2009 Nisan Anneleri

ege uyuyordu ağladı yanına bir gittim gözünden sarı bişey akmış ama çok var
gözünü açamadı,nemli mendille sildim akmaya devam ediyor
eşim gelicek dr.a gidicez.
bu nedir ki?

sağol müge ara ara gece ağrılarım oluyor.
egede çok yaramaz oldu durmak bilmiyor yemiyor uyumuyor off offf
biz giyinelim eşim gelene kadar

memeden kesdin yani ben de istıyorum aslında ama zor olucak cok düşkün sanıım 2 yaşına kadar emmer...

memede uyuyo buda benım için zor oluyor bı yere bırakıp gıdemıyorum

egede bulamaç yıyor bazende tek tek
tek tek yedıgınde az yıyor doymuyor sanırm
eltimin kız 3 yaşında hala bulamaç yıyorr 1 dilim sarella ve bulamaç bulamaçı yemeden kalkmazzzzz

zeyno cum elif mümkün değil uyumaz ben bir kere denedim tam bir saat gözyaşlarıyla ağladı uyumadı kimseye gitmedi omzuma yatıp meme meme diye ağladı ((( kıyamadımm

ya egeye süt verıyom bıberoınla içmiyor gündüzde 4 kere falan emıyor yemeklerden sonra şerbet niyetine nasıl kaldırcam bırakcam cok zor olacak benım için öfffffffff

bende diyetteyim ama biraz aksatmaya başladım bu aralar eski kiloma yaklaşınca saldım biraz. ben zaten şekersiz çay içiyordum sorun olmadı. ama günde 2 küp şeker atabilirm ama ya kahve olur ya çaya olur.
öle sık sık yemek yiyorum. bol salata falan iyi gidiyor alışırsın yakında. sonuç güzel olacak merak etme

egede 7de uyandı az önce uyudu 1de 3 kadar uyur evet uzun süre uyuyor ozaman
ama hiç daha kendi kndine uyumadı hep memede...

emzik emıyyor ege
süte nasıl alıştır müge ya ben verıyorum içmiyor gece uykusunda verdım kaç kere uyku sersemi anlamaz diye anladı sıpaaaaaaaa

bilge kız gel buraya öpecem seni,

allah iyiliğini vermesin emi..

yazdığın şeye çok güldüm....

ve hala gülüyorum..

geldim. çaktırmaolumunekankayizsmile

ben bu benlerden korkmaya başladım arkadaş. baro başkanı ben kanserinden gittii çokkk tırsıyorummeyvahedigeldismile

canım bizim arkadaşlar var yozgatta ne zamandır sana sorucam fırsat olmadı onlarda öğretmen merkazdelermiş sende merkezdemisin hihihi bide tanırmışınız birbirinizi amma olur

ben merkezdenim ama şu anda sorgunda oturuyoz canım. orda olsam tanırdım . nede olsa öğretmenlerle işimiz.

bana hemşireler dedi bunu yabilmiyorumkismile

geçmiş olsun. demire. geçen bi hemşire arkdaş anlattı. kızına alerji şurubu veriyomuş. hasta olsun olmasın. yan etkisi iştah açması ve uyku getirmesi imiş. kendisi çok güvendiğim biridir denesemmi acaba dedim.

geçmiş olsun aysuncum
göz nezlesi olabilir yada göz susuz kalmış olabilir

melekcim anlamaya başladıkça dahada emmek ister
o yüzden yavaş yavaş azalt gerçi yemek yiyosa sorun olmazda
bıraktırman zorlaşır
gündüz emmelerini kes başka şeylerle oyala sevdiği şeyleri yap
amaann 1 kere bebek oluyolar 3-4 yaşına kdr bulamaç yicek biliyorum yesinde önemli değil

inşallah kolay olur...

alıştırmama gerek kalmadı cnm
demir kamışla bişeyler içmeyi çok seviyo
bu sabah verdm baktım çekiyo içti maşallah
pınarın organik sütünden veriyorum
anlamazmı yaa artık adam oldular

tşkler bilgecim
ben korkarım öyle şeylerden bilmemki eyvahedigeldismile

ege uyuyordu ağladı yanına bir gittim gözünden sarı bişey akmış ama çok var
gözünü açamadı,nemli mendille sildim akmaya devam ediyor
eşim gelicek dr.a gidicez.
bu nedir ki?

çapaktır. toz da felanmı kaldı acaba. bide akıntı çok olunca gözdende çıkıyo. sueda da olmuştu.mukoza

yok zeynocum emzik almıyor biberon hiç kullanmadı kıyamıyorum ben bacaklarıma yapışıyor
melek benim işimde zor elifde düşkün düşün yemeği yiyor üstüne emmek istiyor hemde ne emmek zor ayırıyorum gündüz kesersem uykuyuda kesmem lazım elif 2 kere uyuyor günde

biz başlayalı bi buçuk ay felan oldu melek. babası illa şeker katalım diyodu ben katmıyodum. ama şekerli olunca nasıl içiyo sıpa. iki tane felanda bebe bisküvisi katıyom. hem sabah hem akşam yatmadan iyi oluyo. yarım biberondan az biraz içiyo.

eskiden 9 aylıkken falan yasemine memeyi zor veriyordum eve gidince gece emiyordu sadece. şimdi aklı ermeye başladı eve gider gitmez meme diye yapışıyor. gittikçe daha çok seviyor benim kızım memişleri. nasıl bırakır bilmiyorum. gece uyanınca biraz seveyim piş piş yapayım uyusun diyorum ama ağzıyla gözler kapalı meme arayıp duruyor ne denk gelirse onu emmeye çalışıyor. acıyorum veriyorum.

melek bende gece verdim uyanıp attı kesinlikle bir kere bile çekmedi biberon kullanmayı bilmiyorki gece uykusunda nasıl veriyim

selam kızlar
1 yaş aşısını bende vurdurdum kurtulduk şükür iki bacağından vurdular çok ağladı kuzucum ateş vs yapmadı biraz huysuzdu
kahvaltıda önce ayrı ayrı veriyorum yediğini yiyor bir süre sonra bulamaç veriyorum şimdilik böyle idare ediyoruz
bende memeyi gece kesmeyi istiyorum 2 saate kalmadan kalkıyor sütte fazla olmadığından gece 3-4 arası uykuya dalamıyor sallaya sallaya zor uyutuyorum annem gece memeyi kesene kadar gece kalkar diyor azaltacağım artık meme yerine emzik vereceğim bakalım

sueda küçüktü babsını emmeye kalkmıştı. bulamayınca ağlamıştı. kaydirigubbakcemile3 çok gülmüştük.

melek bende gece verdim uyanıp attı kesinlikle bir kere bile çekmedi biberon kullanmayı bilmiyorki gece uykusunda nasıl veriyim

kayra da gece meme harici bir şeyi kabul etmiyor zaten artık biberonuda almıyor midesini bulandırıyor kaşıkla veriyorum yada bardakla ama bardakla çok yavaş içiyor

yok melekcim tamamen kesmedim daha.
sabah uyanınca emiyo
sonra gece 10na kadar vermiyorum
10 da emip uyuyo
uyanırsada ki uyanıyo gecede emziriyorum.

büyüdükçe daha zor oluyomuş bıraktırmak
bende öyle duymustum.
bikaç ay böyle gitsin
geceyi kesicem inş

melek sütü gece verme keremde almıyo uykulu uykulu
ilk basta gündüzleri ver emzirmek yerine
keremde az az içmeye basladı
şimdi güzel içiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…