yok zeynocum emzik almıyor biberon hiç kullanmadı kıyamıyorum ben bacaklarıma yapışıyor
melek benim işimde zor elifde düşkün düşün yemeği yiyor üstüne emmek istiyor hemde ne emmek zor ayırıyorum gündüz kesersem uykuyuda kesmem lazım elif 2 kere uyuyor günde
EMZİK EMMEDIYSE EMmez bu saaten sonra bence egede ammıyor emzik almadı ne memler aldık yok emmedi..selam kızlar
1 yaş aşısını bende vurdurdum kurtulduk şükür iki bacağından vurdular çok ağladı kuzucum ateş vs yapmadı biraz huysuzdu
kahvaltıda önce ayrı ayrı veriyorum yediğini yiyor bir süre sonra bulamaç veriyorum şimdilik böyle idare ediyoruz
bende memeyi gece kesmeyi istiyorum 2 saate kalmadan kalkıyor sütte fazla olmadığından gece 3-4 arası uykuya dalamıyor sallaya sallaya zor uyutuyorum annem gece memeyi kesene kadar gece kalkar diyor azaltacağım artık meme yerine emzik vereceğim bakalım
ehehhehe koptum ufakken öylelersueda küçüktü babsını emmeye kalkmıştı. bulamayınca ağlamıştı. kaydirigubbakcemile3 çok gülmüştük.
gündüz deneyim bari...yok melekcim tamamen kesmedim daha.
sabah uyanınca emiyo
sonra gece 10na kadar vermiyorum
10 da emip uyuyo
uyanırsada ki uyanıyo gecede emziriyorum.
büyüdükçe daha zor oluyomuş bıraktırmak
bende öyle duymustum.
bikaç ay böyle gitsin
geceyi kesicem inş
melek sütü gece verme keremde almıyo uykulu uykulu
ilk basta gündüzleri ver emzirmek yerine
keremde az az içmeye basladı
şimdi güzel içiyo
evet ya 3 gün diyorlar kara sür salça sür ehe de emmez diyorlar nasıl bırakır kıyamam aglamazsınaaaaaevet selin ya
öyle bi ağlıyo ki uykulu uykulu
bende kıyamıyorum valla
günüz bi şekilde unutuyo
şimdi yürüme heveslisi
meme aklına gelmiyo
ama geceyi nasıl bıraktırıcaz
doktoruma sordugumda
ya 3 gün keremi bırakıp gideceksin
ya da ağlamasına dayanacaksın 3 gün sürer dedi
ay evet ya gecelerı egede aynı aglayınca hemen agzı açıkkkkeskiden 9 aylıkken falan yasemine memeyi zor veriyordum eve gidince gece emiyordu sadece. şimdi aklı ermeye başladı eve gider gitmez meme diye yapışıyor. gittikçe daha çok seviyor benim kızım memişleri. nasıl bırakır bilmiyorum. gece uyanınca biraz seveyim piş piş yapayım uyusun diyorum ama ağzıyla gözler kapalı meme arayıp duruyor ne denk gelirse onu emmeye çalışıyor. acıyorum veriyorum.
haklısın zor canım ama en azından gündüz emmesini azalt
bi kaçgün zorlanırsın uyumadğı için ama sonra mecbur uyur dayanamz uykusuzluluga diye düşünüyorum
tabi bu sıpalaın sağı solu belli olmuyo
elifi bi kaç gün bırakabiliecegin birisi varmı
sabahtan aksama kadar o baksın
EMZİK EMMEDIYSE EMmez bu saaten sonra bence egede ammıyor emzik almadı ne memler aldık yok emmedi..
ehehhehe koptum ufakken öyleler
evet ya 3 gün diyorlar kara sür salça sür ehe de emmez diyorlar nasıl bırakır kıyamam aglamazsınaaaaa
bıraktım dedinmi de 3 gece uykuarasında vercekmişsin cok sevapmış kaynana dedi...gecn gün muhabeti olmuştudaa
kesdim dedigindede 3 gce den sora gündüz gece vernıcekmişin omanda harammış ne alakaysa
şirvan hadi biraz yaz da hareket olsun cnm sıkılıyor benim
tm cnm pastayı nasıl yaptırıyorsun 1 harflimi resimli mi ??
DatluCadu .!.:ne yapıyım güzelim böyle şeyleri içime atıp gurur meselesi yapıyom.NAVRIS .!.:DatluCadu .!.:şirvan kız bana gerçekten gıcık oluyonmu,gülme ama o günden beri aklımda. (topiğide yazma sakın)
allah iyiliğini versin emi.. buraya açarken telefondayım. okudum gülmeye başladım..
öyle şey olurmu canım. ya.. beni bilmiyormusunuz. ben öylesine gırgır olsun diye yazdım..
ama ben bunu topiğe yazmam gerekiyor. çok gır gır olur..
bu ara çok melankoliğim. neyse şeker sevindim gıccccıkkk olmamana. hadi öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?