alemsın şirvan valla güldürdün beni bir insan bu kadar kendisiyle barışık olur bravo ne diyim sana
benimde yemeklerim hazır bir çorbam kaldı bulgur pilavı beşamel soslu patates fırına vericem yanına köfte birde çorba yapıcam
melek ya tam benlik sizin orası paso yemek yerim ne güzelll:)))
mekik cekmek cok zor yaa sevilay ben yapamıyorum
sevilay 5 gün sonunda yazalım ne kadar kilo verdiğimizii..hem birilerii belki bizim sayemizdee gazaa gelirr..
ayy melek hepp etli bişey yerdii..izmirin neyiydii yaa..pağaça gibiii??
sahibinden comda demiştim ama vazgeçtim bakma. üst katmış o.daire
yok kız.. o sizin cinliyiniz. ben çok masum bir kızım ..
aaa iyileşme dur..
popocun erimedi daha..
neymi o tarif.. niye ona özel veriyosun bakım ..
olsun yuvarlak olunca eşim tek kale golu kolay atıyor. :))))
aaa ben bu topikten başka yere gidip bakamam . ben buranın bekçisiyim.
heee bir sen eksiktin sende geldin tam oldu..
neresi zor kız allah seni.......................
açmaları poğaçaları yiyonmu yine melek ,yesende kilo vermişsin maşallah.................
oh senin yemekler hazır. afiyet olsunalemsın şirvan valla güldürdün beni bir insan bu kadar kendisiyle barışık olur bravo ne diyim sana
benimde yemeklerim hazır bir çorbam kaldı bulgur pilavı beşamel soslu patates fırına vericem yanına köfte birde çorba yapıcam
ohhh şimdiden afiyet şeker olsun..alemsın şirvan valla güldürdün beni bir insan bu kadar kendisiyle barışık olur bravo ne diyim sana
ne ayıpı kız.. Ben top oynamaktan bahsettim .ayhhh şirvannn..herşeye bi cevappp..
Tek kalee maçç ve goll haaaa...çok ayıpppp aaaaa...
Canım sen zayıflaa oda utanırr zayıflarr..gözler filan baygın baygın hoş hatunsunn bi de zayıflasann ohhh..
selammmm
ben de geldim,kusur kalmiiim
kız ne var yastık dikmekte,siz de hepten beceriksizmişsiniz haaa:-dslikon kullanıyorum ben de yastıkları,sultanın dediği gibi yassılaşınca açıyorum içlerini,havalandırıyorum,accuk da ditiyorum,( kabartıyorum yani elimle açııp açıp ) iç astarlarını yıkıyorum o arada,mis gibin oluyorlar.
Aysun ç.kale ye gitme durumu vardı ya,acaba onunla ilgili birşey mi oldu,ya da morali bozuktur da ondan giremiyordur belki.
ayşe,kumru mu yiyordu melek,ayyy çok severim,ama izmirden olacak!
Izmir de bostanlı daydı galiba,orada yemiştim,bir daha da öyle güzel kumru yemedim,orası da meşhur bir yermiş zaten,öyle demişlerdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?