2009 Nisan Anneleri

aysun şu arı polenini kullanıyormusun hala hiç etkisi olmadımı

ben dr. özellikle sordum.

arı poleni, balık yağımıydı ne omega 3 için iyi olan.

kullanım mı diye.

gerek yok dedi.
adam ne desem gerek yok diyor.
estadan bişey verdirtmiyor.

ne kadar emzireceğim. ne zaman sütü kesmem gerekir dedim.
1,5-2 yaşına kadar -sütün gelirse emsin demişti.

şirvan benim doktorda vimin fer verdi sadece yeterli yemediği için kansızlığa karşı
sanırım otel hakkında yorum yapmamızı istiyor :))))

yeliz vermiyorum arı sütünü
ben vitamin şuruplarının bir işe yaramadığını düşünüyorum artık
çocuğun yapısı bu alışmam lazım
boşuna şurup vermek istemedim

2010 nisan anneelerine baktımda maşallah çoğu normal doğum yapmış

demir birazdan uyanır ben yavaştan kaçayım

AysunCum Angora Beach bak istersen bir de ızmir Gümüldür ben orayı
şnceliyorum bu ara belki gideriz.

merhabalar...
internet bağlantımız dün oldu çok şükür ama halen biraz yavaş.1 hafta sonra hızını arttıracağız o zaman düzelecek inşallah.geçmişi okuyamıyorum çünkü tıkladığım bi sayfa uzun süre açılmayı bekliyor.son sayfaya bakıyorum bazen.bir selam vereyim dedim.umarım herkes iyidir.biz iyiyiz sıcaktan patlıyoruz.ecrin 1 dk. oturmuyor popişinin üstüne tabi bende peşindeyim.minicikken herşey ne kolaymış :) halen gece uykularımız fena devamlı uyanıyor.doktor günde 1 kez 1 saat uyut dedi birkaç gün denedik tüm huysuzluğuna rağmen dayandım gündüz 1 saat uyuttum ama gece yine uyumadı.bari gündüz alsın uykusunu dedim bende.son kontrolümüzde 10 kilo 300gr. 78cm olmuş.bizden haberler böyle :)

selam kızlar ............ben pazar günü ankaraya geldim çok şükür yusuf arabada durdu şükür sorunsuz geldik ara ara durduk mola verdik ..............

yusuf babaannesini çok sevdi bende alıştım nede olsa kocam burda hasret gideriyoruz cumartesi günü harikalar diyarına gidicez maalesef kaynanamın evinde net yok komşuya geldik ordan giriyorum hepinizi özlüyorum inşallah hasta anne ve bebek yoktur ben 1 hafta kalıp dönecektim ama kaynanam yollamam diyor 1 hafta daha burdayım ...........iyiki arbamla gelmişim yusufla zor olurdu gezmek paso geziyoruz........

maşallah canım ..
kilomuz aynı, ama boyyda geri kalmısız biraz 74 dü bizim yanlış hatırlamıyorsam .

netim yok çok fena ankaralı arkadaşları görmek isterdim .........dönerken belki sevgi sana uğrarım via portun arkasındaydın değil mi? yolumuz ordan geçiyor ........

gezme konusunda beni geçtin hee..
gez tabi canım .. yakışır..

ne yapayım bacım kocamı özledim hasret zor ..........allahtan kaynanamla anlaşıyoruz daha doğrusu hoşuma gitmeyen konuşmalar yapınca tavrımı koyuyorum sesini çıkarmıyor ...........

netim yok çok fena ankaralı arkadaşları görmek isterdim .........dönerken belki sevgi sana uğrarım via portun arkasındaydın değil mi? yolumuz ordan geçiyor ........
bekleriz cnm evet onun arkası diyelim 10 dk lık mesafe,
bulamazsanda viaportda buluşuruz....

ne yapayım bacım kocamı özledim hasret zor ..........allahtan kaynanamla anlaşıyoruz daha doğrusu hoşuma gitmeyen konuşmalar yapınca tavrımı koyuyorum sesini çıkarmıyor ...........

olsun idare edeceğiz artık .

bak ben haftaya orda kalıp kaynanaya ve diğer ev halkına bakacam ...
1 hafta geçmez şimdi.

biz hala oto koltuğu almadık, benim oğlanda uslu dursa
valla hemen alır gezerim biz hala babaya bağımlıyız....

bende 2009 nisan annesiyim oglusum var ama cok yaramaz oldukca hareketli 8.5 aylık yürümeye basladı 4.5 aylık apaladı ve hic durmuyor aylarca yukarda oturmaya hasret kaldım gece uyku problemimiz oldukca sık oluyor ilk 3 ay nekdar sessizdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…