2009 Nisan Anneleri

Gülşencim sana da kolay gelsin,bu nasıl iş ya,ne kadar yoğunsunuz öyle,Allah kolaylık versin.ıdil de evde bütün enerjisiyle evde bekliyordur seni)

sorma elif biz muhasebeciler için dert ayları bunlar...bir daha dünyaya gelsem seçermiyim acaba bu mesleği:)) idil evet eve gidince yatana kadar olsa yine iyi 1 haftadır gece oturmalarına yine başladı 2 de kalkıp sabah 5.30 gibi yatıyor...bahar gribide yakaladı zavallıyı ateş 37.2 ile 37.4 lerde geziniyor arasıra bide seside huysuzluk ağlamalarından kısıldı iyice şaştı olmayan düzeni...idil geziniyor evin içinde ama bazen çok hızlanıp virajı alamıyor alnı mosmor:)) oda hiçbir oyuncakla çok ilgilenmiyor ama gezindiği için sıkılmıyor fazla...

Gülşen gerçekten sabır versin Allah sana,hem gece o kadar ayakta kal,hem sabah işe git,ve de bu saate kadar çalış.Sana da kocaman maşallah!

saolun kızlar ama pilim bitecek gibi oluyor çoğu zaman....artık kızmakta faydasız oluyor kızdığımı anlayıp gelip bir öpücük konduruyor yine oynamaya devam:)) Allahtan gece dizi tekrarları var yoksa oturmak hiç çekilmez...:))

nerde bu hatunlar ya sessiz burası 1 haftadır
tuğbişin ecemin annesi,laptopa kola dökülmüştü
geçen oturmaya gittik karıncalar gördük meğer laptopa topalnmışlar tamirde bilgisayarı o da yok 1hafta

akşam 9.30-10 gibi 210 cc içiyor sultan sonra 2 de kalkıyor ben 4 gibi 200 cc daha veriyorum

maşallah idile gece yemelerini kesmedin mi daha ben yatana kadar 2kere veriyorum en son 12 de içiyor bidaha sabaha kadar vermiyorum

valla idilin budurumuna ve uyanmasına göreo kadar mamadan sonra öğlene kadar uyuması gerek:))

bencede sultan ama kız uyumuyor..bebek oldukları vakitteki gibi olsa bende kesicem yada uyusa vermem zaten ama koca sesiyle dolaba gidip kapağına vuruyor ve mama üt üt diyor gelde verme

iyi akşamlar kızlar
bugün demirin aşılarını yaptırmaya gittik
sadece KKK aşısı oldu
dr. sadece bunu yapalım diğerini öbür ay yaparız
çünkü çocuklar çok harap oluyo dedi
çok şükür ateşi çıkmadı
sonrada gezmelere gittik hava 28 dereceydi

demire mayo aldık çok cici yaaa

bu arada sevgicim barışmanıza çok sevindim

iyi akşamlar kızlar bugun gerçekten çok bunalttı beni kayra çok mız mız dı sürekli bişeyler göserip ıh ıh ıh dedi.bana hiç bişey yaptırmadı.bide üstüne elektirik süpürgemin o kıvrımlı akerdeon gibi olan kısmı koptu yapılıyomu acaba yaa ve hala yanlızım kocam gelmedii

kızlar facede çiçek bi video paylaşmış yarıldım gülmekten bende paylaştım ne olur izleyin yaa

28 derecemi ne güzel ya bugün hava berbattı yarın kesin yağmur yağar..

iyi akşamlaaarr benimde kopmuştu o borusu yenisini aldık

iyi geceler kızlar...

gülşen allah kolaylık versin canım ya.
bi yandan iş yoğunluğun bi yandanda sabahlayan kuzucuğun zor valla

sultan izledim ya.
şaka gibi dedikleri bu olsa gerek

bende izlicm 1 dk :))))

evet sultancım çok sıcaktı kollarım yanmış
ve denize giren biiirsürü insan vardı
gelin cnm bize sizdeee :)))

ne güzel ya deniz güneş hava 28 derece

artık yaz gelsin
ısınsın şu havalar
ben kışı yağmuru soğuğu sevmiyorum valla

geçen Tuğbalardaydık tatil yeri konuşuyoruz ya bodruma ya kıbrısa gidelim bu yaz dedik eşlere:))bakalım piyango kime çıkacak saol müge:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…