana kadar...
bızde patlattık dışımızı söylemeyı unuttum tahlıl ayağına yaaaaaaaa
canım kimsenin senin kararlarını yargılamaya hakkı yok beni yanlış anlamıyorsundur umarım eşin istesede sen istemiyorsan zorla doğuracak halin yok kararın ne olursa olsun biz seninleyiz merak etme
sonuna kadar hemde
allah kolaylık versın sultancımmm
sen varya sen hem beceremem de hemde böle tarıfler ver ellerıne sağlık
bende herşeyi veriyuorum....hatta idil pizza düşkünü diyebilirim:kedi:...napim biz yerken bakıyor kızcağız...lahmacunda verdim güvendikten sonra aldığın yere sorun olacağını düşünmüyorum...
bende valla herşeyı verıyorum zaten vermesekte zorla alıyor dersem ınanın maşallah ıdılede,tüm bebeklerımızıde
eşim korunuyordu sultan
bende bunu anlamadım zaten!!!
eşime bağırıp durdum akşam,ben ne yaptım diyor:)))
ne yapsın adamcağız ya o da böyle olsun ıstemezdı sen sterısnden söylenıyosun nasıl olsa anlar
şirvan buyuk cesaret bacım ya nasıl allaha emanet gidiosun kız ben doğumdan 2 ay sonra spral taktırdım valla korkumdan
benım bünyem kabul etmıyor,hapıda etmıyor,prz kaldık bızde,zaten görmüyorumkı kocayıda kehkeh
bizde de yok bişey. saldık çayıra mevlam kayıra:hulya:
o zaman sızın kesın olmaz,sakınan göze batarmış ya çöp
içine dışına -- allaha emenet yanii.
p.z bezen kullanıyoruz.. nadir diyebiliriz. bir türlü alışamadık ona
kız delııııııı
allah yardımcın olsun canım benım
dıye dıye sonunda kalacan hamıle valla,dılek kapınbın açık zamanına gelecek kıs
gelecek ıçın plan çok fazla yapmayınnn,rabbım büyük öncelıkle oturun bır ne ıstedığınızı ne ıstemedığınızı konuşun zaten kendılığınden çıkar ortaya arkadaşım sıkma canını,eşın en büyük destekçın olacaktır hıııç merak etme
özlem dün akşam yazdıklarımı okudun mu..

affettin mi benii...
bacııııım affetmekmı alınmadım bıle öyle düşünsem yazarmıydım nazıre yaptım sana,öpüyorum senı çok

kıs şırvan kıs şırvan delısın sen delııı,bende dıye dıye edecem delı tövbe tövbeohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile

oto koltuğu bizde bakıyoruz
artık almamız lazım.

ŞıRVAN oto koltuğundan memnunmusun cnm.
geçmişte yazdınmı bilmiyorum.
okuyamadım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…