ya demirede grip geçti sanırım yaaa
burnu akıyo ühüühüüüüü napıcm ben yaaa
biizim bıngıldak biraz açık
bilgecm sabahtan beri portakal yedirmeye çalışıyoruz
yemiyo yaa
halbuki çok severdi
emzirdim inş. anne sütü korur
kız elfaylar yıkanıyor dıyor ya tüyler v.s anlamamda ugraşaöamda hafta 2 yastık yüzleri yıkanır o kadarmelek çim egeye geçmiş olsun ya yürümelerini istiyoruzda insanın içi acıyor vallahi
o hazır sebze yemeklerini çok sıkıştığımda veriyorum yoksa çarşıyada çıksam ev oturmasına da gitsem evde yemeğini yaparım kavanoza koyar giderim
ne varkine yastık dikmekte ehehe:))
eheeheh koptummmşimdi sultan yazarken aklıma geldi.
türkan sorayın bir filmi varya sultan diye..
4 çoçuğu var.
muhtarın oğlu sulanıyor
çeşmenin başına bir güzel inmiş..
bebelere bıskuvi.
mazur görün kızlar canım sıkılıyor.
börek var yanınada ayran oh başkada bişey yapamam tze fasulye yapcaktım vazgectimmmhayırlısı olsun denizcim umarım gönlüne göre bir ev bulursun
ya kızlar akşama ne yemek yapacaksınız 1 saattir düşünüyorum ama ne yapacağıma karar veremedim
ikiside kuru olmaz kızzzzzz sulu yemek lazım yanınaaabiber dolması fırında makarna
tam canavar maşallahhhhhhhhhhhhh yerim onu bennalın sizee uykudan uyanmışş bi canavarrrr:)))
gecmiş olsu n şimdiden of kuzu aglıcakmaşallah kaan ben babasına benzttim kaanı
kerem uyandı çorbasını içti şimdi aşıya gidiyoruz ne zamandır iğne olmamıştı içim tuhaf oldu buarada benimde boy 169 kilo 56
melekim..
sayfadaki msj sayını 40 a çıkarrr..öyle çok birikmezz..
sahibinden comda demiştim ama vazgeçtim bakma. üst katmış o.dairegoogle dan mı aratayım anlamadım
cin o cin. bide hafıza var zehir gibi
ay şu tıkalı burnum demrin kaka kokusunu duydu ya
demekki iyileşiyorum hahhaahhahahahakaydirigubbakcemile3
sana verdiğim tarif vardıya ondan içir. müthiş koruyo
şirvan başlaaa benceee..
geçç bilee kaldınnn..yuvarlancan kızzzzzzzzzzz..ahahahhaa
ayşe kaç yaşındasın........................................soram bari emir büyük yerden.....................
şirvan o diyet kk da var, 5 günde 5 kilo diyeti canım benim.........................
heee bir sen eksiktin sende geldin tam oldu..Konuyu Toplam 13 Kullanıcı okuyor. (12 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
urla, NAVRIS+, Ayshe, selinay2002, galatea79+, yaSelin, demirim, Esennn+, tugbiş123, sev_rey, ceyo16, cennet_ay
hey maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?