2009 Nisan Anneleri

alemsın şirvan valla güldürdün beni bir insan bu kadar kendisiyle barışık olur bravo ne diyim sana

benimde yemeklerim hazır bir çorbam kaldı bulgur pilavı beşamel soslu patates fırına vericem yanına köfte birde çorba yapıcam

ayhhh şirvannn..herşeye bi cevappp..

tek kalee maçç ve goll haaaa...çok ayıpppp aaaaa...

canım sen zayıflaa oda utanırr zayıflarr..gözler filan baygın baygın hoş hatunsunn bi de zayıflasann ohhh..

melek ya tam benlik sizin orası paso yemek yerim ne güzelll:)))

oh afiyet olsun tugba gel buyurrrrrrrrrrr

ya ege noın alnı mor ve şiş ya sanki gözü küçülmüş offfff hadi byeee

mekik cekmek cok zor yaa sevilay ben yapamıyorum

neresi zor kız allah seni.......................

açmaları poğaçaları yiyonmu yine melek ,yesende kilo vermişsin maşallah.................

ıyyyyyyy tiksindim ben dün patatesten..............................

sevilay 5 gün sonunda yazalım ne kadar kilo verdiğimizii..hem birilerii belki bizim sayemizdee gazaa gelirr..

ayy melek hepp etli bişey yerdii..izmirin neyiydii yaa..pağaça gibiii??

Selammmm
Ben de geldim,kusur kalmiiim

Kız ne var yastık dikmekte,siz de hepten beceriksizmişsiniz haaa:-DSlikon kullanıyorum ben de yastıkları,Sultanın dediği gibi yassılaşınca açıyorum içlerini,havalandırıyorum,accuk da ditiyorum,( kabartıyorum yani elimle açııp açıp ) iç astarlarını yıkıyorum o arada,mis gibin oluyorlar.

Aysun Ç.kale ye gitme durumu vardı ya,acaba onunla ilgili birşey mi oldu,ya da morali bozuktur da ondan giremiyordur belki.

sevilay 5 gün sonunda yazalım ne kadar kilo verdiğimizii..hem birilerii belki bizim sayemizdee gazaa gelirr..

ayy melek hepp etli bişey yerdii..izmirin neyiydii yaa..pağaça gibiii??

tamam canım ztn ii kilo verirsem haftayada devam aynı diyete............................ay ne bilim ya melek ne yemzdiki hamileyken heheh......................

herkeze açık anacım. sabah yazmıştım

neresi zor kız allah seni.......................

açmaları poğaçaları yiyonmu yine melek ,yesende kilo vermişsin maşallah.................

bende çok zorlanıyom sevilay mekikte

oh senin yemekler hazır. afiyet olsun

ayşe mesaj sayısını nerden yükseltiyozzzz

Ege ye geçmiş olsun,bundan sonra dışarı çıkmalar arttıkça daha da olacak morlukla malesef:-((Benim de küçükken diz kapakalrım hep yara içindeydi..
Müge sana da geçmiş olsun,havalar bir düzelemei gitti,bugün de hep yağmurluydu sabahtan.
hatta bu hafta 23 Nisan için kutlamalar yapıyoruz okulda,bugün üptal edildi yağmurdan dolayı.

Ayşe,kumru mu yiyordu Melek,ayyy çok severim,ama ızmirden olacak!

ızmir de Bostanlı daydı galiba,orada yemiştim,bir daha da öyle güzel kumru yemedim,orası da meşhur bir yermiş zaten,öyle demişlerdi.

Geçen Pazar arkadaşlara gitmiştik akşam,bir tatlı yapmış,belki biliyorsunuzdur,çok kolay:
2 Paket Eti Kakaolu bisküviyi (Siyah pakette olan)2 paket çırpılmış krem şantiyle karıştırıyorsun,
ıçine iri çekilmiş fındık,damla çikolata,ekleyip karıştırıyorsun,uzun kek kalıbına boşaltıp dondurucuda bekletiyorsun.Üsütne servis yaparken çikolata sos dökebilirsin(Kalorisi az ya,çoğalsın diye)

offf yeğenimin düğünü var hafta sonu.

hiçbi kıyafetim olmuyo.çok sinir bi durum..

sabahtan beri yazamadım bi türlü.

sevgicim çok üzüldüm durumunuza.çok zor ya
inşallah halledersiniz sorunlarınızı
en azından bebişiniz için

bilge dün yoktun.
benlerim bandajlı hala.
pzt günü çıkacak buyuk ihtimalle
dikişlerimi aldırmaya gittiğimde bakayım dedim
ne halde diye....
façalı gibi şuanda :)) eşimde dalga geçip duruyo bi façan eksikti diye

mekik bende çekemiyorum..
çok zor ya...

sevilayla devrim sizde yakınmışsınız bana.
bende hoşderede oturuyorum.

hayır ya kumru değildii..başka bişeydiii..hatırlayamadımm.hep canım çekerdiii..

ayyhh bursanın cantığınada ben bayılıomm..bol piperliiii ohhhh..

iştaha bakarmısınızzz..bu iştahla zorrrr..

ohhh şimdiden afiyet şeker olsun..

Ayy ne yapım bu arada yoksa zaman geçmiyor.
Hem ben gülüyorum hem siz.
Gerçi eminin aranızda bana uyuz olan vardırda sesini çıkartamıyordur..
Olsun ben hepinizide seviyorum .

ayhhh şirvannn..herşeye bi cevappp..

Tek kalee maçç ve goll haaaa...çok ayıpppp aaaaa...

Canım sen zayıflaa oda utanırr zayıflarr..gözler filan baygın baygın hoş hatunsunn bi de zayıflasann ohhh..
ne ayıpı kız.. Ben top oynamaktan bahsettim .
Sen ne anladın ki ...
Hem ayıp yorgan altında olurmuş.

anacım benim elim çalışmıyor malesef. Tek çalışan yerin çenem ..
Allah bir çene vermiş gerisini koy vermiş .

ayşe,kumru mu yiyordu melek,ayyy çok severim,ama izmirden olacak!

Izmir de bostanlı daydı galiba,orada yemiştim,bir daha da öyle güzel kumru yemedim,orası da meşhur bir yermiş zaten,öyle demişlerdi.

ayyy benimde canım istedi. çeşmede yemiştim. Kumru .
Bazen eşim evde yapıyorda onlar gibi olmuyor.
Ayvalık tostuda olurdu bak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…