bende 2009 nisan annesiyim oglusum var ama cok yaramaz oldukca hareketli 8.5 aylık yürümeye basladı 4.5 aylık apaladı ve hic durmuyor aylarca yukarda oturmaya hasret kaldım gece uyku problemimiz oldukca sık oluyor ilk 3 ay nekdar sessizdi
ya aslında bende öyle düşündüm de. ayıp olurmu diye kaldım sonra.Güle güle kullan ŞirvanCım bende pilav için bir tencere düşünüyordum
kullan bakalım memnun kalacak mısın ??
Bence böl ya sonuçta annende de k.validen de de bol bol tencere vardır,
2 2 ver gitsin
kızlar benim de elektrikli süpürgem bozuldu,
halı yıkama mak.olan varmı acaba öyle birşey mi alsam kararsız kaldım
çieçek .. Akıntın geliyormu daha..
Pazartesiye randevu almışsın.
Bu hafta yokmuydu şeker.
ay evet nezaman büyüdüler ya......GÜNAYDINNNN
ayyy elifte aklıma geldi şimdi 2700 doğmuştu 2500 ile hastaneden çıkmıştık çok küçüktüüüü zor emziriyordummm şimdi koca dana oldular
egede üstünü acıyor devamlı gece bi uyanıom cocuk üstü açık ayaklar batanıyemın üzerınde yayıyor kendini.......ben akşam yatarken uzun zamandan beri çoraplarını çıkartıyorum.
çoçuğun ayakları biraz hava alsın.
zaten tüm gün çorap ve ayakkabı içinde ..
üstünü açıyor ama.. olsun. o pis kokan ayakları havalansın biraz.
baran yatarken gövdesini kapatıyorum. ayakları kapalı olunca yorganı itiyor sıpa.
merhabalar...
internet bağlantımız dün oldu çok şükür ama halen biraz yavaş.1 hafta sonra hızını arttıracağız o zaman düzelecek inşallah.geçmişi okuyamıyorum çünkü tıkladığım bi sayfa uzun süre açılmayı bekliyor.son sayfaya bakıyorum bazen.bir selam vereyim dedim.umarım herkes iyidir.biz iyiyiz sıcaktan patlıyoruz.ecrin 1 dk. oturmuyor popişinin üstüne tabi bende peşindeyim.minicikken herşey ne kolaymış :) halen gece uykularımız fena devamlı uyanıyor.doktor günde 1 kez 1 saat uyut dedi birkaç gün denedik tüm huysuzluğuna rağmen dayandım gündüz 1 saat uyuttum ama gece yine uyumadı.bari gündüz alsın uykusunu dedim bende.son kontrolümüzde 10 kilo 300gr. 78cm olmuş.bizden haberler böyle :)
sagol özlemcim
valla daha önce düşünce emkleyerek devam ediyodu
artık kalkabildiği için her düşüşte tekrar ayaga kalkıp yürüyoo
ohh ne güzel çay yanında kek
benim aslında çayla çok aram yok
bi kahvaltıda 1 bardak içerim
bi de böle börek kek falan olursa yanında içerim
sn gel ankaraya özlem
eşinde burdaymış galiba
sen düşünmüyomsun gelmeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?