2009 Nisan Anneleri

Şirvan iyi gezmişsiniz valla ne güzel!

Sevgi durumunuzun düzelmesine çok sevindim,eskileri de çok deşmemek lazım,unutmak en iyisi.

Şirvan sen hani 1 rakamı yaptırmıştın ya arkadaşalrına,aklıma geldi ,üzerine değişik kalıpta kağıtlar kesip renkli raptiyeler var,onlarla dilek ağacı gibi yapsan,gelenler de küçük notlar yazsalar üzerlerine,sonra onları toplarsın ,Baran a hatıra olur,olmaaaa mıııı)

ırfan ın da doğumgünü güzel geçmişe benziyor,daha nicelerini kutlamak nasip etsin Allah!

Haremlik selamlık oturmaktan bahsedilmiş,bizim tarafta da yoktur öyle şeyler.Ama eşimin tarafında var malesef,ama onlardaki adetleri anlatsam çok komik ve saçma gelir hepinize.Kadın olmak 2. sınıf,gelin olmaksa 3. sınıf yani,o kadar!!!Şimdiki yeni nesil üniversite okuyor da,pek uygulamıyorlar o ayrı.Mesela karı koca büyüklerin ynında birbirlerinin isimlerini söylemiyorlar,çocuklarının isimlerini söylemiyorlar,gelin erkek büyüklerin yanında yemek yemiyor..falan falan....

Doğumgünü çekilişine katılan arkadaşalr,hediyeleriniz ulaşmadı mı hala,neden resimlerini koymadınız hiç,sadece ben,Deniz,Müge koyduk,çekiliş yapıyoruz ama arkası gelmiyor,resimlerini ekleyin lütfennnn!
Şirvan senin hediyen de yarın yola çıkıyormuş,Çarşamba elinizde olur herhalde.

ıyı akŞamlar kızlar...
Umarım bebekler ve anneler ıyıdır..
1 hafta aĞrılarım fazlaydı, kanamamda Çoktu! ıltahap olmuŞ!
ılaÇ tedavısıyle daha ıyıyım Şımdı..

Egenın doĞum gÜnÜnÜ kutlayan herkese Çokk tesekkÜr edıyorum....
Bu arada nete gıremedıĞım ıÇın doĞum gÜnÜnÜ kutlayamadıĞım bebeklerınde doĞum gÜnlerını kutluyorum...

hoşgeldin aysun merak ettik bizde seni..
yelizin kızı elifin fotolarını gördüm nasıl besliyo bebeği aferin ona
geçen keremde benim saç tacımı almış başına takmaya çalışıyordu :))

ıştahsızlık şu sıra bizde de çok var malesef,Elif Gülfem falan baştan beri az yiyorlardı,ama Miray önceden ,çok olmasa da ,herşeyi yiyordu,seçmiyordu birşey,ama artık çok sevdiği yoğurdu bile yemiyor.Nasıl dayanıyor bütün gün anlamıyorum,meme veriyorum,onu bile çok emmiyor.Önceden açlığa hiç dayanamazdı,ağlardı,şimdi ağlamıyor da.Nazar mı değdi çocuğa,hastalığından beri mi böyle oldu,dişten mi anlamıyorum:-((

Ben de onlara bakıyordum az önce,Elif in maşallahı var,geçen bir fotoda da şu dizilen halkalar var ya,onları takıyordu,ben onları takmama kalmadan Miray özenle tersyüz ediveriyor:-D
Bide şey soracağım,sizinkiler de birşeyi istediği zaman vermeyince ya da o alamayınca hemen ağlıyorlar mı?Miray hemen başlıyor ağlamaya,hem de gözyaşıyla.Veriyoruz istediğini,hemen hmmmm deyip alıyor oynuyor,sanki 2 sn önce ağlayan o değilmiş gibi.

Bu arada Milupa nın kaşık mamalarında kutulu mama kaşığı hediyeydi,biz o mamaları bırakalı baya olmuştu,ama hiçbir şey yemeyince onlara geri döndük,hoş,onu da pek yemiyor ama ne yese kardır hesabı.Diyorum sıkıldı herhalde yediklerinden,değişiklik istiyor canı.

evet sultancım annem biberon başını boş bir kutuya takmış oda almış bebeğin ağzına tıkıştırıyor zorla :)))))))))))) kendide hiç biberon kullanmadı
mirayda inş biran önce düzelir çok zor iştahsız bebek

kerem de öyle halkaları geçiriyorum onada yaptırmaya çalışıyorum takmaya çalışıyor yapamıyor atıveriyor hemen

bizimkide ağlıyo ama ilgiisini başka bişeye çekiyorum uzatmıyor

selamlar kızlar umarım herkes iyidir ben çok yoğun çalışıyorum dolayısıyla açmıyorum burayıda...şu an itibarı ile hala işteyim ve na zaman çıkarım bilmiyorum....umarım yarından sonra daha rahat olurda görüşürüz...tüm bebekleri seviyorum ve öpüyorum....

ya bütün gün ne yaptırcağımı şaşırıyorum kerem e e artık büyüdü yürümüyorda emekleme de yok çocuk sıkılıyo

onu görünce ben bile sıkılıyorum yani,hep aynı oyuncaklar babası 2 tane ışıklı yürüyen araba almış ilgilenmior inceleyip atıyor

daha çok beyin gelişimini destekleyecek oyuncaklar almak istiyorum ama ilgilenecekmi ilgilenmeyecekmi bilmiyorum
siz neleri tavsiye edersiniz

Sultan bu halkalar var,küpler var,bultaklar var,ama hiçbiriyle tam mansıyla olynamıyor Miray da,küpleri diziyorum,renklerini söylüyorum,şimdi kırmızıyı,şimdi maviyi koyalım falan diye,ama daha ben kuleyi dizemeden yıkıyor.ama bazen kendi tek başınayken bakıyrum,üstüste koymaya çalışıyor,bazen içiçe koyuyor,ya da içiçe olanı çıkarıyor.Ama ben başında ilgilendiğimde yapmıyor,anlamadım valla???

Haftasonu küçük su şişeleri var ya,onların birine kırmızı mercimek,birine de pirinç koydum bir avuç kadar,ikisi farklı ses çıkarıyor ya,onlarla oyalandı baya.Bir onu salladı,bir öbürünü..

o halkalardan var bi de geometrik şekiller var onları sokmaya çalışıyor yerlerini bulmaya çalışıyor
o da ben gösterirsem başka ne alsakki
bütün gün ne yaptırcağımı şaşırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…