aysun şu arı polenini kullanıyormusun hala hiç etkisi olmadımı
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=13056317#post13056317
bi bakarmısınız lütfen
şirvan ,
sanırım otel hakkında yorum yapmamızı istiyor :))))
şirvan benim doktorda vimin fer verdi sadece yeterli yemediği için kansızlığa karşı
merhabalar...
internet bağlantımız dün oldu çok şükür ama halen biraz yavaş.1 hafta sonra hızını arttıracağız o zaman düzelecek inşallah.geçmişi okuyamıyorum çünkü tıkladığım bi sayfa uzun süre açılmayı bekliyor.son sayfaya bakıyorum bazen.bir selam vereyim dedim.umarım herkes iyidir.biz iyiyiz sıcaktan patlıyoruz.ecrin 1 dk. oturmuyor popişinin üstüne tabi bende peşindeyim.minicikken herşey ne kolaymış :) halen gece uykularımız fena devamlı uyanıyor.doktor günde 1 kez 1 saat uyut dedi birkaç gün denedik tüm huysuzluğuna rağmen dayandım gündüz 1 saat uyuttum ama gece yine uyumadı.bari gündüz alsın uykusunu dedim bende.son kontrolümüzde 10 kilo 300gr. 78cm olmuş.bizden haberler böyle :)
selam kızlar ............ben pazar günü ankaraya geldim çok şükür yusuf arabada durdu şükür sorunsuz geldik ara ara durduk mola verdik ..............
yusuf babaannesini çok sevdi bende alıştım nede olsa kocam burda hasret gideriyoruz cumartesi günü harikalar diyarına gidicez maalesef kaynanamın evinde net yok komşuya geldik ordan giriyorum hepinizi özlüyorum inşallah hasta anne ve bebek yoktur ben 1 hafta kalıp dönecektim ama kaynanam yollamam diyor 1 hafta daha burdayım ...........iyiki arbamla gelmişim yusufla zor olurdu gezmek paso geziyoruz........
bekleriz cnm evet onun arkası diyelim 10 dk lık mesafe,netim yok çok fena ankaralı arkadaşları görmek isterdim .........dönerken belki sevgi sana uğrarım via portun arkasındaydın değil mi? yolumuz ordan geçiyor ........
ne yapayım bacım kocamı özledim hasret zor ..........allahtan kaynanamla anlaşıyoruz daha doğrusu hoşuma gitmeyen konuşmalar yapınca tavrımı koyuyorum sesini çıkarmıyor ...........
hayırlı gelin Şirvannnnnnnolsun idare edeceğiz artık .
bak ben haftaya orda kalıp kaynanaya ve diğer ev halkına bakacam ...
1 hafta geçmez şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?